Ὁ Γιοῦνκερ καί οἱ λακέδες του μᾶς ἀπειλοῦν

 

Ὁ Γιοῦνκερ καί οἱ λακέδες του μᾶς ἀπειλοῦνΟἱ καινούργιοι κυβερνῶντες καί κατακτητές τῆς Ἑλλάδος μέ τήν βοήθεια τῶν δουλοποιημένων Μέσων Μαζικῆς Τρομοκρατήσεως, προσπαθοῦν νά τρομοκρατήσουν τόν Ἑλληνικό λαό καί νά χειραγωγήσουν τήν γνώμη καί τήν ψῆφο του.

Ὁ πρόεδρος τοῦ eurogroup, μᾶς ἀπειλεί (ἔτσι νομίζει) ὅτι ἄν δέν συνεχίσουμε τό πρόγραμμα πού ὑπέγραψαν αὐτοί καί τά ἐν Ἑλλάδι τσιράκια τους, θά ἀποχωρήσουν ἀπό αὐτό. 

Ἐπίσης, προσπαθεῖ νά χειραγωγήσῃ τούς ψηφοφόρους οὕτως ὥστε νά δώσουν ἰσχυρή πλειοψηφία στά δύο δουλοποιημένα κόμματα ἐξουσίας (Πα-σοκ καί ΝΔούλα)

Ὁ στηρίζων τό σύστημα καί ἐξαγορασμένος ΣΚΑΪ μᾶς παρουσιάζει μέ τόν γνωστό του τρόπο τίς δηλώσεις τοῦ «χαλβᾶ». (εἶναι καί Καθαρά Δευτέρα σήμερα)….

Μινώταυρος

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung» ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν απέκλεισε η Ελλάδα να χρειαστεί και νέα οικονομική βοήθεια, εξηγώντας: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να βάλει τάξη στην Ελλάδα μέσα σε δέκα χρόνια». 

Παράλληλα ο Γιούνκερ έστειλε μήνυμα ότι σε περίπτωση που μετά τις εκλογές στην Ελλάδα οι πολιτικοί αποχωρήσουν το πρόγραμμα βοήθειας, «τότε θα αποχωρήσουμε και εμείς», υπενθυμίζοντας ότι οι ηγέτες των δύο μεγάλων ελληνικών κομμάτων δεσμεύτηκαν εγγράφως ώστε αυτό το οποίο αποτελεί τώρα πρόγραμμα, να παραμείνει πρόγραμμα και μετά τις βουλευτικές εκλογές. 

«Αν όμως ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε και εμείς». 

Ακόμα, ο πρόεδρος του Eurogroup τονίζει ότι αυτό που ενδιαφέρει την Ευρωζώνη δεν είναι μόνο οι περικοπές των δαπανών, αλλά και οι δομικές μεταρρυθμίσεις που θα ανοίξουν αναπτυξιακές προοπτικές. 

Αναφερόμενος στο πρόβλημα της μεταφοράς ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό, ο κ. Γιούνκερ λέει ότι δεν γίνεται η Ευρωζώνη να κάθεται και να κοιτάζει ως θεατής τη φυγή των κεφαλαίων. «Οι πλούσιοι Έλληνες, που αποφεύγουν να φορολογηθούν, ενεργώντας έτσι εις βάρος του λαού τους, πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν. Δεν είναι εύκολο βέβαια, λόγω της ελεύθερης αγοράς κεφαλαίων στην Ευρώπη, να λυθεί το πρόβλημα του διαφυγόντος χρήματος, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε», δηλώνει. (πηγή)

Αὐτά γράφουν οἱ λακέδες τοῦ συστήματος

Μινώταυρος

(Visited 20 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ὁ Γιοῦνκερ καί οἱ λακέδες του μᾶς ἀπειλοῦν

  1. Μινώταυρε νὰ μὴ χάνουμε τὴν αἴσθησιν τῆς γώσσης. Κατακτηταὶ δὲν εἶναι. Ὁ κατακτητὴς ἔρχεται διὰ τῆς βίας καὶ μὲ τὸν τσμπουκᾶν του ἐνῶ αὐτοὺς ἔμεῖς τοὺς ἐφέραμε καὶ μάλιστα μὲ χαμόγελα καὶ ὑποκλίσεις. Ὅπως τοὺς ἐφέραμε τὸ ἴδιο εὔκολα ἠμποροῦμε καὶ νὰ τοῦς ξεφορτωθοῦμε.

Leave a Reply