Γιὰ μίαν …εὐρωκονόμα τρέχουν ὅλοι

Την άλλη εβδομάδα, λοιπόν, ηλίθιοι λοβοτομημένοι, η Ολομέλεια της Ευρωβουλής έχει την τελευταία συνεδρίαση της πενταετούς θητείας της.
Θα τακτοποιήσουνε κάτι «εκκρεμότητες», με ηχηρά πλήν όμως του κώλου ψηφίσματα και μετά άπαντες θα βγούν στην γύρα προς άγραν ψήφων, για τις ευρωεκλογές του Μαίου.

Σ’ ότι αφορά τους Έλληνες ευρωβουλευτές, πρέπει να σας πώ ότι τα πέντε αυτά χρόνια που πέρασαν, το μόνο που έκαναν ήταν να τα παίρνουν, να υποβάλουν ανώδυνες ερωτήσεις στην Κομισιόν, κατάλληλες μόνον για εσωτερική κατανάλωση και να ζητούν λεφτά.
Για τις ζημιές στην Ελλάδα από τις καιρικές συνθήκες, για την ελάφρυνση του χρέους, για την διαχείριση του μεταναστευτικού, για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και γενικώς για πράγματα που θα πρέπει να έχει λύσει αυτή η κωλομπαρού κυβέρνηση, που ισχυρίζεται ότι έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια.

Προσωπικώς «έπηξα» πέντε χρόνια, από τα σάλια των Παπαδημούληδων, της Κούνεβα και του Κούλογλου, από τις παπαριές του ποταμίσιου Κύρκου και του Γραμματικάκη, του ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη. της ιδιοκτήτριας ακινήτων στας Βρυξέλλας Σπυράκη, του Κεφαλογιαννάτσι που όλο για την Κρήτη ρωτούσε και της Ελίζας Βόζεμπεργκ που έβγαλε και βιβλίο για τα κατορθώματα της.
Αλλά κι’ απ’ αυτούς που έφυγαν από την Ευρωομάδα του Σύριζα (Χουντής, Σακοράφα, Χρυσόγονος) αλλά κράτησαν την έδρα τους στην ευρωβουλή μην τυχόν και χάσουν την κονόμα.
Να μην ξεχάσουμε και τους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ πού, πέντε χρόνια τώρα, έπαιρναν την αποζημίωση από το Ευρωκοινοβούλιο, για να μας ζαλίζουν τ’ @ρχίδια με το πόσο κακή είναι η ΕΕ και ο καπιταλισμός.

Κοιτάξτε, λοιπόν, τώρα να στείλετε στην Ευρωβουλή κάποιους άλλους μαλάκες, για να κονομήσουν και να σας δουλεύουν την επομένη πενταετία, με τις @ρχιδιές τους.

Εμένα στα παπάρια μου.
Ετσι κι’ αλλιώς, από εδώ που είμαι, δεν μπορώ να ψηφίσω.
Πέστε το στους αμμόρφωτους κωλόβλαχους που δεν ξέρουν τι είναι Ευρωκοινοβούλιο, στις ανοργασμικές Κατίνες που θα ψηφίσουν για ευρωβουλευτή μέχρι και τον Γαϊτάνο, στα κοροϊδα που θα αισθανθούν υποχρέωση να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, για να αλλάξουν τον συσχετισμό των δυναμεων.

Μετά λόγου γνώσεως μπορώ να σας πώ ότι έχετε μεγάλη πλάκα…

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply