Ἐγέρθητι στοὺς ….ὀσφυοκάμπτες;;

Κατ’αρχήν να πω,πως με τα όσα συνέβησαν στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γ.Γ της Χ.Α ,Ν.Μιχαλολιάκου, δεν συμφωνω καθολου, μα καθόλου όμως.
Οχι γιατί δεν το άξιζαν οι εκπρόσωποι των Ελληνικων ΜΜΕ, αντιθέτως θα έλεγα, αλλά αυτός δεν είναι  τρόπος συμπεριφοράς για κάποιον που υποτίθεται εκπροσωπεί τα Ελληνικά ιδεώδη, όπως ο ίδιος λέει.
Και για έναν άλλο λόγο είναι διότι, σεβασμό δεν απαιτείς με διαταγές…τον κερδίζεις!
Αυτά όσον αφορά αυτό καθ’αυτό το γεγονός..

Ερχόμαστε όμως τώρα στα των δημοσιογράφων και πως τους ήρθε ”λουκούμι” το γεγονός αυτό!
Στα κανάλια;; Από εκεί που επιδεικτικά ήταν εξωβελισμένη η ΧΑ, μήνες τώρα,ξαφνικά παίζει πρώτο θέμα το ”εγέρθητι” …!
Μέχρι και η Τατιάνα, η γνωστή λαθρολάγνα ,σταμάτησε τα αγαπημένα θέματα της εκπομπής της του τύπου, ”γυναίκες που απατούν τους γκόμενους με τους …συζύγους” κι ασχολήθηκε με την ..θου κύριε φυλακήν… Χρυσή Αυγή και το ”εγερθητι”!

Η ΕΣΗΕΑ;; Βandiera Rossa!!
Θα χρειαστούν άμεσα  καινούργια ιμάτια,καθ’οτι τα παλιά τα έσκισαν όλα!
(πατήστε στην εικόνα)

Κι όμως ΟΛΟΙ αυτοί,δεν είπαν τίποτα απολύτως, τσιμουδιά …άχνα, όταν το μεγαλοστέλεχος και …”κατα συρροήν” υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έβρισε χυδαιότατα, δημοσιογράφο, που τον περίμενε ποιός ξέρει πόση ώρα στημένος έξω από την βουλή για μια του δήλωση!
Εψαξα όλο το διαδίκτυο, για μια δήλωση της ΕΣΗΕΑ, για μια αντίδραση από κάποιον…κάτι τέλος πάντων, μια αντίδραση σοβαρή και δεν βρήκα!

Αν βρει κανείς καμιά αντίδραση, ας με ενημερώσει παρακαλώ!
Μετά είδα κι αυτό το ταινιάκι,που δείχνει αυτόν, που πήρε εντολές για να ξεπούλησει την χώρα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, να διαλύσει τις ζωές μας και που ακόμα είναι εδώ και  κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος ωσάν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Μπαίνει στην αίθουσα που θα δώσει συνέντευξη και το να τον υποδεχτούν όρθιοι και δια χειραψίας άπαντες, είναι δεδομένο!
Μέχρι και αναμνηστικές φωτογραφίες έβγαλαν χαμογελαστοί με τον κ.πρόεδρο,λες κι ήταν σταρ του Hollywood !!Τέτοιες χαρούλες που μόνο ουρά δεν φύτρωσε να κουνιέται κι αυτή!

Τι έκανε ο Γιωργάκης και ο Πάγκαλος λοιπόν για να απολαμβάνει ο μεν πρώτος σεβασμό και ο δεύτερος ασυλία;;
Μα φυσικά, είναι τα αφεντικά των ..αφεντικών κι έτσι η ΕΣΗΕΑ κάνει …”μόκο” που λέμε στην καθομιλουμένη!!!
Χρειάζεται να πούμε κι άλλα;; Δεν νομίζω…

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply