Οὐδὲν ἔλεος γιὰ τὰ τΣΥΡΙΖΑιόπανα

Αυτοί, λοιπόν, κατά πώς λέν τώρα εκ των υστέρων, δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν το 2015.
Έκαναν, όμως, τα πάντα για να το επιτύχουν και εν τέλει πήραν την εξουσία και συγκυβέρνησαν με το πιο ένδοξο κουράδι της ακροδεξιάς, που οσονούπω θα ψοφήσει.

Έβαλαν τον γκέϊ και ωραιοπαθή Βαρουφάκη, να κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς», τάκανε σκατά γιατί οι δανειστές ήθελαν τα λεφτά τους πίσω και όχι αδελφίστικες μαγκιές και φέσωσε την χώρα αλλα 100 δις ευρώ.

Άρχισαν τις γυροβολιές ανά τον πλανήτη και ως ζήτουλες, ζητούσαν από τους Ρώσσους να τους δώσουν ρούβλια και να τους τυπώσουν δραχμές, από τον Μαδούρο το κατιτίς σε πετρέλαιο και από τους Προδέρμος συμπαράσταση.

Κι’ αφού, ως άχρηστοι και ανίκανοι, έσπασαν τα μούτρα τους παντού, έστησαν την κωλάρα τους στους δανειστές, δέσμευσαν την χώρα για τα επόμενα 99 χρόνια και έφθασαν το ελληνικό χρέος στα 400 δις ευρώ.

Στο μεταξύ, η τρελλοΖωή έλεγε πως το χρέος είναι παράνομο και επωνείδιστο, ο Τσακαλώτος πως οσονούπω βγαίνουμε από τα μνημόνια και ο Τσίπρας πως θα απαιτήσουμε και θα πάρουμε τις γερμανικές επανορθώσεις.

Πήγαν να κονομήσουν από το μεταναστευτικό, έκαναν την χώρα ξέφραγο αμπέλι, έφαγαν τα λεφτά κι’ άφησαν τους πρόσφυγες στην τύχη τους να ψωμολυσάξουν και να γ@μάει ο ένας τα παιδιά του άλλου στα «Κέντρα Φιλοξενίας».

Το είδαμε και το νοιώσαμε στο πετσί μας ότι, όχι απλώς δεν ήταν έτοιμοι για να κυβερνήσουν αλλά ήταν εντελώς άχρηστοι, ανίκανοι και δηθενάδες, για να κυβερνήσουν.

Τώρα τι θένε και βγάζει ο ένας τα σκατά του άλλου στην φόρα;
Έλεος και συγγνώμη, παρακαταθήκη για μετά;
Κανένα έλεος ρε συριζόπουστρες και καμμία ανοχή.

Κι’ όπως δημόσια έχω υποστηρίξει σε ανύποπτο χρόνο, απ’ αυτήν την ρουφιανόφαρα των συριζογκαγκανόβλαχων, μόνο με γενοκτονία θα γλυτώσουμε
Κι’ όσοι τους γουστάρετε ακόμη, να τους πάρετε σπίτι σας και να πάψετε να μας ζαλίζετε τα παπάρια.

Ντάξ;

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply