Δημοσιοκάφρων ὑπέρ-παραγωγὴ (παρά)πληροφορήσεως…


Όπως ακριβώς μου τα είπαν και σας τα μετέφερα.
Άπαντες συμφώνησαν ότι η τραγωδία από τις πυρκαϊές είναι εθνική.
Απομένει να συμφωνήσουν άπαντες ότι, χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για ν’ αντιμετωπίσει τον κίνδυνο αφανισμού της χώρας, από αόρατους εχθρούς και αόρατους συνωμότες.
Όσο γι’ αυτούς που «ψήθηκαν», θα χαρακτηρισθούν «παράπλευρες απώλειες»!!!

Και οι δημοσιογράφοι, μια χαρά τα πάνε.
Οι νεκροί έγιναν …σοροί, τα καμμένα παιδιά …κουφάρια.
Ξευτίλισαν την ανθρώπινη υπόσταση στα αποκαϊδια.
Για να μην χάσουν το μεροκάμματο οι γ@μημένοι.

Να έχετε το νου σας «εξυπνοπουλάδες»…

Η γραμμή εδόθη και η πλειοψηφία των μέσων ενημερώσεως συνεμορφώθη.

  • Έμφαση στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την «ανακούφιση» των πληγέντων από τις φονικές πυρκαϊές.
  • Διακριτική προβολή του «τσαμπουκά», αρμοδίων κατά τα άλλα κυβερνητικών στελεχών (Καμμένος, Τόσκας, Δούρου, Σκουρλέτης) προς πληγέντες πολίτες, για να μην φανεί ότι υπάρχουν ευθύνες που τις αγνοούν.
  • Εστίαση σε μεμονωμένες αλλά δακρύβρεκτες περιπτώσεις καμμένων και των οικογενειών τους, που συγκινούν το πόπολο αλλά το αποπρασατολίζουν από το μέγα ερώτημα του «ποιοί ευθύνονται για την γενίκευση αυτής της καταστροφής».
  • Διακριτικός καταλογισμός ευθυνών στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών, που έκτισαν αυθαίρετα, έκλεισαν τους αιγιαλούς και άλλα ευτράπελα.

…μέχρι να βρούν τον εχθρό που έβαλε τις φωτιές, για να καταρρακώσει το κύρος αυτής της λαοπρόβλητης κυβερνήσεως των αχρήστων.

Τον νου σας λέμε!

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

Πάλι κορόιδα θα σας πιάσει η «νυφίτσα» των Αμερικανών.


«Είναι το «ύφασμα τέτοιο».», που λέγαμε παλαιά στον Πειραιά.
Ούτε ο Ρουμπάτης τρώει τζάμπα το ψωμί του αλλά ούτε και το κλιμάκιο της CIA, που έχει κατσικωθεί στην Μιχαλακοπούλου, μετά την δολοφονία του Γουέλς από την 17Ν.

Υ.Γ. Καλό θα είναι, πάντως, μετά από καμμιά εβδομάδα και αφού κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, να δούμε ποιούς «βόλεψε» αυτή η τραγωδία.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply