Ὑπαίθρια κρεοπωλεία πωλοῦν τὰ κλεμμένα ἀπὸ τοὺς ντόπιους ζῷα!!!

Ἡ καταγγελία ἀπὸ συμπολίτη μας.

Μπῆκαν χτὲς στὸ χωράφι τοῦ πατέρα μου στὴ Μόρια κυνηγώντας καὶ μαχαιρώνοντας τὰ ζῶα. Ἡ κατσίκα ποὺ σκότωσαν εἶχε τρία μικρὰ στὴν κοιλιά της.

Ἀφιερωμένο στοὺς ντόπιους ποὺ πλουτίζουν ἀπὸ τὶς ΜΚΟ εἰς βάρος μας.
Παιδιὰ ὅλα στὴν ὥρα τους

Τὰ ζῶα δὲ ποὺ κλέβουν οἱ κατατρεγμένοι ἀπὸ τὶς ἀγροτικὲς περιφέρειες Μόριας καὶ Ἀφαλῶνος, σφάζονται καὶ πωλοῦνται σὲ αὐτοσχέδια κρεοπωλεῖα, μέσα καὶ ἔξω ἀπὸ τὸ ΚΥΤ, κάτω ἀπὸ τὴν μύτη τῶν ἀρχῶν πού, ὑποτίθεται δὲν γνωρίζουν κάτι.


Ποῦ εἶναι οἱ ὑπηρεσίες τῆς Περιφερείας Βορείου Αἰγαίου νὰ κάνουν ἐλέγχους καὶ νὰ ἐπιβάλουν πρόστιμα; Ποῦ εἶναι ἡ Πολεοδομία; Αὐτὸ εἶναι ξεκάθαρα στὸ χέρι τοῦ Μουτζούρη καὶ τοῦ Κύτελη καὶ πρέπει αὔριο νὰ γίνῃ πρᾶξις

Ὑπάρχουν κρατικοὶ λειτουργοὶ ποῦ πρέπει νὰ ἐλεγχθοῦν γιὰ παράβαση καθηκόντων;
Ὁ Εἰσαγγελεὺς τῆς Λέσβου εἶναι ἄφαντος ἂν καὶ ἐνημερωμένος;
Θὰ κάνουν κάτι γι’ αὐτὸ οἱ νομικοὶ ἐξ Ἀθηνῶν;

Ὁμὰς Ἐρεύνης Μυτιλήνης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὑπαίθρια κρεοπωλεία πωλοῦν τὰ κλεμμένα ἀπὸ τοὺς ντόπιους ζῷα!!!

 1. Φίλοι νησιώτες,

  Εισπράττετε τα επίχειρα της (ασυγγνώστου) μ ω ρ ί α ς σας!

  Υπεδέχθητε τις ο ρ δ έ ς του τελευταίου κύματος ΕΙΣΒΟΛΗΣ (από έτους 2015 και εντεύθεν) με ανοικτές αγκάλες!

  Ενώ εγνωρίζατε – και ωφείλατε να γωρίζετε – περί τίνος πρόκειται και τι θα επακολουθούσε, καθώς είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα κύματα ΕΙΣΒΟΛΗΣ από του μοιραίου έτους 1991 και εξής και καθ’ όλην την διάρκεια των δεκαετιών του 1990 και του 2000.

  Ακόμη δε και μετά την εκδήλωσιν του τελευταίου κύματος (2015) εξακολουθήσατε να επιδεικνύετε την αυτήν β λ α κ ώ δ η, αυτοκτονικήν, Ηροστράτειον στάσιν έναντι των εισβολέων/εποίκων!

  Η προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως του κρατούντος ολιγαρχικού κοινοβουλευτικού αντεθνικού καθεστώτος ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογίαν! Ωφείλατε να γνωρίζετε – και εγνωρίζατε ασφαλώς – τον άθλιον αντεθνικόν ρόλον των.

  Εξ ίσου βλακωδώς, υπεστηρίξατε διά της ψ ή φ ο υ σας, και τότε και έκτοτε και μόλις προσφάτως (εκλογές 2019) τις πολιτικές δυνάμεις τις τασσόμενες (λόγω ή/και έργω) υπέρ των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ της Ελλάδος αλλά και πεισματωδώς και εξακολουθητικώς αρνούμενες την άσκησιν πολιτικής ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ της ΕΙΣΒΟΛΗΣ (από ΝΔ μέχρι ANTAPCIA).

  Συνάμα δε ούτε τότε ούτε έκτοτε επεδείξατε, ούτε καν σήμερα επιδεικνύετε, την παραμικράν διάθεσιν ε μ π ρ ά κ τ ο υ αναχαιτίσεως και αποκρούσεως των εισβολέων και υπερασπίσεως της γης των πατέρων σας!

  Ακόμη και τώρα, άλλως τε, δεν ζητείτε ΑΝΑΣΧΕΣΙΝ της ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΑΠΟΤΡΟΠΗΝ του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ αλλά …μεταφοράν των εισβολέων/εποίκων στην ηπειρωτικήν Ελλάδα (την οποίαν ήδη λυμαίνογται περί τα 6.000.000 αλλοφύλων εποίκων – το πλείστον των οποίων στις κατεχόμενες συνοικίες της πρωτευούσης).

  Άρα, είστε άξιοι της (κακής) μοίρας σας!

  Θα πιείτε το πικρόν ποτήριον μέχρι τέλους!

  Όπως και οι λοιποί Greeks, άλλως τε…

  PS: Having said this (κατά πως λέγουν και στην νεοελληνικήν!), οφείλω να υποσημειώσω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, ότι δ ε ν θεωρώ ότι η όλη στάσις σας υπήρξεν και παραμένει β λ α κ ω δ ε σ τ έ ρ α εκείνης του λοιπού αυτόχθονος πληθυσμού της (πάλαι ποτέ) Ελλάδος μας…

  • Επικροτώ όλην την τοποθέτηση του/της Η.Η. από την αρχή μέχρι και το P.S.
   Και εξηγούμαι: Το 2005 ελάχιστοι, ή πολλοί λίγοι κατάλαβαν.ή αντέδρασαν στα λόγια της Μπενάκης προς στον Παπούλια, οταν του ανήγγειλε την εκλογή του, ως Πρόεδρος της “Δημοκρατίας”. Η παμψηφία των χοχόλων (μου αρέσει ο χαρακτηρισμός τη Φιλονόης για τους αυτόχθονες) μας χλεύαζε και γελούσε ειρωνικά απέναντι στους ανησυχούντας,
   “Τα Δικαιώματα των Ελληνων πολιτών καταπατήθηκαν, η εδαφική Ακεραιότητα και Κυριαρχία μειώθηκε και καταργήθηκε… και ‘ερχεται συνέχεια.” Δλδ οι ανησυχίες τους επαληθεύτηκαν.
   Σήμερα, 2020, στην αντίστοιχη θέση, η νεοεκλεγείσα κα Πρόεδρος
   αντί να κάνει καποια δήλωση για την πατρίδα που εκλέγεται και υποτίθεται θα εκπροσωπεί μας λέει για τα δήθεν παγκόσμια προβλήματα, για το ενα για το άλλο,, και θα υποχωρήσει…ακουσον..ακουσον το Κράτος Δικαίου για να λύσει το όποια εθνικά θέματα μια διεθνής συνεργασία.
   Πιστεύω πως κι αυτήν την φορά οι χοχόλοι ελάχιστα θα καταλάβουν και πολύ λίγο θα αντιδράσουν. Αφου τα ΜΜΕ την δημοσια αυτή δήλωση, την έκαναν κοινώς γαργάρα και τον μόνο σχολιασμό τον είδα σ’ αυτόν τον χώρο, Ε.. λοιπόν. Καλίτερα να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα με αυτό το ψευδεπίγραφο ελληνικο κράτος, μπας και όσοι απομείνουν να φτιάξουν από την αρχή μια πραγματική Ελληνικη Δημοκρατία.

   P.S Ευχαριστώ και συγχαίρω τον κο Χρήστο Μοργκαν που με την ανάρτησή του έγινα γνώστης της δήλωσης αυτής, της πρόσφατης εκλεγείσας προέδρου, που καθόλου δεν τιμά την Δικαιοσύνη η επιλογή της – όπως δήλωσε η ίδια – αλλά τουναντίον την εκθέτει ανεπανόρθωτα
   μπροστα στην ήδη τσαλακωμένη και ελλειπή εμπιστοσύνη των Ελλήνων.

Leave a Reply