Τὸ μέλλον εἶναι δυσοίωνον γιὰ τοὺς βουλευτὲς καὶ τοὺς πολῖτες.

Όλο και περισσότεροι πολίτες πληροφορούνται για την προσπάθεια επιβολής στην Ευρώπη διεθνών τραπεζικών κύκλων, οι οποίοι βρίσκουν πρόθυμους συνεργάτες στα πολιτικά συστήματα των χωρών.

Αντίθετα με την «δημοσκόπηση» της Καθημερινής (η οποία ελέγχεται για την αυθεντικότητά της), αρχίζει και διαμορφώνεται ένα εκρηκτικό κλίμα τόσο για την «νέα» Κυβέρνηση όσο και για τους βουλευτές των κομμάτων που την στηρίζουν.

Η εντύπωση η οποία αρχίζει να κερδίζει έδαφος είναι ότι τις πληροφορίες για το παρελθόν του Λ. Παπαδήμου και τις επιβεβαιωμένες αποκαλύψεις για συμμετοχή του στην διαβόητη «Τριμερή Επιτροπή» των Ροκφέλλερ, τις γνωρίζουν οι βουλευτές που υποστηρίζουν την νέα κυβέρνηση. Παράλληλα κακίζουν τους Βουλευτές των αριστερών κομμάτων ότι και αυτοί αποκρύβουν αυτές τις πληροφορίες και άρα κρυφίως στηρίζουν!

Το κλίμα οξύνεται επικίνδυνα και ετοιμάζονται σοβαρές αντιδράσεις κατά των βουλευτών. Ειδικότερα αν ψηφίσουν την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, η οποία θέτει την χώρα υπό κατοχή.

Το περίεργο είναι ότι από το κάδρο των αντιδρώντων, έχει ξεθωριάσει η εικόνα των βουλευτών του ΠΑΣοΚ και στον στόχο μπαίνουν βουλευτές της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ, οι οποίοι πλέον στοχοποιούνται και θα γίνουν δέκτες οξύτερων αντιδράσεων πολιτών.

Το κέρδος είναι ότι ο στόχος να διαιρεθεί η κοινωνία δεν επετεύχθη. Το πλάτεμα της τάφρου που χωρίζει το πολιτικό σύστημα από τους Έλληνες, λειτουργεί ως καταλύτης ομοψυχίας, ενώ παράλληλα ανοίγει νέους υπερκομματικούς διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των Ελλήνων.

Μετά τις αποκαλύψεις για τον βίο του Λ. Παπαδήμου, οι πολίτες ελπίζουν ότι δεν θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτήν την κυβέρνηση, η οποία προτάσσει το συμφέρον των δανειστών πάνω από το συμφέρον των Ελλήνων και της Ελλάδας. Το σίγουρο είναι ότι αν δοθεί, οι βουλευτές του ΠΑΣοΚ θα ξαναμπούν στο κάδρο των οργισμένων Ελλήνων.

 Η ευχή είναι να επικρατήσει η λογική και να αποφευχθούν ακραίες συμπεριφορές κατά Βουλευτών.

Αλλά πάλι με την σχεδόν ανθελληνική συμπεριφορά τους έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε παραλογισμό.

Ιωάννης Δέμος

(φωτογραφία)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply