Ἐμεῖς κι αὐτοί… Τὸ ῥῆγμα πλαταίνει!

Εξαργυρώνοντας την Εθνική και ατομική τους αξιοπρέπεια, αλλά και την εθνική και κοινωνική ασφάλεια με αντίκρυσμα  την καρέκλα του βολεμένου το «Ελληνικό Υπουργικό Συμβούλιο» ενέκρινε την Τετάρτη 12-10-2012 το νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση» της ξενοφοβίας.   

Η βασική λογική του νομοσχέδιου με βρίσκει σχεδόν σύμφωνο, ως Έλληνα που για κάποια χρόνια διετέλεσα «φιλοξενούμενος» σε ξένη χώρα. Ωστόσο, σεβάστηκα τους νόμους, τα ήθη και τα έθιμά τους και δεν έγινα ποτέ επαίτης παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισα. Απεναντίας επέλεξα την αξιοπρέπεια της μοχθηρής εργασίας.

Για τα παραπάνω απαιτώ τα ίδια από τους μετανάστες που κατ’ ανάγκη «φιλοξενεί» η χώρα μου.

Ωστόσο, με προβληματίζει και με αναγκάζει να τοποθετούμαι απέναντι στο εν λόγω νομοσχέδιο η συνολική λογική που διέπει την μεταναστευτική πολιτική των Κυβερνόντων και άλλων πολιτικών σχηματισμών, οι οποίοι για λόγους είτε καθαρά ψηφοθηρικούς είτε κατ’ εντολήν  διευκολύνουν την αλόγιστη και άκριτη προσέλκυση καλών και κακών μεταναστών, αδιαφορώντας παντελώς για το εθνικό συμφέρον και την ασφάλεια διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών.   

Άραγε προβλέπονται μέσα στο νομοσχέδιο και ποινές για αυτούς που καθυβρίζουν τους Έλληνες και την χώρα. Αυτούς για παράδειγμα που μας λένε  «κολοέλληνες», αυτούς που μας λένε «ραγιάδες», τους Μουσουλμάνους της Θράκης που μας  αποκαλούν «εχθρούς» στον προκλητικό «εθνικό τους ύμνο», αλλά και αυτούς τους δήθεν «Έλληνες» που μας λένε «διεφθαρμένους» και «τεμπέληδες»;

Και γιατί άραγε οι νόμοι που ισχύουν για εμένα τον εν δικαίω κάτοικο της χώρας, δεν ισχύουν για τους μετανάστες;

Γιατί άραγε ο φοροφυγάς λόγω ανέχειας Έλληνας τιμωρείται, ενώ ο μετανάστης παραέμπορος κυκλοφορεί φοροδιαφεύγοντας ανενόχλητος;

Ας προσέξουν οι «επαναστάτες»…οσφυοκάμπτες  της Βουλής. Βυθίζονται όλο και περισσότερο στο αίμα των Ελλήνων  που πέφτουν θύματα εισαγόμενων  συμμοριών ή ατόμων. Αίμα  που αθροίζεται με το αίμα των απελπισμένων που αυτοκτονούν λόγω της φτώχιας που επιβάλουν.

 Οι Έλληνες ήσαν πάντα φιλόξενοι. Ωστόσο αν ένα περιστέρι είναι άκακο πουλί και σύμβολο της ειρήνης, τα πολλά είναι καταπίεση.

Ας προσέξουν  οι «επαναστάτες»…οσφυοκάμπτες  της Βουλής και ας μην ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο το οποίο θέτει τους Έλληνες σε δεύτερη μοίρα και που  διευκολύνει την καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών τους.

 Εξυπηρετούν ύποπτα σχέδια «συμμάχων» και προδίδουν την χώρα και το έθνος . Συνεχίζουν να θυσιάζουν κομμάτι-κομμάτι την χώρα, την Εθνική Κυριαρχία, τις ατομικές ελευθερίες, τον Εθνικό πλούτο και καταρρακώνουν την Εθνική Αξιοπρέπεια για την διασφάλιση άνετης ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους;  

 Ας προσέξουν  οι «επαναστάτες»…οσφυοκάμπτες  της Βουλής! Ωθούν τους Έλληνες στα άκρα της υπομονής τους.

Όσο φορτίζουν το ελατήριο, τόσο ισχυρότερη θα είναι η εκτόνωσή του.

Ιωάννης Δέμος

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply