Δῶσ΄ τους πόνο Πάολα!!!!

Χα χα χα !! Πόσο τρελαίνομαι για τέτοιες ειδήσεις!!! Μου φτιάχνουν το κέφι!

Μαλλιοτραβηγμός κομμουνιστών για το ποιός θα τραγουδήσει στο φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Λύσαμε όλα μας τα θέματα και το ποιός θα μας διασκεδάσει ήταν το πρόβλημα!

Going Τhrough,θέλουν στην ΚΝΕ, διαφωνούν στον Τσύριζα, γιατί έχουν τραγούδι με τον φασιστικό τίτλο «Καλημέρα Ελλάδα»  κι όχι «Καλημέρα Ισλαμαμπάντ» όπως θα ήταν το κομμουνιστικά ορθὀν!!

Παιδιά μη σφάζεστε.. θα σας δώσω εγώ την λύση στο βαρύτατο πρόβλημά σας!

Δώστους πόνο ΠΑΟΛΑ!!!
Ὀτι πρέπει για φεστιβάλ της ΚΝΕ!!

Θα βγεί αμέσως μετά τον χαιρετισμό της Παπαρήγα, ώστε το κόκκινο γαρύφαλλο που θα της πετάτε να δένει άψογα με την κομμουνιστική βραδιά!! Τι λέτε;; Απίθανη ιδέα έτσι;;

Αν κι εγώ, προτιμώ Going Through για το φεστιβάλ για να πω την αλήθεια… Έχουν πει ένα τραγούδι που δένει θα άψογα με το περιβάλλον της βραδιάς!

Αχχ τι κρίμα να έχω βαρύτατη αλλεργία σε ανθέλληνες και να μην μπορώ να παραβρεθώ σε κάτι τέτοια events …Κοίτα τι χάνω!!

Σεμέλη Διονύσου.

Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα “Αυγή” και τη νεολαία του ΚΚΕ. Ειρωνικά σχόλια για την επικείμενη συμμετοχή των Going’ Through στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Αυτή τη φορά, τα κόμματα της αριστεράς δεν άνοιξαν μεταξύ τους κόντρα για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα, ή κάποιο οικονομικό μέτρο, αλλά για δύο συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Το φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ διοργανώνεται στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, στο Ίλιον.

Για πρώτη φορά φέτος, από τη μουσική σκηνή του φεστιβάλ της νεολαίας του ΚΚΕ, θα “παρελάσουν” οι Goin’ Τhrough και οι ΝΕΒΜΑ. Για όποιον δεν γνωρίζει τους παραπάνω, πρόκειται για δύο εγχώρια χιπ χοπ συγκροτήματα με ευρεία εμπορική αναγνώριση.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, “Αυγή”, η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο:

“Στο 38ο φεστιβάλ της ΚΝΕ θα εμφανιστούν τα “χιπ χοπ” συγκροτήματα Going Τhrough και ΝΕΒΜΑ. Δεν πρόκειται για φάρσα, κακοήθεια ή προβοκάτσια. Η είδηση επιβεβαιώνεται και από τον “Ριζοσπάστη”. Σε ένα φεστιβάλ που κουβαλάει όλη την ιστορία του ΚΚΕ που έχει συνδεθεί με αγώνες και καλλιτέχνες οι κνίτες της νέας εποχής θα ακούσουν στίχους από γνωστές ποπ επιτυχίες “επιπέδου”, όπως το “γυναίκες τριγύρω πολλές παρά πολλές αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές” ή το “μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ***ς είσαι” καθώς και το “αμιγώς” πολιτικό “καλημέρα Ελλάδα”.

Τα δύο συγκροτήματα είναι μιμητές της αμερικάνικης αντίστοιχης σκηνής, υπέρμαχοι ενός συστήματος στο οποίο ο “άντρας” θέλει “αμάξια και λεφτά” για να κατακτήσει την καλλίγραμμη νεαρή, την οποία φυσικά αλλάζει σαν τα πουκάμισα και πουλάει νταηλίκι… Αν πρόκειται για προσπάθεια του ΚΚΕ να πιάσει τον παλμό της νεολαίας, είναι μάλλον αποτυχημένη… όπως και γενικά τα αντανακλαστικά του στους παλμούς της κοινωνίας.

Αν πάλι αποφάσισε να αλλάξει ο χαρακτήρας του Φεστιβάλ και να μην αποτελεί πια πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός, αλλά εμπορική διοργάνωση, τότε μάλλον αξιολογεί τις προτεραιότητές του”.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΝΕ που έκανε λόγο για “ναρκωφεστιβάλ” του ΣΥΡΙΖΑ:

“Σε σχόλιο στην εφημερίδα “Αυγή” με αφορμή τη συμμετοχή γνωστού χιπ-χοπ συγκροτήματος, στις πλούσιες και πολύμορφες εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, στις 13-15 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση, αναφέρει: “Αν πρόκειται για προσπάθεια του ΚΚΕ να πιάσει τον παλμό της νεολαίας, είναι αποτυχημένη…”. Αναφέρει επίσης και στίχους τραγουδιών του, όπως το “μαζί μου ασχολείσαι…”.

Αφού ασχολήθηκαν μαζί μας, τους θυμίζουμε τα βασικά:

το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, είναι από τα μεγαλύτερα νεανικά πολιτικά-πολιτιστικά γεγονότα στη χώρα μας, θεσμός που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Πραγματοποιείται από την αρχή ως το τέλος με την αυτοθυσία, το μεράκι και την προσπάθεια χιλιάδων μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, χωρίς σπόνσορες και χορηγούς και φιλοξενούνται δεκάδες εκδηλώσεις, συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, ερασιτεχνικά συγκροτήματα πλάι σε γνωστούς καλλιτέχνες κ.α. Είναι λογικό στις εκδηλώσεις του να χτυπάει ο παλμός της νεολαίας.

Οι κύριοι της “Αυγής” και του ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα υποστηρίζουν (όπως η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ) τα ναρκωφεστιβάλ και τις λοιπές εκδηλώσεις όπου σβήνει ο παλμός, ο νους και η ψυχή της νεολαίας, είναι λογικό να έχουν την αγωνία να τον πιάσουν…”.

πηγη 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply