Συνεργασία Καμμένου τΣΥΡΙΖΑ; Μόνον αὐτὸ δὲν ἔχουμε δεῖ!!!

Συνεργασία Καμμένου τΣΥΡΙΖΑ; Μόνον αὐτὸ δὲν ἔχουμε δεῖ!!! Παπαδημούλης ΔρίτσαςΧὸ χὸ χό…
Νὰ τὸ δῶ καὶ τὶ στὸν κόσμο!
 

Παναῆηηηηηηηηη…
Ἐκεῖνα τά ἐθνικά θέματα πῶς θά τά ἀντιμετωπίσῃς παρεούλα μέ τόν Ἀλέξη, τόν Τατσόπουλο, τήν Δούρου καί τά λοιπά ἀνθελλήνιστα ὑποκείμενα;
Ἄν τὲ νὰ τὸ δῶ κι αὐτό, καὶ τὶ στὸν κόσμο…
Νούμερα… Ἔ νούμερα…
Τὸ μόνον ποὺ σᾶς ἐνδιαφέρει εἶναι ἡ καρέκλα καὶ τὸ χρῆμα…
Αὐτὸ τὸ φάγατε ἀλλὰ τὴν καρέκλα δὲν τὴν ἀφήνετε μὲ τίποτα!

Ἐλπίζω κι εὔχομαι τώρα νὰ σὲ ἀντιληφθοῦν οἱ «πιστοί» σου ὁπαδοί…
Διότι ἐὰν δὲν τὸ κάνουν, ζήτω ποὺ κάϋκε τὸ Ἑλλαδοκαφριστάν!

Γιὰ χάρι σας!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Τομάρια ὅλοι σας!

Αποκάλυψη Παπαδημούλη για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση κυβερνητικής πλειοψηφίας των αντι-μνημονιακών δυνάμεων μετά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία για την Κουμουνδούρου, αποκαλύπτει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που, λόγω και της θητείας του στην Ευρωβουλή, θεωρείται ένα από τα πλέον έμπειρα και αξιόπιστα στελέχη στη σημερινή ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου, παραδέχτηκε ότι: “Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία. Και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε”.

Οι δηλώσεις Παπαδημούλη έρχονται ουσιαστικά σε συνέχεια του πολιτικού φλερτ που φαίνεται ότι έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως αποτυπώθηκε αυτό τόσο εντός όσο και εκτός του Κοινοβουλίου, με αφορμή την αντίθεση στο Μνημόνιο.

Μόλις χθες άλλωστε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε αφήσει να εννοηθεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι θα μπορούσαν να βρεθούν κοινοί τόποι ανάμεσα στα δυο κόμματα, για μετεκλογική συνεργασία, στη βάση της κατάργησης του Μνημονίου.

ὑστερόγραφον

(Visited 40 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Συνεργασία Καμμένου τΣΥΡΙΖΑ; Μόνον αὐτὸ δὲν ἔχουμε δεῖ!!!

  1. Πρὸς τὶ ἡ ἔκπληξις Φιλονόη; Καὶ πῶς δὲν τὸ ἔχομεν ξαναιδεῖ;
    Τριανταοκτὼ χρόνια τὸ βλέπομεν. Πράσινοι, Κυανοὶ καὶ Ἐρυθροί, Τριὰς ὁμοούσιος καὶ αχώριστος!!!

Leave a Reply