Ἡ εὐτυχία τοῦ συριζόπληκτου…

Ευτυχία βλέπω να διακατέχει τα μίσθαρνα και βολεμένα συριζογκαγκανοβλαχοειδή ούγκανα, για τις μεταρρυθμίσεις που ΘΑ επιφέρει ο μη έχων πτυχίο ανώτατης σχολής, υπουργός Παιδείας (και εικόνα για την αποφυγή της παχυσαρκίας) Νίκος Φίλης, στην ελληνική παιδεία, καταργώντας παρελάσεις, εξετάσεις και βαθμούς.

…και μεταξύ άλλων γράφουν:
«Στο σούπερ θέμα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης εξετάζονται αλλαγές όπως η κατάργηση των εξετάσεων στο γυμνάσιο και στην Α΄ λυκείου (τουλάχιστον 200 ευρώ το μήνα την τσέπη κάθε οικογένειας!!!) και διάφορες άλλες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγές σχετικές με το απολυτήριο Λυκείου και τις Πανελλήνιες, ΟΛΕΣ στην κατευθυνση της πάταξης της παραπαιδείας.
Συνεπώς για πρώτη φορά λεφτά στην τσέπη μας!»

Οι ίδιοι μαλάκες, που διακατέχονται από ένα χουλιγκάνικο και φίλαθλο πνεύμα στήριξης των Συριζαίων, που τους δίνουν ένα ξεροκόμματο να χορτάσουν την λιγούρα τους, δεν σχολιάζουν και δεν θέλουν να γίνεται συζήτηση, για το πόσα εκατοστάευρα έχουνε φύγει από την τσέπη του κοσμάκη, για φόρους και το πόσα εχάθησαν από κομμένες συντάξεις και επικουρικά και κάτι λίγα από το ΕΚΑΣ.
Οι ίδιοι μαλάκες, νυφίτσες της συριζαϊκής κουλτούρας, δεν έχουνε ούτε ένα …αρχίδι, για να πιέσουν την κυβέρνηση των αριστεροχριστιανιστών, να καταργήσει τις στρατιωτικές παρελάσεις και -λέμε τώρα- να προχωρήσει στον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας, με παράλληλη φορολόγηση των ακινήτων του παπαδαριού, για να βγούμε μια και καλή από την κρίση.
Κουκιά τρώνε κι αυτοί, κουκιά μαρτυράνε….
Τι να πείς.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply