Μὰ πόσο τοῦ ὁμοιάζει!!! (ἀναδημοσίευσις)


Μὰ πόσο τοῦ ὁμοιάζει!!!2 Ὁ τίτλος λίγο παραπλανητικός! Τὸ ἄρθρον τοῦ Ἴωνος Μάγγου εἶναι ποὺ μοῦ τράβηξε τὴν προσοχή κυρίως γιὰ τὴν φωτογραφία.

Ἐκπληκτική!!!!

 Ελληνική Γενετική Λίμνη

…και Καλαμάκια του Φραπέ ! Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους δόλια κατευθυνόμενους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκε στον Μεσοπόλεμο και δείχνει την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!

Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε πέρυσι και βρήκαν ότι το Ελληνικό dna έμεινε ανεπηρέαστο κατά 98% μέσα στους αιώνες.

Ήθελαν να δουν τι συνέβη και αν επηρεάστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σε πείραμα στην Αγγλία για έρευνα πάνω στο Ελληνικό dna το 1995 διαπίστωσαν ότι είναι μοναδικό σε σχέση με τα άλλα, όμως πλέον με τους αιώνες έχει διασκορπιστεί !!!Μὰ πόσο τοῦ ὁμοιάζει!!!

Γι αυτό και έχει μεγάλη σημασία η εύρεση συντρόφου για την δημιουργία τέκνων, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η γενετική λίμνη της φυλής.

Σήμερα όμως το 2011 οι Έλληνες είναι «προοδευτικοί», οι Έλληνες γεννάμε κάτω από 1,2 έως 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο. Σε είκοσι χρόνια βάσει στατιστικών οι Έλληνες δεν θα υπάρχουν !

Ενώ ταυτόχρονα πολεμάνε με φοβερό σθένος την πολιτική διαφθορά και το ΔΝΤ με το μυστικό υπερόπλο των Ελλάνιων (sic), Ε, Ελ, Ανδρομέδιων κλπ κλπ, με κορυφαία “όπλα” τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ !

Βλέπετε λοιπόν τι κάνει η λανθασμένη (κατευθυνόμενη) έννοια του “έρωτα” στους ανθρώπους ??? και μην ξεχνάμε ότι το Dna μας διαφέρει 2% από τους χιμπατζήδες, όποτε ο νοών νοείτω !!!

Δυστυχώς σήμερα είναι αδιανόητη στους ανθρώπους η πρακτική των Αρχαίων Σπαρτιατών, των Ομαδικών Γάμων. Δεν υπήρχαν προβλήματα στα ζευγάρια γιατί η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ήταν ομοιογενής χάρις σε μια άλλη γνωστή πρακτική. Έτσι είχαν φτάσει στο ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !

Όσο για τους Νεοέλληνες των γνωστών γκρίκλς, αυτό φαντάζει … κακόγουστη Επιστημονική Φαντασία ! Ζήτω λοιπόν τα τα “σπαθιά” των Νεοελλήνων ! πλαστικά καλαμάκια του φραπέ !,  και σκεφτείτε τώρα, ΑΝ ….., σταματώ εδώ για να μην υπερβώ τα όρια της ευπρέπειας.

Ἴων Μάγγος ἀπὸ μία στάλα

Ὄχι, δὲν ἔχω κάτι μὲ τὸ θέμα… Ἴσα ἴσα… Συμφωνῶ σὲ πολλὰ μὲ τὸν Ἴωνα.. Καὶ μὲ τὰ ὅσα γράφει… Καὶ γιὰ τὰ καλαμάκια τοῦ φραπέ καὶ τοὺς νεοέλληνες….

Ἀλλά μοῦ ἄρεσε  περισσότερο ἡ φωτογραφία… Εἶναι ἐκπληκτική!!! Κι ἂς τρίζουν κάποιοι τὰ δόντια τους…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ὅσο γιὰ τὴν γενετική συνέχεια… Κάτι ἔχει νὰ μᾶς πῇ… Ἀλλὰ ὄχι αὐτὸ ποὺ οἱ διάφοροι ἀντιλαμβάνονται….

σχετικὰ θέματα:

Ἡ δίχως διακοπὲς συνέχεια τοῦ γένους τῶν Ἑλλήνων..

πρώτη δημοσίευσις 24 Μαΐου 2011

(Visited 327 times, 1 visits today)
One thought on “Μὰ πόσο τοῦ ὁμοιάζει!!! (ἀναδημοσίευσις)

Leave a Reply