Θέλει …ἡ «σουλτάνα» νά κρυφτῇ !!

Φυσικά όλοι ξέρετε την πολύ καυστική και πολύ αληθινή Ελληνική παροιμία ,που λέει :
Θέλει η…… ”σουλτάνα” να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει” !!
Ετσι θα την λέμε για να κρατάμε και τους τύπους..
 

Αυτή η περίφημη ”σουλτάνα ” λοιπόν, ανά περιπτώσεις παίρνει και διαφορετική μορφή..

Αρκετές φορές,πήρε την μορφή του GAPάτου.
  • Αχχχ αυτή κι αν είναι μια  ”σουλτάνα” που κι αν θέλει να κρυφτεί  η χαρά δεν την  αφήνει!!
    Για καμαρώστε όσοι ακόμα δεν έχετε πάρει τέτοια χαρά,τον λεβέντη μας σε ανεπανάληπτες στιγμές,να ομολογεί δημοσίως ποιόν ”αφέντη΄” υπηρετεί !!
Μιλάμε για κορυφαίες στιγμές της παγκόσμιας διακυβέρνησης των Σιωνιστών και των δούλων τους!!

Στην περίπτωση όμως που αναφέρομαι σήμερα,έχει την μορφή του Εύαγγελου Βενιζέλου! 
Άλλη …”σουλτάνα”  από εκεί,που θέλει να κρυφτεί και η χαρά ούτε αυτήν την αφήνει!Επ’ευκαιρίας λοιπόν που ήταν στην χώρα μας ο Σιμόν Πέρες,είπε το παιδί να δείξει άλλη μία φορά,πόσο καλή σουλτάνα  της παγκοσμιοποίησης είναι.Να δώσει σήμα στα αφεντικά ντε,πως δεν παρεκλίνει  του στόχου κι όλα βαίνουν καλώς!!
Να το έχουν το παιδί στα υπ’όψιν,μην το ξεχάσουν τώρα που το Πασόκ κατάντησε από τα σαλόνια στα αλώνια!
Και το είπε…όχι που δεν θα το έλεγε.!!!

 «Μια συζήτηση με τον κ. Πέρες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα λόγω της μεγάλης ιστορικής και πολιτικής του εμπειρίας. (σλουρπ..)
Γιατί ο κ. Πέρες αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπιστεί ΜΟΝΟ μέσα από μεγάλες θεσμικές και πολιτικές αλλαγές. ( και ποιές είναι αυτές;;;;)

Μέσα από ένα σύστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  διακυβέρνησης, οικονομικής και πολιτικής».

Παγκόσμια διακυβέρνηση λοιπόν! Αυτήν θέλουν,γι’αυτήν εργάζονται!
 
Εξακολουθείτε να έχετε καμμία αμφιβολία ,τίνος τις εντολές ακολουθούν και δεχόμεθα συνεχώς πόλεμο,στην ιστορία,στην γλώσσα και στον πολιτισμό μας με την εισβολή λαθροεποίκων,με σκοπό την αφάνισή μας ως έθνος;
Και δεν το λέω μόνον εγώ..πρόσφατα το ανακάλυψε και ο Δένδιας! 

«Η χώρα χάνεται. Από την κάθοδο των Δωριέων, 4.000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή […] Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους.

Η επίλυση του μεταναστευτικού είναι πρόκληση εθνικού μεγέθους. Είμαστε στα όρια της κατάρρευσης. Αν δεν δημιουργήσουνε ένα συνολικό δίκτυο διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης θα καταρρεύσουμε.

 Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό».

  • Ας το καταλάβουμε καλά λοιπόν,δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για αμφιβολίες και για ανύπαρκτους ανθρωπισμούς!
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μετανάστευση για μια καλλίτερη ζωή,αλλά με εισβολή επί σκοπού!
  • Ταϊζει η φασίζουσα ανθελληνική  αριστερά με τα νεοταξικά πρακτοράκια της που κατακλύζουν την κοινωνία μας, με το πλέον επικίνδυνο δηλητήριο ,αυτό του ΔΗΘΕΝ αντιρατσισμού.
Στην ουσία είναι οι πλέον ρατσιστές,γιατί ο ρατσισμός τους απευθύνεται αποκλειστικά στους Ελληνες! 
Θα παραθέσω εν κατακλείδι ένα εξαιρετικό σχόλιο,που είδα στο προφίλ κάποιας φίλης.
Δεν θα δημοσιεύσω όλο το όνομα του κυρίου που σχολίασε,για ευνόητους λόγους,αλλά αξίζει να το διαβάσετε..

Ni… Sar…
Οι ιδεολογικοί μπάτσοι της σκέψης και της πολιτικής ορθότητας μοιράζουν πιστοποιητικά κοινωνικής ορθοφροσύνης. Τα παλαιά πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων αντικαταστάθηκαν από τα σύγχρονα αριστερής (αλλά και λιμπεραλιστικής) κοπής κοινωνικά διαβατήρια της “ορθής” σκέψης. 

Θα κάνετε αστεία όπως εμείς τα θέλουμε. Θα ζείτε δίπλα με αυτούς που εμείς γουστάρουμε. Θα κάνετε παρέα με αυτούς που εμείς επιθυμούμε. Τα παιδιά σας θα μεγαλώνουν μαζί με αυτούς που εμείς σας επιβάλλουμε. Θα ζείτε και θα σκέφτεστε όπως εμείς επιτάσσουμε.” 

Ο νέος φασισμός της ισοπεδωμένης σκέψης, ο φασισμός της ομοιόμορφης συμπεριφοράς, γεννήθηκε και είναι εδώ. Φοράει γραβάτα, είναι γλυκομίλητος και φαινομενικά ανθρωπιστής, υποκριτής, παρανοϊκός, ενάντια στην ανθρώπινη φύση, επιχειρεί να επιβάλλει ένα ανύπαρκτο, φαντασιακό και εξώκοσμο πρότυπο ευθυγραμμισμένης και ομοιόμορφης σκέψης, συμπεριφοράς και ζωής.

Η ανθρώπινη φύση κάνει διακρίσεις και επιλογές, χρησιμοποιώντας άπειρα (εξηγήσιμα ή ανεξήγητα) κριτήρια. Πολλά από αυτά τα κριτήρια (φυλή, γλώσσα, χρώμα δέρματος, εμφάνιση, υγεία, θρησκεία, βάρος, ύψος, επάγγελμα, χαρακτήρας, καταγωγή, οικογένεια, οικονομική κατάσταση, ιδεολογία, πολιτική τοποθέτηση και δεκάδες άλλα) ενυπάρχουν μέσα μας. Βάσει αυτών ζούμε. Με άλλα γεννιόμαστε, άλλα τα αποκτούμε στην πορεία, άλλα έρχονται ξαφνικά λόγω προσωπικών λόγων, άλλα μας δημιουργούνται για άγνωστους ακόμη λόγους. 

Αλλά αυτή είναι η φύση του ανθρώπου! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Όποιος τα βάζει μαζί της, πολύ απλά, θα αποτύχει δραματικά. Όπως και οτιδήποτε είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση απέτυχε κατά το παρελθόν.


Προσυπογράφω με δέος!! 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply