Εἰδήσεις γιὰ γέλια (ἢ γιὰ κλάϋματα!)

Σήμερα «ἔπιασα» τὸν Ἀκυβέρνητο… 

Διαβάζω τὰ γραφόμενά του κι ἔχω λιγωθεῖ ἀπὸ τὰ γέλια… 

Μήπως ἔχει ἄδικο; Διότι ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, ζοῦμε μέσα στὴν τρέλλα, στὴν ὑστερία, στὴν ἀνθελληνικότητα καὶ ἔχουμε καταντήσει νὰ τὸ θεωροῦμε φυσικότατον… Τόσο πολὺ σάπισε τὸ κεφάλι μας….

Διαβᾶστε τὶς «εἰδήσεις» γιὰ γέλια καὶ ἀποφασῖστε μόνοι σας…

Φιλονόη.

Είδηση Νο 1

Στη βουλή συζητείται το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια. Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκε και το ΛΑ(Θ)ΟΣ του καρατζαφέρη, ενώ όπως ήταν φυσικό, λογικό και αναμενόμενο το καταψηφίζουν ο αλέξης και η αλέκα.
Ο Αντωνάκης δια του εκπροσώπου του Α. Σπηλιωτόπουλου δήλωσε ότι περιμένει κι άλλες αλλαγές. “Μέχρι τότε δεν θα σας πω τι θα κάνουμε“, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
 Για τον Αντωνάκη τα έχουμε πει πολλές φορές. Βαριέμαι και να ασχολούμαι μαζί του. Θα σταθώ στην προαναγγελθείσα καταψήφιση από τα – Θεός να τα κάνει – κόμματα της Αριστεράς.
Τα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα της «αριστεράς» τρέμουν απεριόριστα το πολιτικό κόστος. Φοβούνται οι δόλιοι μήπως και χαρακτηριστούν «ουρά» της όποιας κυβέρνησης, γι’ αυτό και καταψηφίζουν συλλήβδην. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι αριστερά σημαίνει οτιδήποτε είναι διαμετρικά αντίθετο με τις πολιτικές των υπολοίπων. Αυτό για μένα δεν οριοθετεί και δεν προσδιορίζει τον αριστερό χώρο. Η δική μου άποψη είναι ότι ακριβώς αυτό αποτελεί «ουρά». Το να περιμένεις δηλαδή τι θα κάνει ο δίπλα για να κάνεις τ’ ανάποδα!
Στην προσπάθεια που κάνει το ΚΚΕ να παραστήσει τον «μπροστάρη» και το διαμορφωτή των εξελίξεων, κατά καιρούς κάνει διάφορες παπαριές. Κλείνει την Ακρόπολη και αναρτά τα πανώ του, κλείνει λιμάνια και εμποδίζει τους τουρίστες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν, βάζει το ΠΑΜΕ (εμείς στο ΚΚΕ κατά διαόλου) να διοργανώνει συλλαλητήρια και πορείες κατά των απολύσεων και της ανεργίας, εκτός αυτών που αφορούν τους απολυμένους της Τυποεκδοτικής και άλλα πολλά καρναβαλίστικα.
Σήμερα το ΚΚΕ προχώρησε ακόμη παραπέρα. Ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζιώγας είπε στη Βουλή ότι “το νομοσχέδιο δεν διορθώνεται” και πως το κόμμα του “θα στηρίξει κάθε προσπάθεια μη εφαρμογής του”. “Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια, ώστε το νομοσχέδιο να μην περάσει και αν περάσει να μην εφαρμοστεί”. 
Έτσι, μαγκιά – κλανιά και τσαμπουκά !
Και για να τελειώνουμε, νόμοι είναι μόνο αυτοί της Σοβιετικής Ένωσης. Σιγά μην ισχύσουν οι νόμοι που ψηφίζουν τα αστικά κόμματα.
Με λίγα λόγια, η «αριστερά» αρνείται να αλλάξουν οι ισχύοντες νόμοι για την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, που όταν είχαν έρθει στη βουλή προς ψήφιση …τους είχαν καταψηφίσει !!!
Κατάλαβε κανείς τίποτα;
Εγώ πάντως όχι !
Είδηση Νο2
Μετά τη μαλακία – συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους Φιλανδούς για την παροχή εμπράγματων εγγυήσεων προκειμένου οι δεύτεροι να συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης προς τη χώρα μας, άνοιξε και σε άλλους η όρεξη. Κάποια απίστευτη κυρία, ονόματι Ursula von der Leyen, αξιώνει κι αυτή με τη σειρά της εμπράγματες εγγυήσεις. Πρόκειται για την αντίπαλο της Μέρκελ στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας.
Αγαπητή κυρία, σε αυτές σου τις αξιώσεις θα σου απαντήσω εγώ, ένας απλός Έλληνας πολίτης. Και θα σου απαντήσω με δύο παροιμίες που λένε στον τόπο μου.
Παροιμία 1η: “μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι”.
Παροιμία 2η: “μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι”. 
Κοίτα να δεις φίλε μου ποιοι ζητάνε εμπράγματες εγγυήσεις ! Οι Γερμανοί !
Frau Ursula, σου έχω αντιπρόταση. Οι εμπράγματες εγγυήσεις που αξιώνεις μπορούν κάλλιστα να είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλετε εδώ και 65 χρόνια και κάνετε την πάπια. Αποτιμώνται περί τα 175 δισ. ευρώ, χωρίς τους τόκους 65 ετών. Επειδή σας συμφέρει να νομίζετε ότι απορρίπτοντας τη συζήτηση για ένα θέμα, το θέμα παύει και να υπάρχει, βάζουμε εμείς ως εγγύηση τα κλεμμένα και αγύριστα και σε περίπτωση που δεν αποπληρώσουμε τα δάνεια που πήραμε, να υποχρεωθείτε να τα πληρώσετε εσείς. Είτε γουστάρετε, είτε όχι.
Μέχρι εδώ η γκρίνια. 
Επειδή (ξανα)φεύγω για διακοπές, πηγαίνω μακριά και με περιμένουν πολλές ώρες οδήγησης, αφιερώνω αυτό το βιντεάκι σε όλους τους φίλους.

 Δείτε το οπωσδήποτε. Ο “σαραντατρίο” είναι απίστευτος !!! (Ἀκυβέρνητος)
Σημείωσις:  Ἄν τε μετὰ νὰ φτιάξῃς νέα Πατρίδα μὲ ὅλα ἐτοῦτα τὰ σούργελα… Ἐπιμορφώνονται; Δὲν ἐπιμορφώνονται μὲ τίποτα… Ἁπλῶς διαιωνίζουν τὴν κατάστασι κάνοντάς την χειροτέρα!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply