Ἡ Πιπιλῆ μπερδεύεται…

 

Ἡ Πιπιλῆ μπερδεύεται...Η κυρία Πιπιλή μπερδεύτηκε…
 Ήθελε να πάει στον Αγιο Αντώνιο και η καημένη γυναίκα βρέθηκε στον Αγ.Δημήτριο,ως εκ τούτου από τα νεύρα της (όχι τίποτε άλλο,μην φανταστείτε) ..ζήτησε να αλλάξουν την στάση του Αγ.Αντωνίου και να την πουν Αντωνίου Ρέμου….όχι λάθος …Αντωνίου Τρίτση,για να μην ξαναβρεθεί σε άλλον Άγιο άλλη φορά ,επειδή βασικά φοβάται μεγάλη γυναίκα,μην βρεθεί στου Αγίου Πέτρου και τι θα κάνει ύστερα!


Από την άλλη βέβαια την νύχτα του Αγίου Μνημονίου,που έφερε στο κΥνοβούλιο ο Αγιος Αντώνης Σαμαράς -μεγάλη η χάρη του-δεν μπερδέυτηκε καθόλου!

Ενα :«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» είπε και καθάρισε!

Κυρά Φωτεινή μου;; Ο Ἀγιος Αντώνιος που τον μπερδεύεις  (τάχα μου τάχα μου) ,με τον Άγιο Δημήτριο,δεν είναι τίποτα!..Υπάρχει και ο Αγιος Βαρθολομαίος και ξέρεις τι έγινε την νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου; 

Αστα που να στα λέω! Μην τα ζήσουμε κι εμείς εδώ,μετά το :«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» που δεν μπερδευτήκατε καθόλου να πείτε και τότε ποιός σας ξεμπερδεύει όλους σας εκεί μέσα!

Ποιός σας ξεμπερδεύει!!!!

Σεμέλη

 Επειδή η Πιπιλή μπλέχτηκε : Έξω οι Άγιοι από τις στάσεις!

Να αφαιρεθούν τα ονόματα Αγίων και εκκλησιών από τις στάσεις των τρόλεϊ, του Τραμ και του Μετρό ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο».

«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση “Μέγαρο Μουσικής” και το “Μαρία Κάλλας”», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.

Πηγή Βηματοδότης

(Visited 13 times, 1 visits today)
One thought on “Ἡ Πιπιλῆ μπερδεύεται…

Leave a Reply