Διότι ὁ «Δῆμος Ἀθηναίων» πρέπει νὰ παραμείνῃ στὸν ἔλεγχο τοῦ πSoros!!!

Δὲς …«λαγοὺς» καὶ βγᾶλε συμπεράσματα…

Δύο τινὰ συμβαίνουν ἀγαπητοὶ φίλοι: ἢ τὸ στοίχημα μοιράζει παράδες ἢ οἱ δημοσκοπήσεις εἶναι πειραγμένες.

Ὑπάρχουν καί οἱ …«πειραγμένες» δημοσκοπήσεις;

Θυμήθηκα λοιπὸν τὰ ὅσα κάποτε ᾡμολόγησε ὁ κακλαμάνης, ἀναφορικῶς μὲ τὰ «κολπάκια» ποὺ ἔγιναν στὶς προηγούμενες ἐκλογές», καθὼς καὶ τὰ γεγονότα ποὺ προηγήθησαν τῶν προηγουμένων (λέει) δημοτικῶν ἐκλογῶν… Τότε δῆλα δὴ ποὺ σύσσωμος ἡ ΝουΔουλάρα ἔβαλε πλάτη γιὰ νὰ «ἐκλεγῇ» ὁ …«ἐκλεκτὸς» τοῦ πSoros καμίνης…

Σπηλιωτόπουλος: Αν ήμασταν ενωμένοι θα βγαίναμε πρώτοι

Κράτησε αποστάσεις από την δήλωση Κακλαμάνη για τον πρωθυπουργό

«Η μη συνένωση των δυνάμεών μας, δεν μας επέτρεψε να ήμαστε στο β’ γύρο», είπε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, βάσει του οποίου για πρώτη φορά η ΝΔ δεν θα έχει υποψήφιο στον β’ γύρο των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων.

«Αν ήμασταν ενωμένοι θα βγαίναμε πρώτοι» προσέθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Κληθείς πάντως να σχολιάσει την δήλωση Κακλαμάνη που επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για την διάσπαση των δυνάμεων της ΝΔ, είπε ότι «ο πρωθυπουργός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή γνώριζε ότι ο αγώνας αυτός θα ήταν «δύσκολος αλλά και ωραίος» και ευχαρίστησε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό του.

Συνεχάρη τους κ.κ Γ.Καμίνη και Γ.Σακελλαρίδη και δεσμεύθηκε ότι από την θέση που του αναλογεί θα στηρίξει τις προσπάθειες για μια ωραία Αθήνα.

Δεν απεκάλυψε πάντως αν θα στηρίξει κάποιον στον β’ γύρο των εκλογών.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rE8VzDS9fF0]

Ν. Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς διέσπασε την παράταξη για να εκλεγεί ο ΚαμίνηςΔήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παρατάξεως «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτα Κακλαμάνη, για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων:

«Η διάσπαση, που προκάλεσε με τις ενέργειες του ο κ. Σαμαράς, έφερε το σημερινό αποτέλεσμα.

Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος διασπά την δική του παράταξη, για να ευνοήσει υποψήφιο άλλου κόμματος.

Για τις πολιτικές συνέπειες της σημερινής εκλογικής αναμετρήσεως θα μιλήσουμε μετά τις 25 Μαΐου.

Ευχαριστώ τους πολίτες, που μας στήριξαν με την ψήφο τους, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, που στάθηκαν όρθιοι παρά τις απίστευτες πιέσεις που τους ασκήθηκαν και τους εθελοντές, που έγιναν συνεπιβάτες σε αυτό το πρωτόγνωρο για την αυτοδιοίκηση ταξίδι μας».

Διαβάστε με ποιον τρόπο σκόρπισε το γαλάζιο κοπάδι της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βγει ΠΡΩΤΟΣ, ο δεύτερος σε ψήφους Κεμαλο-gaypride- Μπουτάρης.

Γελάει ο Μπουτάρης με τα χάλια της ΝΔ. Όλο το παρασκήνιο της διαλύσεως της γαλάζιας παρατάξεως

Ο Μπουτάρης είναι σαν τον Ολυμπιακό: όλοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, αλλά τελικά ρεζιλεύονται αυτοβούλως. Όλοι θέλουν να τον κτυπήσουν, αλλά όταν φθάνει η κρίσιμη ώρα, συντάσσονται στο πλευρό του και ψηφίζουν ό,τι πει ο Ολυμπιακός. Κι ο “θρύλος” σπάει πλάκα, με τους ανύπαρκτους αντιπάλους του, που με το νου τους κάνουν όνειρα πρωταθλητισμού στην αρχή της σεζόν και πριν συμπληρωθεί το μισό της περιόδου είναι ήδη 15 βαθμούς πίσω…..

Κώστας Γκιουλέκας

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Οκτωβρίου του 2013. Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλούσε σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο. Εκεί, αφού πρώτα υπενθύμισε στους πασόκους ότι είναι πιο ΠΑΣΟΚ από αυτούς, είπε κατά λέξη
«Συμβαίνουν γελοιότητες στην δημοτική αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα υφυπουργός Παιδείας και αντιπολίτευση στον δήμο. Είπα στον Σαμαρά βάλε λίγο χέρι σε αυτόν τον βλάκα και μου είπε μη μου μιλάς για αυτο το άτομο».
Στην τοπική ΝΔ έπαθαν σοκ, όχι από όσα είπε ο Μπουτάρης, αλλά από την αποκάλυψη ότι συναντήθηκε κρυφά με τον Α.Σαμαρά, συνάντηση την οποία δεν γνώριζε κανείς στην Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος ο Γκιουλέκας έπαθε μεγαλύτερο σοκ, από την αποστροφή «και μου είπε μη μου μιλάς για αυτό το άτομο». Δηλαδή, Μπουτάρης και Σαμαράς «κουτσομπόλευαν» τον πρώτο σε σταυρούς επί 5 εκλογικές αναμετρήσεις βουλευτή Θεσσαλονίκης και ο κ.Σαμαράς, συμφωνούσε με τις κρίσεις του πασόκου Δημάρχου!
Όπως είναι προφανές, ο κ.Γκιουλέκας ανέμενε διάψευση της συναντήσεως ή εν πάσει περιπτώσει, διάψευση του συγκεκριμένου διαλόγου. Ο Α.Σαμαράς σιώπησε. Κανείς δεν έβγαλε λέξη.
Και πώς να έβγαζε, αφού για πολλά μπορεί να κατηγορηθεί ο Μπουτάρης, αλλά ψεύτης δεν είναι!
Έτσι τέλειωσε η περίπτωση Γκιουλέκα , του πρώτου «κακοποιημένου» από το κόμμα.
Σταύρος Καλαφάτης
Αφού η Συγγρού, δεν έκανε την τιμή στον Γκιουλέκα να τον στηρίξει στις προσβολές Μπουτάρη, επιδοκιμάζοντας τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ δια της σιωπής της, έγινε κρούση στον Σ. Καλαφάτη, ως μελλοντικό υποψήφιο. Ο ίδιος βλέποντας ότι η Συγγρού, δεν θέλει να χαλασθεί με τον Μπουτάρη, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα «εγώ δεν ξεφτιλίζομαι στον Δήμο, δεν με αφορά, κι αν επιμείνετε, πάω και στο σπιτάκι μου».
Έτσι τέλειωσε η περίπτωση Καλαφάτη, του δευτέρου «κακοποιημένου» από το κόμμα.
Βενιαμίν Καρακωστάνογλου
Η παράταξη Γκιουλέκα, με τον ίδιο ανόρεχτο πλέον και τους δημοτικούς συμβούλους χωρίς προσανατολισμό και χωρίς κίνητρο, αυτοδιαλύθηκε ουσιαστικά. Έτσι κι αλλιώς, ήταν πολύ αδύναμη, πολύ αδιάβαστη, πολύ «λίγη» και αντιπολίτευση έκανε μόνο ο Μάτης των Οικολόγων. Η Συγγρού καθυστερούσε χαρακτηριστικά να ανακοινώσει «στήριξη», οι δημοσκοπήσεις δεν βοηθούσαν ιδιαίτερα, καθώς έμπαιναν και έβγαιναν διάφορα ονόματα και έτσι, προχωρούσε η λύση Ιωαννίδη, ο οποίος όντως θα μπορούσε να πάρει τον Δήμο. Και ο ίδιος όμως, ένοιωθε ότι ο Αντώνης Σαμαράς (και άρα ολόκληρος ο πολιορκητικός κριός της ΝΔ), δεν υπάρχει περίπτωση να πει κακιά κουβέντα για τον Μπουτάρη και δήλωσε κι αυτός ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Δήμο, αφού δεν είχε χρόνο να οργανωθεί. Και πράγματι δεν θα προλάβαινε.
Έτσι, βλέποντας το αδιέξοδο, ο πιό μαχητικός σύμβουλος του Γκιουλέκα, αυτός που τράβηξε κουπί στα 3 χρόνια αντιπολιτεύσεως, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, βγήκε μπροστά, αυτοβούλως, χωρίς να περιμένει την στήριξη της ΝΔ. Είχε συζητήσει με τον Α.Σαμαρά, τον Α.Παπαμιμίκο και τους είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να ηγηθεί της παρατάξεως, χωρίς να εισπράξει θετική ή αρνητική απάντηση.
Όταν όμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, θορυβήθηκε η ΝΔ και για την τιμή των όπλων, απεφάσισε να ανακοινώσει τον υποψήφιό της, ενημερώνοντας έτσι, ότι δεν είναι ο Βενιαμίν η κομματική επιλογή.
Έτσι τέλειωσε η περίπτωση Καρακωστάνογλου, του τρίτου «κακοποιημένου» από το κόμμα.
Γιάννης Ιωαννίδης
Πιεσμένη από τον χρόνο η ΝΔ απεφάσισε οριστικά να κατεβάσει τον Γιάννη Ιωαννίδη στον Δήμο, κάτι που όπως προαναφέραμε δεν ενθουσίαζε τον «ξανθό». Το βράδυ της Παρασκευής, η Συγγρού πήρε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις οι οποίες έδιναν πρώτο τον Τζιτζικώστα και δεύτερο τον Ιωαννίδη .
Έτσι, η Συγγρού απεφάσισε να ρίξει το βαρύ πυροβολικό, δηλαδή τον «Τζίτζι» στον Δήμο, αφήνοντας τον Ιωαννίδη στην περιφέρεια, η οποία είναι εκ των προτέρων και 100% κερδισμένη.
Έτσι, εξέθεσαν τον Ιωαννίδη λέγοντάς του «εσύ είσαι για τα εύκολα, άσε να βάλουμε κανέναν πιό δυνατό να πάρει τον Δήμο». Ο ξανθός οργίσθηκε με τον Παπαμιμίκο και τα έσπασε στην Συγγρού, βρίζοντας τον Παπαμιμίκο, όπως μόνο αυτός ξέρει (γεγονός που διέψευσε ο Παπαμιμίκος)
Μέχρι την Τετάρτη το πρωί όμως, η επίσημη υποψηφιότητα ήταν ο Ιωαννίδης.
Μέχρι που βγήκε η άθλια
Φωτεινή Πιπιλή
η οποία έκανε την κρίσιμη δήλωση, βόμβα στα θεμέλια της ΝΔ:
«Εγώ από τις προηγούμενες εκλογές είχα τοποθετηθεί υπέρ του να στηρίξουμε τον κ. Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη. Δεν αλλάζω εγώ την γνώμη μου. Θέλει «Μπουτάρηδες» η Τοπική Αυτοδιοίκηση και «Πιπιλές», όπως είχα πει και παλαιότερα, με την έννοια ότι εγώ ήμουν της κοινωνίας άνθρωπος, δεν είχα σχέση ούτε με την Νέα Δημοκρατία, ούτε με τον κομματικό μηχανισμό. Ο κ. Μπουτάρης είναι Θεσσαλονικιός, είναι «κιμπάρης», είναι ένας άνθρωπος χορτασμένος στην ζωή του, είναι κοσμογυρισμένος, έχει αντίληψη του τι σημαίνει «πόλη». Η πόλη δεν είναι για να κάνουμε «τραλαλά-τραλαλό», ούτε να φέρνουμε «κιτς» συμπεριφορές στον πολιτιστικό – για παράδειγμα – τομέα».
Αυτό ήταν το πιό κρίσιμο σημείο της διαλύσεως της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.
Τα τηλέφωνα στην Συγγρού και την τοπική ΝΔ έσπασαν, τα κινητά πήραν φωτιά, οι νεοδημοκράτες που έγιναν ουκ ολίγες φορές αντικείμενο χλευασμού από τον Γ.Μπουτάρη, ανέμεναν δήλωση αποδοκιμασίας της κ.Πιπιλή, στο υψηλότερο επίπεδο.
Παρά τις επίμονες οχλήσεις, η Συγγρού έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της την οργή των νεοδημοκρατών και αρνήθηκε πεισματικά, επίμονα, φανατικά, αρρωστημένα, αδιανότητα, να αποδοκιμάσει την κ.Πιπιλή. Τότε κατάλαβαν όλοι. Η Συγγρού στηρίζει Μπουτάρη!
Πώς λοιπόν θα κατέβαινε ο Ιωαννίδης υποψήφιος απέναντι στον Μπουτάρη, όταν συνάδελφοί του βουλευτές, ζητούσαν να στηρίξει το κόμμα τον …πασόκο αντίπαλό του με τις ισχυρές διασυνδέσεις με επιχειρηματικά «τζάκια» και το εκδοτικο-εργολαβικό σύμπλεγμα;
Παρά τις τεράστιες πιέσεις, ο Αντώνης Σαμαράς, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα: δεν έβγαλε «κιχ», όπως και για την συνάντηση με τον Μπουτάρη, αγνοώντας επιδεικτικά την κομματική βάση, που τον ανέδειξε στην ηγεσία του κόμματος.
Κανείς στην ΝΔ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει την άκρως απαραίτητη στην συγκυρία των ημερών δήλωση αποδοκιμασίας της Φ.Πιπιλή και
έτσι τέλειωσε η περίπτωση Ιωαννίδη, του τετάρτου «κακοποιημένου» από το κόμμα
Απόστολος Τζιτζικώστας

Μετά την καταστροφή όλων των πιθανών αντιπάλων του Μπουτάρη, ο θίασος της Συγγρού, βάλθηκε να καταστρέψει και το τελευταίο όπλο της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη: τον νυν Περιφερειάρχη.
Ζήτησαν από τον Α.Τζιτζικώστα να κατέβει απέναντι στον θείο του (και πολιτικό του συμβουλάτορα!) Γιάννη Μπουτάρη. Ο Γ.Μπουτάρης -με πατρική στοργή- τον συμβούλεψε να μην κάνει την κουταμάρα! Έφεραν σε ένα βαρύ δίλημμα ένα στέλεχος που ήθελε να συνεχίσει την (σίγουρη) θητεία του στην περιφέρεια, ζητώντας του να …χάσει, κατεβαίνοντας αντίπαλος του θείου Μπουτάρη.
Ο Τζιτζικώστας μάζεψε την ομάδα του κι εκεί (κλαίγοντας κάποιοι!), όλοι σήκωσαν μπαϊράκι στην Συγγρού, ρίχνοντας απίστευτα μπινελίκια εναντίον του μηχανισμού του κόμματος, που τα έκανε μπάχαλο. Είναι αυτονόητο ότι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» θα είναι ο άπειρος Παπαμιμίκος, που θα θυσιασθεί για να μην απαντηθεί το ερώτημα «και γιατί αφού η ΝΔ δεν στηρίζει τον Μπουτάρη, δεν αποδοκίμασε την Πιπιλή;»
Στην συνέχεια, κάποιοι «απείλησαν» τον Τζιτζικώστα και τους συμβούλους του με διαγραφή. Άπαντες ήταν παγερά αδιάφοροι στο ενδεχόμενο αυτό, όπως είναι φυσικό, αφού δεν αισθάνονται ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια με την νομεκλατούρα της Συγγρού, που συμφωνεί με τον Μπουτάρη ότι «τα στελέχη της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη είναι βλάκες» και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή αν διαγραφούν από ένα κόμμα που δεν αποδοκίμασε την Πιπιλή.
Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κανένας ψυχικός δεσμός Θεσσαλονίκης – Συγγρού.
Ο Τζιτζικώστας που είχε να διαλέξει ανάμεσα στο δίπολο «περιφερειάρχης ή άνεργος», προτίμησε να φανεί -ίσως- αχάριστος με το κόμμα και να μην πάει να χάσει τον Δήμο. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι οι δημοσκοπήσεις τον βγάζουν νικητή απέναντι στον Μπουτάρη, ο νεαρός είναι …πονηρός Βλάχος όπως λέει κι ο θείος του! Δεν τσίμπησε στο δόλωμα, σήκωσε το λάβαρο της επαναστάσεως κι
έτσι τέλειωσε η περίπτωση Τζιτζικώστα, του πέμπτου «κακοποιημένου» από το κόμμα.
Παναγιώτης Ψωμιάδης

Στον υπεύθυνο του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, στον άνθρωπο που έφερε στην ΝΔ τις προηγούμενες δεκαετίες περισσότερες ψήφους από όσες όλοι οι άλλοι μαζί, δεν χρειάζεται να σταθούμε ιδιαίτερα.
Είναι ο έκτος στο παρόν άρθρο «κακοποιημένος» από την ΝΔ
Επίλογος
Κάπως έτσι διαλύθηκε η ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, η Συγγρού (όχι το εύκολο θύμα Παπαμιμίκος!) κατάφερε να εξουδετερώσει όλα τα στελέχη της (πλην Καράογλου) και έκανε τους ψηφοφόρους να αποδεχθούν το σενάριο που θέλει τον Αντώνη Σαμαρά να θέλει τον Μπουτάρη. Εδώ που τα λέμε, ο κ.Σαμαράς δεν έκανε τίποτε απολύτως για να διαψεύσει το σενάριο !
Δύο είναι τα κλειδιά για τον ιστορικό του μέλλοντος που θα κληθεί να εξηγήσει, πώς ένα κόμμα που πήρε 37,38% το 2007, έπεσε στο 3,7% το 2015 (ίσως και το 2014):
1) η σιγή του Α.Σαμαρά στην αμετροέπεια Μπουτάρη σχετικά με την συνάντησή τους
2) η σιγή της Συγγρού στις απόλυτα αντιδεοντολογικές δηλώσεις Πιπιλή, που θα έπρεπε να οδηγήσουν στην άμεση διαγραφή της και αντ΄ αυτής επελέγη η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ, που προσβάλλει το σύνολο των ψηφοφόρων του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.

Η Συγγρού «κατόρθωσε» να εξαφανίσει όλα τα στελέχη της στην Μακεδονία για χάρη του Μπουτάρη!

Κι έτσι καταλήξαμε σε δημοσιεύματα -σε αθηναϊκά φύλλα- σαν αυτό:

Αυτή είναι όλη η αλήθεια, την οποία κάποιοι μπορεί να μην αποδέχονται σήμερα, 7-2-2014, θα την ξεβράσει όμως η ίδια η ιστορία.

Όπου είχε αδύναμους υποψήφιους ο Soros, η ισχυρότερη παράταξη …διαλύεται «αυθόρμητα»!!!
Αλλά για να περάσουν μνημόνια με 150 ψήφους είναι …ενωμένοι σαν γροθιά και …χωρίς συζήτηση.

Ἡ «σούπα» τοῦ Soros πρέπει νὰ ἐπιτύχῃ!!!

…καὶ κατάλαβα, ἐπακριβῶς, τὸ τί στήνεται μέσῳ τῶν (μποῦ χὰ χὰ χά…!!!) «ὑποψηφίων» γιὰ τὶς …«δημοτικὲς ἐκλογές», στὸν «Δῆμο Ἀθηναίων» (καὶ ὄχι μόνον, βεβαίως-βεβαίως), πρὸ κειμένου νὰ ἐκλεγῇ, πάντα ἀπολύτως ...«δημοκρατικά»,  τὸ …«ἐκλεκτὸ» πιντὶ τῆς νέας (καὶ παλαιᾶς) τάξεως πραγμάτων, ποὺ ὅμως σαφῶς καὶ δὲν θὰ ἐκλεγῆ, ἐφ΄ ὅσον ἡ …ἀνάδειξίς του εἶναι καὶ προ-ἀποφασισμένη καὶ ἀρκούντως μεθοδευμένη…

Εἰδικῶς δὲ γιὰ τὸν Δῆμο Ἀθηναίων τὰ δεδομένα εἶναι σαφέστερα ἀπὸ κάθε ἄλλην φορά, ἐφ΄ ὅσον, «ὅλως συμπτωματικῶς» φυσικά, ἀποτελεῖ καὶ τὸν μέγιστον ἐκπρόσωπον τῆς «ἁγίας οἰκογενείας» τῶν βενιζελικῶν ἀπογόνων ὁ …«ἐκλεκτὸς» τοῦ μπάρμπα-γιώργη τοῦ πσόρος….

Ἡ «ἁγία οἰκογένεια» λοιπὸν (ποὺ κάποτε ἐλέγετο μητσοτακέικο, ἀλλὰ τώρα ἄλλαξε ὄνομα καὶ λέγεται μπακογιαννέικο, μὰ διαρκῶς καὶ διαχρονικῶς, ἐκτὸς ἀπὸ τὸ …διάφορον ποὺ λαμβάνει γιὰ τὴν πάρτη της, ὡς οἰκογένεια, παραμένει μονίμως στὶς πρῶτες γραμμὲς τῶν προτιμήσεων τοῦ κάθε πSoros -ἀλλὰ ὁπωσδήποτε ὄχι τῶν δικῶν μας! Αὐτὸ ὅμως εἶναι ἐπουσιῶδες. Σιγὰ μὴν μᾶς ἐρωτήσουν!!!- διαρκῶς παροῦσα στὰ «μέσα καὶ τὰ ἔξω» τῶν πολιτικῶν δρωμένων τῆς χώρας…
…ἔχει καὶ τώρα, γιὰ ἀκόμη μίαν φορά, δηλώση τὴν παρουσία της…
Σιγὰ μὴν καὶ μᾶς ἀφήνουν νὰ τῆς ξεφύγουμε…
(Καὶ σιγὰ μὴν μάθουν νὰ δουλεύουν αὐτὰ τὰ σαπρόφυτα…. Ἐμεῖς θὰ τοὺς ταΐζουμε, μονίμως, κατὰ πῶς τὰ σχεδιάζουν!!!)

Τότε λοιπόν, στὶς προηγούμενες (λέει) «δημοτικὲς ἐκλογές», εἴτε ἀπὸ διάφορες δημοσκοπήσεις, εἴτε ἀπὸ τὸν «Ζούγκλα», εἴτε ἀκόμη κι ἀπὸ τὸ μπιμπίκιον, μαθαίναμε πὼς ὁ κασιδιάρης σὲ προτιμήσεις τῶν πολιτῶν ἐρχόταν πρῶτος, μὲ ποσοστὰ ποὺ κυμαίνοντο ἀπὸ 20% ἔως καὶ 25%, τὴν ἰδίαν στιγμὴ ποὺ τὸ πSoro-κάμμινο δὲν μποροῦσε νὰ φθάσῃ στὸ ἀξιοπρεπὲς ποσοστὸ τοῦ 10%…

Αποκαλυπτικά είναι τα τελευταία στοιχεία μεγάλης δημοσκοπήσεως για τον Δήμο Αθηναίων που πραγματοποιήθηκε, από το aftodioikisi.gr, λίγες ημέρες πριν το φόνο του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων αποτέλεσε το 2010 το εφαλτήριο αφενός της δημοκρατικής νομιμοποιήσεως (η Χρυσή Αυγή με υποψήφιο δήμαρχο τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο είχε λάβει για πρώτη φορά 10.222 ψήφους και 5,29%, ενώ σε ορισμένες υποβαθμισμένες περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας τα ποσοστά της άγγιξαν και το 20%) και αφετέρου της εκτοξεύσεώς της στις εθνικές εκλογές του 2012 στις οποίες με 6,92% εξέλεξε 18 βουλευτές.

Δημοσκόπησις. Προηγεῖται ὁ Κασιδιάρης στήν Ἀθήνα

Ὅμως μετὰ συνέβησαν πολλὰ ἄλλα, πρὸ κειμένου νὰ ἀνατραποῦν τὰ (μποῦ χὰ χὰ χά…!!!) προγνωστικὰ καὶ ὁ τελευταῖος καὶ καταϊδρωμένος νὰ εὑρεθῇ στὸν …δημαρχιακὸ θῶκο.
Αὐτὰ μόνον στὴν πSoroμπανανία θὰ μποροῦσαν νὰ συμβοῦν.

Ἐὰν βγῆ ὁ Ἄρης, τὸν ἐψήφισαν… Ἐὰν βγῇ ὁ Κασιδιάρης, βγῆκε μόνος του…

Κι ἐπεὶ δὴ τὸ κολπάκι τότε ἔπιασε μὲ τοὺς τόσους …«λαγούς»…
Κι ἐπεὶ δὴ κυρίως ἐκ τῶν σαμαρικῶν ἐστηρίχθη τὸ ἐν λόγῳ κολπάκι…
Κι ἐπεὶ δὴ σκοπὸς ὅλων αὐτῶν τότε ἦταν τὸ νὰ …«ἐκλεγῇ» ὁ καμίνης…

https://www.youtube.com/watch?v=LUISi034T3w

Κι ἐπεὶ δὴ δὲν διακρίνονται γιὰ τὴν εὑρηματικότητά τους καὶ τὴν φαντασία τους οἱ κατσαπλιάδες τοῦ κόσμου μας…
Κι ἐπεὶ δὴ τὸ πSoro-μπακογιαννομητσοτάκικο πιντὶ εἶναι ὁ …«νέος ἐκλεκτός…
Κι ἐπεὶ δὴ ὁ …«νέος ἐκλεκτὸς» πρέπει νὰ …«ἐκλεγῇ» μὲ (μποῦ χὰ χὰ χά…!!!) …«δημοκρατικὲς διαδικασίες»…
….βλέπουμε τὸ πανομοιότυπον σκηνικὸ νὰ ξανά-στήνεται, ἀκόμη καὶ στὶς ἐπὶ μέρους λεπτομέρειές του.

Κι ἐπεὶ δὴ ἀκριβῶς πολλοὶ οἱ λαγοί, ἰδίως ἀπὸ τὸν χῶρο τῆς ΝουΔουλάρας (βλέπε καὶ καπερνάρο, βουλγαράκη, ἐκτὸς ἀπὸ τὸ γνωστὸ …«ἐκλεκτό»), ἀλλὰ καὶ ἀπὸ ὅλα τὰ ἄλλα σαπρόφυτα ποὺ «βάζουν πλάτη», πρὸ κειμένου νὰ «ἐκλεγῇ» τὸ «ἐκλεκτό, γιὰ νὰ εὐαρεστηθῇ ὁ μπάρμπα-ψῶρος…
…πιστεύω πὼς τὸ «ἐκλογικὸ ἀποτέλεσμα» εἶναι καὶ πρό-ἀποφασισμένο καὶ ἢδη γνωστό…

Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ὅλα τὰ καλὰ πιντιὰ τοῦ πSoros θὰ βάλουν πλάτη πρὸ κειμένου ὁ …«ἐκλεκτὸς» νὰ λάβῃ τὸ χρίσμα τοῦ Δήμου. Θὰ τὸν …«ψηφίσουν» ἔως καὶ οἱ πέτρες… Ἀλλὰ ἀκόμη κι ἐὰν δὲν τὸν ψηφίσουν, πάντα κάπου ἐκεῖ γύρω θὰ προσμένη ἡ φίλη (τους) Singular γιὰ νὰ …«διορθώσῃ» τὰ ἀδιόρθωτα.
Ἡ σούπα τοῦ Soros καὶ αὐτὴν τὴν φορὰ πρέπει νὰ ἐπιτύχῃ!!!

Ἐσεῖς νὰ ἀσχοληθεῖτε μὲ τὸ τὶ λέει (ἢ δὲν λέει) ὁ κάθε (μποῦ χὰ χὰ χά…!!!) «ὑποψήφιος»…
Ἐγὼ ἐτοιμάζομαι νὰ «θαυμάσω», γιὰ μίαν ἀκόμη φορά, τὸν τρόπο μὲ τὸν ὁποῖον μᾶς πείθουν πὼς ἔχουμε …«ἐκλογές»!!!

Φιλονόη…

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *