Ἀποκάλυψις ἀπὸ τὸν Μαγκούφη! Ἡ συμμορία τοῦ Σημίτη ἔβγαλε στὸ ἐξωτερικό 65 δις Εὐρῶ ἀπὸ τὸ σκάνδαλο τοῦ χρηματιστηρίου!

Διαβάζοντας την συνέντευξη του Μαγκούφη,ατέλειωτη οργή σε καταλαμβάνει ..

Οχι για όσα λέει, για την συμμορία του Σημίτη και τα όσα έγιναν στο Χρηματιστήριο και ότι η καταστροφή της Ελλάδος ήταν προσχεδιασμένη,αλλά για το ότι τα ήξερε και απλά έκανε την πάπια!

Ἀποκάλυψις ἀπὸ τὸν Μαγκούφη! Ἡ συμμορία τοῦ Σημίτη ἔβγαλε στὸ ἐξωτερικό 65 δις Εὐρῶ ἀπὸ τὸ σκάνδαλο

Κι όχι μόνο δεν είπε τίποτα απ’ όσα ,-ωσάν μετανοούσα αμαρτωλή-μας λέει τώρα,αλλά συνέχισε να στηρίζει με την ψήφο και τις επιλογές του,αυτούς που οδηγούσαν βήμα βήμα την χώρα στον γκρεμό!

Και μετά μιλάει για πολιτικούς νάνους..χωρίς να αντιλαμβάνεται,πως τον πολιτικό κι όχι μόνο νάνο,τον βλέπει κάθε πρωί στον καθρέφτη του!!

Σεμέλη

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.

Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της “διαμάχης” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη “πολιτικό νάνο”. Και έβγαλε λαυράκια.

Ο Χρήστος Μαγκούφης επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: Η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

“Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό”!

Καταλαβαίνετε για τί μιλάμε; Αναλογιστείτε αυτό το ποσό σε παραγωγική ρευστότητα, να μπαίνει σε βαλίτσες κάποιων επιτήδειων και να βγαίνει ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ! Εκείνη την περίοδο μάλιστα που η αγοραστική – επενδυτική αξία ήταν απείρως χαμηλότερη! Μιλάμε για ταφόπλακα στην ανάπτυξη και την παραγωγή.

Και όμως, γι’ αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανένας. Οι ένοχοι όμως είναι ακόμα εδώ. Και δεν μιλάμε μόνο για τους πολιτικούς, αφού μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να τελέσουν αυτό το εθνικό έγκλημα.

Υπάρχουν ακόμα οι τραπεζίτες που υπέθαλψαν, επέτρεψαν και έδωσαν μάλιστα μετοχοδάνεια στον κοσμάκη για να διογκωθεί ο τζίρος του πλιάτσικου. Αυτοί που δήλωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7,000 μονάδες, λίγο πριν την κατάρρευση. Αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό, ως διοικητές χρεοκοπημένων κρατικών οργανισμών. Αυτοί που μετέπειτα έγιναν και πρωθυπουργοί για να ολοκληρώσουν το έργο τους με το δολοφονικό PSI…

Υπάρχουν τα ΜΜ”Ε’ που οδηγούσαν και κάλυπταν αυτό το εθνικό έγκλημα με τις φυλλάδες τους: “Η Κλωνατέξ θα πάει στις 500,000, σίγουρη η πληροφορία”!

Υπάρχει και η ροή του χρήματος. Ο Πανταλάκης του σκανδάλου της Γενικής Αποθηκών είναι μόνο ένα δείγμα. Για 9 τουλάχιστον χρόνια, έβγαιναν λεφτά με βαλίτσες από εισηγμένες, με το πρόσχημα αγορών Οφσορ εταιρειών που δεν είχαν κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο. Εάν τα ψάξετε, θα βρείτε στα διοικητικά συμβούλια αυτών των εταιρειών, βαρύγδουπα ονόματα, “ιστορικών” πολιτικών οικογενειών. Παραμένουν ατιμώρητοι.

Τα άλλα που συμπλήρωσε ο κύριος Μαγκούφης απλώς συμπληρώνουν το κάδρο: Αποκάλεσε τον Σημίτη “εκβιαστή”, μίλησε ευθέως για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ, είπε για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών αγώνων και άλλα πολλά.

Δυστυχώς και αυτός, τόσα χρόνια σιωπούσε και ψήφιζε τα μνημόνια που έφερνε ακριβώς η ίδια η συμμορία. Όπως λησμόνησε να μας πει, ποιός “διεφθαρμένος, απατεώνας και εκβιαστής” έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δίνοντας του το βρώμικο δαχτυλίδι…

Πηγή

(Visited 12 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀποκάλυψις ἀπὸ τὸν Μαγκούφη! Ἡ συμμορία τοῦ Σημίτη ἔβγαλε στὸ ἐξωτερικό 65 δις Εὐρῶ ἀπὸ τὸ σκάνδαλο τοῦ χρηματιστηρίου!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀποκάλυψις ἀπὸ τὸν Μαγκούφη! Ἡ συμμορία τοῦ Σημίτη ἔβγαλε στὸ ἐξωτερικό 65 δις Εὐρῶ ἀπὸ τὸ σκάνδαλο τοῦ χρηματιστηρίου! « Φιλονόη

Leave a Reply