Στούς μουσουλμάνους ἐλπίζει πλέον τό ΠΑ-ΣΟΚ…

Δέν μᾶς διευκρίνησαν. Σιϊτες εἶναι ἡ σουννίτες;

Ὅλα εἶναι πιθανά γιά τό ἀπό-κομμα τοῦ Μπενίτο Βενιζελίνι. Ἐ, ρέ γλέντια. Ἔχουμε νά δοῦμε πολλά καί θά γελάσουμε πολύ μέ τίς ἐπιλογές τῶν τελευταίων πασόκων πού ἔχουν ἀπομείνει. 

Ἐπειδή, λοιπόν, ἔχουν ἀπομείνει τρεῖς καί ὁ κοῦκκος στήν πα-σοκική συμμορία ἔβαλαν πλώρη γιά τούς μουσουλμάνους. Νεοναζισμός, Χρυσή Αὐγή, ῥατσισμός καί τά τοιαῦτα. Αὐτά εἶναι τά σπουδαῖα προβλήματα τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, σήμερα. Ἄν περνοῦν καλά οἱ κάθε λογῆς τυχάρπαστοι πού μᾶς κουβαλήθηκαν ἐδῶ. Αὐτοί ὅμως εἶναι πλέον ἡ ἐκλογική του πελατεία. Ἄντε νά τούς μάθουν καί τί σημαίνει «ῥουσφέτι».

Μινώταυρος

Με δεδομένο ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να τους δουν “ούτε ζωγραφιστούς” και στις επόμενες εκλογές θα τους στείλουν στα αζήτητα της “πολιτικής χωματερής”, βάσει των μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να “ζεστάνει” τις επαφές του με τους ξένους:
 
Με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας συναντήθηκε, λοιπόν, χθες στη Βουλή, αντιπροσωπεία του “Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας” (παρατηρητήριο κατά της διαφθοράς, της απάτης και της μίζας δεν έχουν ιδρύσει στο ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν τους αρρέσουν να … παρατηρεί ο ένας τον άλλον) , εγκαινιάζοντας έτσι τον κύκλο επαφών με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα.
 
Σύμφωνα με πληροφόρηση από την Ιπποκράτους, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της «αύξησης της επιρροής του νεοναζισμού και των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας» και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τους μουσουλμάνους.
 
Επιπλέον, οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν ότι «η ιδεολογία του νεοναζισμού προσβάλλει την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκεύματος και πολιτισμικής ταυτότητας, δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία και δυσφημούν τη χώρα διεθνώς, με αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και άρα στην οικονομία». Φοβερή ανακάλυψη! Πρέπει να δυσκολεύτηκαν πολύ για να συμφωνήσουν!
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), και ο Θόδωρος Τσίκας (Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη). Από τη δε πλευρά της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας συμμετείχαν ο Ναϊμ Ελγαντούρ (πρόεδρος) και η Άννα Στάμου (υπεύθυνη Επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ.) Όπως είχε ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου του κ. Βενιζέλου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθούν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα αντίστοιχες συναντήσεις με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς.
 
Η επόμενη συνάντηση έχει κανονιστεί με τους βουδιστές, αλλά δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία, ακόμα…
 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply