Χορτάσαμε (πάλι) ἀπὸ μπόλικα …«θά»!!!

Θα μιλήσω, λοιπόν, ως μία παλαιά κουφάλα στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι, που τίποτα δεν της ξεφεύγει και τίποτα δεν χαμπαριάζει.

Εκατό ημέρες συμπλήρωσε η νέα κυβέρνηση του Κούλη και τα μόνα που ακούσαμε είναι «θα», όπως ακριβώς έλεγαν και οι προηγούμενοι, που τώρα «ομολογούν» ότι ήταν νέοι και άπειροι για να κυβερνήσουν αλλά ήταν απλώς άχρηστοι και ανεπάγγελτοι μαλάκες.

Πολύ φοβάμαι ότι, μετά τέσσερα χρόνια, που νομοτελειακά και ελέω μεγάλων δυνάμεων, χάσουν οι Κούληδες την εξουσία κι’ αυτοί τα ίδια θα λέν.
Όχι ότι ήταν νέοι και άπειροι αλλά ότι ήταν πεπειραμένοι και ουδείς τους κατάλαβε.

Επί του επικοινωνιακού τώρα, δηλαδή για την τροφή που αιώνες τώρα σκατοταϊζεται το πόπολο, έχω να παρατηρήσω ότι, τις ανάλογες αγιογραφίες και μικροπολιτικά σάλια που λιβανίζουν το γκοβέρνο και έκαναν τις πρώτες ημέρες της συγκυβερνήσεως Σύριζα-ΑΝΕΛ οι πάντα πρόθυμοι και καλά αμειβόμενοι κονδυλοφόροι, τις ίδιες κάνουν και τώρα.
Από άλλα μετερίζια αλλά με τον ίδιο στόχο.

Τον εξωραϊσμό της κυβερνητικής πολιτικής (μην γ@μήσω), την προβολή της γραβάτας (όπως οι άλλοι προβάλλανε την …έλλειψή της), το ανθρώπινο πρόσωπο των κυβερνώντων και το νέο τους ήθος, που ήλθε ν’ αντικαταστήσει στην ανηθικότητα των προηγουμένων.

Εκατό ημέρες και ήδη …γκώσαμε.
Κι’ ας είπε ο Κούλης «να μιλάτε λιγότερο και να δουλεύετε περισσότερο».
Ποιός σώφρων ασχολείται;

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Χορτάσαμε (πάλι) ἀπὸ μπόλικα …«θά»!!!

Leave a Reply