Ὄχι στήν έξεταστική γιά τό μνημόνιο, ἀπό τήν ΝΔ

Ὄχι στήν έξεταστική γιά τό μνημόνιο, ἀπό τήν ΝΔΚόρακας, κοράκου μάτι δέν βγάζει. Τά εἶχαν συμφωνήσει οἱ ἐθνικοί άπατεῶνες πρίν νά κάνουν τήν συγκυβέρνησι. Οἱ ἐθνικοί μειοδότες ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου καί ἡ παρέα τους θά συνεχίσουν νά ἐμπαίζουν τόν Ἑλληνικό λαό. Θά συνεχίσουνν νά ζοῦν εἰς βάρος του καί νά ἀπολαμβάνουν «καλοκαιρινές διακοπές γιά πάντα». Εἰς ὑγείαν τῶν κορόιδων. 

Ὅλοι αὐτοί πού εὑρίσκονται ἤ θά εὑρεθοῦν στήν ἑλληνική βουλή ἀνήκουν στό ἴδιο σάπιο καί ἀρρωστημένο συνάφι. Ὅσες φορές κι ἄν γίνουν ἐκλογές, τά ἴδια ἀποβράσματα θά «κυβερνοῦν» τόν τόπο. Μέχρι νά πιάσουμε πάτο. Τότε ἴσως κάτι νά γίνῃ.

Μετά τίς ἑπόμενες ἐκλογές τά ἐγκλήματά τους, θά ἔχουν παραγραφεῖ. Ἔχουν μάθει πάρα πολύ καλά νά ξεγλιστροῦν. Εμ, τόσα χρόνια ἐκπαίδευσι;

Θά ἔπαιρναν κι ἕνα σωρό λεφτά οἱ ἐθνοκηφῆνες ἀπό τίς ὑπερωρίες ……….

Μινώταυρος

Ντροπή: “Όχι” από ΝΔ σε Εξεταστική για το Μνημόνιο!

“Γυριστή” την κάνει η ΝΔ και σε ένα θέμα πολιτικής “αιχμής” στο οποίο μόλις πρν λίγους μήνες είχε αποτελέσει την βάση της πολιτικής της: Θα καταψηφίσουν την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το πως η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα κατατεθεί την Τρίτη, αναζητώντας ευθύνες πρωτίστως του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του  πρώην υπουργού, Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου. Η ΝΔ έχει αποφασίσει να προστατέψει τους παραπάνω και η πληροφόρηση του defencenet.gr είναι ότι“Δεν πρόκειται να γίνει δεκτό το αίτημα”!

Ο λόγος είναι ότι στη ΝΔ δεν θέλουν αυτή την στιγμή που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να τηρηθούν οι δεσμεύσεις του δεύτερου Μνημονίου που περιλαμβάνει και το πρώτο Μνημόνιο μέσα, να υπάρχει Εξεταστική επιτροπή που να ερευνά με προανακριτικο χαρακτήρα πως φτάσαμε στην εκχώρηση εθνικής κριαρχίας.

Αυτή είναι η “καλή” εκδοχή: Υπάρχει και η εκδοχή που λέει ότι η ΝΔ θα προστατέψει μέχρι τέλους τον Γ.Παπανδρέου και τον Γ.Παπακωνσταντίνου και αυτό είναι μέρος της συφωνίας με τους ξένους, οι οποίοι βέβαια δεν επιθυμούν να δολυν τους “ανθρώπους” τους να οδηγούνται στο Ειδικό Δικαστήριο. 

Μια εξέλιξη που πολλοί είχαν προβλέψει οτι θα συμβεί. Ότι δηλαδή θα μείνουν ατιμώρητοι οι Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου, έχοντας τεθεί υπό την προστασία αυτών για τους οποίους τον λογαριασμό ενεργούσαν,αφού αν δεν παραπεμφθούν στην παρούσα Σύνοδο της Βουλής στην επόμενη θα έχουν παραγραφεί τα εγκλήματά τους… (πηγή)

(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply