Ὑπάρχει περίπτωσις διασώσεώς μας ἀπό τά κόμματα;

Ας γράψω, λοιπόν…
  • Ο Κούλης είναι λίγος, με όνομα που θα τον «βαραίνει» μέχρι να ψοφήσει.
    Αν ήταν άλλος στην θέση του, θα είχε ρίξει τον Τσίπρα μέσα σ’ ένα 24ωρο.
    Για να μην το κάνει πάει να πει ότι δεν θέλει ή ότι δεν τον αφήνουν «άλλοι» να το κάνει, μέχρι το «μπάζο» με την προβιά του αριστερού, να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.
    Άρα και να κερδίσει τις εκλογές, όποτε αυτές και να γίνουν, δεν θα είναι ο ίδιος που θα κυβερνά αλλά οι «άλλοι» που θα του το επιτρέψουν, με ό,τι αυτό κι’ αν σημαίνει.
  • Ο Τσίπρας είναι ένας ξευτιλισμένος άνθρωπος πλέον.
    Ένας καραγκιόζης, που ξεβρακώθηκε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα δουλάκι των Αμερικανών, που όμως έχει να φέρει σε πέρας μια «δουλίτσα» καθόλου ευχάριστη, για το αναλφάβητο πόπολο που τώρα ψ@λοβαράει και αύριο θα πέσει, πάλι, από τα σύννεφα.
    Ξευτιλισμένοι άνθρωποι είναι και όσοι τον στηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά, στον εξωραϊσμό της μάπας του και στο κουκούλωμα σκοτεινών υποθέσεων, όπως οι τσουρουφλισμένοι στο Μάτι και τα θύματα του φονικού της Αίγινας.
    Αυτοί και ο Τσίπρας θα πρέπει να τιμωρηθούν.

Θα μπορέσει, όμως, ο Κούλης, όταν αναλάβει να τους τιμωρήσει;
Πολύ αμφιβάλλω.
Κι’ αυτή η εναλλαγή της εξουσίας, επάνω στα ερείπια της καταχρεωμένης Ελλάδας, θα είναι ένα ακόμη «κομπρεμί» μεταξύ των σημερινών πρωταγωνιστών.

Για τους άλλους του «δημοκρατικού τόξου», δεν λέω, γιατί περιμένουν που θα κάτσει η «μπίλια» για να πάρουν θέση.
Αμοιβομένη θέση, έτσι. Από τα δικά μας τα λεφτά…

Το δίλημμα λοιπόν, των επομένων εκλογών, Τσίπρας ή Κούλης, είναι ψευδοδίλημμα.
Κι’ ότι και να γίνει μέχρι τις επόμενες εκλογές, θα είναι επικοινωνιακό τρύκ, που οι «άλλοι» θα έχουν μηχανευθεί, για να ενισχύσουν τον έναν ή τον άλλον.

Από την πτώση της δικτατορίας μέχρι και σήμερα, η πείρα μου έχει δείξει ότι αυτό ακριβώς γίνεται.
Οι «άλλοι» κινούν παρασκηνιακά τα νήματα και καθορίζουν το ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα, καταλαγιάζοντας την κατ’ ευφημισμό λαϊκή οργή και βγάζοντας το καπάκι από την χύτρα ταχύτητος της ..αγανακτήσεως, όποτε αυτοί γουστάρουν.

Η παρούσα «ανάλυση» δεν είναι καθόλου μηδενιστική, μιας και για κάθε νοήμονα αυτής της χώρας σωτηρία, έτσι όπως την φαντάζονται οι αισιόδοξοι, δεν υπάρχει.
Είναι κι’ αυτά τα 400 δις ευρώ που πρέπει να δοθούν στους δανειστές, βλέπεις είναι και τ’ ανταλλάγματα που δόθηκαν, για να παραμείνει ο θίασος του Τσίπρα στην εξουσία.
Βαρειά γραμμάτια, που για να τα εξοφλήσει ο Κούλης, στον κοσμάκη θα στείλει τον λογαριασμό.
Και τι να κάνουμε, θα ρωτήσουν οι συνήθεις αφελείς ψηφοφόροι, που πάντα ρίχνουν την ψήφο σ’ αυτούς που νομίζουν ότι θα προστατέψουν τα μικροσυμφέροντα τους.
Ποιους να ψηφίσουμε;
Να μην ψηφίσετε κανέναν ρε παλιομ@λάκες, άστε τους να ψηφισθούν μεταξύ τους και να κυβερνηθούν μόνοι τους.
Και που ψηφίσατε, δηλαδή, τι καταλάβατε;
Σημειώσεις
Να σας «μεταφράσω» τι θέλει να πεί το πρωτοσέλιδο της σημερινής ΑΥΤΗΣ, στο οποίο κυριαρχεί η επαναστατική διαπίστωση ότι «Στριμώχνεται και απειλεί ο Στουρνάρας»;
  • Πρώτον ότι ο …Τσίπρας που κατάπιε αμάσητη την τοποθέτηση του στην διοίκηση της Κεντρικής Τραπέζης της χώρας, όταν ωρυόταν «μην τολμήσετε και βάλετε το Στουρνάρα διοικητή της ΤτΕ», είναι ένα κατάπτυστο @ρχίδι της πολιτικής, που δεν μπορεί να επηρεάσει καμμία κατάσταση.
  • Δεύτερον ότι η αντίσταση του Στουρνάρα, στα κυβερνητικά σχέδια αλλαγής διοικήσεως στην Τράπεζα Αττικής, για να δανειοδοτηθούν εύκολα τα καινούργια λαμόγια της μιντιακής διαπλοκής, τους χάλασε την μανέστρα και έστειλαν τους οικονομικούς εισαγγελείς στην εταιρεία της γυναίκας του.
    Που θα πεί ότι οι μέθοδοι που μετέρχονται οι αριστεροχριστιανιστές, για να κάνουν στα μουλωχτά τις «δουλειές», δεν μπορούν να φθάσουν ούτε τις τρίχες των @ρχιδιών της Κόζα Νόστρα.
  • Τρίτον ότι, τον ρόλο του «εκτελεστή» του Συμβολαίου της αποδομήσεως Στουρνάρα, τον αναλαμβάνει το κομματικό όργανο που πουλάει 1.200 φύλλα την εμέρα κι’ αυτά με το ζόρι, έχει πάρει δανεικά και αγύριστα με εγγύηση του κόμματος και δεν μας έχει πεί ακόμη ποιός είναι το πραγματικό της αφεντικό, στην εξωχώρια οφσόρ. Και,
  • Τέταρτον ότι, με μία μονοκονδυλιά, αυτή η κωλοφυλλάδα, προσπαθεί να σβήσει από την μνήμη του κοινού, τις κωλοφεράτζες που είχαν με τον Στουρνάρα, τόσον ο …Βλάκας όσον και ο ανεπάγγελτος επιδρομέας του Νομισματοκοπείου.
16 Σεπτεμβρίου 2016
*~*~*~*~*~*
Εντέλει, μόνον εγώ έχω καταλάβει ότι αυτή η κυβέρνηση των αχρήστων έχει συμφωνήσει ενυπόγραφα στις περικοπές των συντάξεων από 1.1.2019, ότι είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την συμφωνία και ότι, όλα όσα γράφουν οι «μεταφορείς» της κυβερνητικής προπαγάνδας είναι για ναχαμε να λέγαμε;
Ξέρω και εγώ;
Διότι διαβάζω για «γπρδίους δεσμούς» των συντάξεων, για μονομερή απόφαση για μη περικοπή τους, για διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και διάφορες άλλες παπαριές.
*~*~*~*~*~*
Υπενθυμίζω, λοιπόν, σ’ αυτά τα αμνήμονα κοθώνια, που ξεσκονίζουν το εκλογικό τους βιβλιάριο, για να πάν να ψηφίσουν σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, μην τυχόν και στάξει η …ουρά της δημοκρατίας ότι:
  • Το 2014, ύστερα από αποφάσεις των πολιτικών ομάδων στην Ευρώπη, συμμετείχαν, πέντε υποψήφιοι για πρόεδροι της Κομισιόν, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας μπάμιας.
  • Αυτός προτάθηκε από την Ευρωομάδα της Αριστεράς (μέχρι κι’ αυτοί την πάτησαν και τον νόμιζαν αριστερό) και η υποψηφιότητα του υποστηρίχθηκε, από την δεξιά εικονιζομένη μ@υνάρα (Πάολα) που ηγήθηκε μάλιστα της «Λίστας Τσίπρα» στην Ιταλία.
  • Το ευρωπόπολο ψήφισε, ο Τσίπρας πήρε ψήφους από τους αριστερούς, ο Φέρχοφσταφ από τους Φιλελευθέρους, ο Σούλτς από τους Σοσιαλιστές, η Κέλερ από τους Πράσινους (μην χέσω) και ο Γιούνγκερ από τους Χριστιανοδημοκράτες.
  • Με πρώτο τον Έλληνα μπάμια, όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κομισιόν, αμέσως μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, έγραψαμ στα π@πάρια τους τις ψήφους αριστερών, σοσιαλιστών, πρασίνων και φιλελεύθερων και είπαν ότι ο Γιούνγκερ έπρεπε να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν.
    Όπερ και εγένετο…

Από τότε ρώτησα δημοσίως εγώ, όλους αυτούς τους μ@λάκες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν με την δημοκρατική τους ψήφο Αριστερούς, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθερους και Πρασίνους, τι νόημα είχε η ψήφος τους, αφού τους έγραψαν στ’ @ρχίδια τους.
Ακόμη απάντηση δεν έχω πάρει…

*~*~*~*~*~*
Ραγιάδες, προσκυνημένοι, εμφανώς ανεγκέφαλοι και ηλίθιοι, φιλούν τα χέρια του χωρίς να σκεφθούν ότι μπορεί, προηγουμένως, να έξυνε με αυτά τα @ρχίδια του.
Γελούν, είναι χαρούμενοι ως ξευτιλισμένοι, δεν έχουν καταλάβει τὸ ο,τιδήποτε και την Κυριακή θα πάν να ψηφίσουν, για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και φόρους.
Τόσο μ@λάκες είναι.

 

Λυπάμαι αλλά για εμένα, αυτός ο ιδιότυπος εμφύλιος μεταξύ των ψαγμένων και των βλαμμένων χουλιγκάνων αυτής της μεταλλαγμένης φάρας των τσυριτσογκαγκανόβλαχων, έχει ήδη ξεκινήσει πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου.
…και κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν ιδιαιτέρως.
17 Σεπτεμβρίου 2015
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply