Λέτε νά μή χαρακτηρισθοῦν ὡς ἀνάπηρα τά ὑπάνθρωπα ὄντα;

Ἔχουν φάει τόσο φτύσιμο, ποὺ δὲν ἀντιλαμβάνονται πλέον γιατί. Τὸ θεωροῦν δεδομένον νὰ τοὺς φτύνουμε!

Τοὺς φτύνουμε γιὰ τὶς «πολιτικές τους» ἀποφάσεις, γιὰ τὶς κοινωνικές τους παρεμβάσεις, γιὰ τὶς οἰκονομικές τους ἀτασθαλεῖες κι ἀνηθικότητες, γιὰ τὶς ἀνθελληνικές τους θέσεις, γιὰ τὴν ἀνυπαρξία τους σὲ ἐθνικὰ θέματα, γιὰ τὴν ἀνηθικότητά τους γενικῶς… Ἀλλὰ αὐτοὶ τίποτα δὲν ἀντιλαμβάνονται! 

Εἶναι τόσο κουδουνισμένα ποὺ τελικῶς λειτουργοῦν ἀκριβῶς ὡς κουδουνίστρες. Μόνον γιὰ νὰ κάνουν θόρυβο!

Ἀνύπαρκτοι! Ἀνήθικοι! Εἶδος πρὸς ἐξαφάνισιν!

Φιλονόη. 

Υ.Γ. Πρότεινα εὐνουχισμό ὡς «ἀντίδοτο» καὶ «φάρμακο» στὴν ἀναπηρία τῶν παιδοφίλων. Νά προτείνω αὐτοκτονία ὡς φάρμακο στήν κατάντια τῶν «κυβερνώντων»; Θά τό ἀντιληφθοῦν;

Γκάφα Κουτρουμάνη: παρά λίγο να δοθεί επίδομα σε παιδόφιλους και τραβεστί

Δικαίωμα να διεκδικήσουν φοροαπαλλαγές και επιδόματα απορρέει από την αναγνώριση ποσοστού αναπηρίας
Δύο μήνες μετά τη δημοσίευση απόφασης στο ΦΕΚ, που θεωρεί τους παιδόφιλους ανάπηρους και τους δίνει, συνεπώς, το δικαίωμα να πάρουν επιδόματα, το υπουργείο τρέχει να μαζέψει το θέμα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Νοέμβριο του 2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεων απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: τους παιδόφιλους, τους επιδειξιομανείς, τους κλεπτομανείς και τους ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας: Η ‘γκάφα’ του υπουργού Εργασίας, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Το 24h.gr επικοινώνησε με το γραφείο του υπουργού Εργασίας, στέλεχος του οποίου μας ενημέρωσε ότι το “θέμα είναι στον αέρα και ότι δεν θα ισχύσει ο συγκεκριμένος πίνακας, αλλά ειδική επιτροπή θα εξετάσει και θα διορθώσει όλες τις στρεβλώσεις”.
Πάντως, ανεξάρτητα από όσα αναφέρει το υπουργείο, εκ των υστέρων, αφού η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων καθώς θεωρούνται άτομα με αναπηρία. Μάλιστα αν καταφέρουν να αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και σαδομαζοχιστές, τότε έχουν ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας (αθροιστικά) και μπορούν να πάρουν ακόμη και αναπηρικό επίδομα.
Σύμφωνα με την απόφαση του Γιώργου Κουτρουμάνη, στον κατάλογο των ατόμων με αναπηρία εντάσσονται οι παιδόφιλοι, καθώς θεωρείται ψυχικό νόσημα. Εκτός από τους παιδόφιλους με “ποσοστά αναπηρίας”, επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.
Τα ίδια στελέχη αναφέρουν στο 24h.gr δεν έδωσαν καμμία απάντηση στο πώς και με ποια λογική  εκδόθηκε τον Νοέμβριο μια τέτοια απόφαση “αφού ο πίνακας είναι ακόμη υπό διαμόρφωση”.
Ανεξάρτητα πάντως από το εάν υπάρχει επιστημονική επιτροπή που θα διαμορφώσει νέο πίνακα, από τις 8 Νοεμβρίου οι παιδόφιλοι είναι επισήμως ανάπηροι και μπορούν σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις να πάρουν ακόμη και επιδόματα από το ΙΚΑ.
Μέχρι νεωτεράς…
Δείτε τις σχετικές διατάξεις. Και διαβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ στο συνημμένο αρχείο.
Π. Ευθυμιάδης (24h.gr)
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply