Τό τέλος τῶν Ἀνεξαρτήτων Ἑλλήνων;

 

Τό τέλος τῶν Ἀνεξαρτήτων Ἑλλήνων;φωτογραφία

Γιατί τό παιχνίδι μοῦ φαίνεται ἐν τελῶς στημένο; Γιατί δέν πιστεύω τίποτα ἀπό ὄσα διαβάζω κι ἀκούω; Γιατί ἔχουν ἐπιτρέψει νά γίνεται τόσο σάλος καί τόση φασαρία γύρω ἀπό ὅλην αὐτήν τήν ἰστορία;
Μήπως τελικῶς κάπου μᾶς ἐμπαίζουν κανονικότατα;

Διαβάζουμε ἀπὸ ἐδῶ γιὰ συνωμοσίες κατὰ τοῦ Καμμένου.
Διαβάζουμε ἀπὸ ἐκεῖ γιὰ ἀδιαφορίες τοῦ Καμμένου ἀναφορικῶς μὲ τὸ κόμμα του.
Διαβάζουμε παρὰ πέρα γιὰ ἀσυμφωνίες χαρακτήρων…

Ξέρετε τί ἀντιλαμβάνομαι;
Μᾶς ἐμπαίζουν!
Οὐδέποτε τὸ κόμμα τοῦ Καμμένου εἶχε βλέψεις στὴν ἐξουσία.
Τζέρτζελο νὰ γίνεται… Κοινῶς; Αἰθάλη….
Ἔτσι, γιὰ νὰ μὴν ξεφεύγῃ κάποιος ἀπὸ τὴν πεπατημένη…

Διότι, κακὰ τὰ ψέμματα…
Ἐὰν δὲν μοιράσουν ἐλπίδες, δὲν ἔχουν καὶ λόγο ὑπάρξεως!

Φιλονόη. 

Αντιπαράθεση Γ. Μανώλη-Π. Καμμένου μέσω τηλεόρασης και twitter

Eνδοκομματικό χάσμα και συνθήκες διχασμού που δύσκολα θα γεφυρωθούν διαμορφώνονται στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Όπως αναφέρει το protothema.gr, την αρχή έκανε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, ενώ σήμερα τη σκυτάλη έλαβε ο Γ. Μανώλης, ο οποίος αφού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Π. Καμμένου, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα.

Ο Π. Καμμένος του απάντησε μέσω Twitter: «Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Στο δημοσίευμα του protothema.gr, ο κ. Μανώλης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑI προχώρησε και σε αποκαλύψεις. Αναφέρθηκε σε μία παλαιότερη ιστορία με το περίφημο non paper που προέβλεπε συμμετοχή του κόμματος σε κυβέρνηση συνεργασίας και υπουργό Άμυνας τον κ. Καμμένο και δήλωσε ότι ο κ. Καμμένος τότε είχε πει ψέματα και πως όντως το είχε δώσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. «Έχω αποδείξεις ότι το έδωσε» είπε και χαρακτήρισε γκάφα την όλη υπόθεση, ενώ κατηγόρησε τον Π. Καμμένο ότι προσπάθησε να βγάλει ψεύτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε.

Όπως αποκάλυψε, μετά την ιστορία με το non paper ήθελε να μην είναι υποψήφιος και στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου, αλλά τον μετέπεισε ο Χρήστος Ζωής. Εξαιτίας του non paper και του σάλου που προκλήθηκε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραν μικρότερο ποσοστό στις εκλογές του Ιουνίου, εκτίμησε ο κ. Μανώλης.

«Πρώτη φορά είδε πρόεδρο να γίνεται λαγός», είπε επίσης, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν τη Δευτέρα, όταν ο Πάνος Καμμένος συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και τη διοικούσα επιτροπή, έκανε μια δήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να υπάρξει συνεδρίαση. «Συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Αναφερόμενος γενικά στην πολιτική στρατηγική που ακολουθούσε ο κ .Καμμένος δήλωσε ότι – όπως ο ίδιος τους είχε εκμυστηρευτεί  – επιθυμούσε να κρατήσει για αρχή τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» ως ένα «μικρό» κόμμα, ενώ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο αρχηγός με το που ιδρύθηκε το κόμμα  πήγε δύο μήνες διακοπές…

«Όταν είπε να παραιτηθούν 60 βουλευτές (των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ) του είπαμε ότι αυτό που λες, δε γίνεται. (…) Μιλάει συνεχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λέει στον κόσμο «πήγαινε στον ΣΥΡΙΖΑ». Μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ (…) Ενώ έλεγε ότι κανείς δε μας βγάζει από το ευρώ, ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για το δολάριο»
 
«Ο Καμμένος αλλάζει μέσα σε δέκα λεπτά θέση», συνέχισε, δηλώνοντας ότι ο ίδιος παραμένει αντιμνημονιακός. «’Ο,τι και να γίνει εγώ θέσεις δεν αλλάζω και ούτε πρόκειται να αλλάξω. Βιώνω ό,τι βιώνει κάθε Έλληνας. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει μόνο η θέση «έξω από το μνημόνιο». Με ενδιαφέρει να έχω και μία ταυτότητα». «Τι να κάνω με ένα κόμμα που δεν έχει πολιτική ταυτότητα και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις…;» κατέληξε.

πηγή

Υ.Γ. Γίνεται φρέσκο φαγητό μέ σάπια ὑλικά;
(Visited 20 times, 1 visits today)
Leave a Reply