«Δέν εἴμαστε πολυπολιτισμική χώρα»…«Εἴμαστε ἕνα ἑλληνικό ἔθνος καί ὅλα τα ὑπόλοιπα ἀποτελοῦν ἐφεύρημα τῆς «νέας τάξεως» τοῦ Σιωνισμοῦ

«Δέν εἴμαστε πολυπολιτισμική χώρα» Τονίζοντας ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, το BBC λέει ότι κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι στριμώχνονται σε υπόγεια για να προσευχηθούν. Τα αυτοσχέδια αυτά τζαμιά είναι παράνομα, αλλά η τεράστια μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας δεν έχει άλλη επιλογή, αναφέρει το βρετανικό κανάλι. Υπολογίζει τον αριθμό των αριθμό των μουσουλμάνων που ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα σε 300.000. «Η ανυπαρξία τζαμιού εδώ αποτελεί μεγάλη τραγωδία για μας τους μουσουλμάνους», λέει ο Σιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ από την ελληνοπακιστανική κοινότητα.
«Η Ελλάδα εφηύρε την δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον σεβασμό για την θρησκεία του άλλου αλλά δεν σέβεται εμάς τους μουσουλμάνους αρκετά ώστε να μας παρέχει ένα κανονικό, νόμιμο τζαμί»[1].

Η πίεση προς την κυβέρνηση να παράσχει ένα ασφαλές τζαμί αυξάνεται όσο ανεβαίνει η δύναμη της νεοφασιστικής Χρυσής Αυγής. Τα μέλη της έχουν βανδαλίσει μερικά από τα υπόγεια τζαμιά και έχουν ξυλοκοπήσει τους μετανάστες που προσεύχονταν[2].

Ένα στρατόπεδο που δεν χρησιμοποιείται πια κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στον Βοτανικό, έχει επιλεγεί ως χώρος ανέγερσης του πρώτου τζαμιού που θα χωράει 500 άτομα. Η κυβέρνηση επιμένει ότι το τζαμί θα χτιστεί όμως, όπως τονίζει το BBC, παρόμοια σχέδια έχουν ανακοινωθεί και στο παρελθόν αλλά ναυάγησαν. Άλλωστε υπάρχει και η οικονομική κρίση _ μια κυβέρνηση που αγωνίζεται να βρει χρήματα για σχολικά βιβλία ή νοσοκομεία, πώς θα ανακοινώσει ότι θα δαπανήσει ένα εκατομμύριο ευρώ για την ανέγερση τζαμιού;[3]

«Η κρίση είναι πρόβλημα. Η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες αλλά το τζαμί αυτό πρέπει να χτιστεί και ίσως είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τη διαδικασία σε λίγους μήνες», διαβεβαίωσε ο Στράτος Σιμόπουλος, γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Όμως υπάρχει αντίσταση από διάφορες πλευρές, όπως από ορισμένους ιερείς της ελληνικής εκκλησίας. Παράδειγμα ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ. «Η Ελλάδα υπέστη πέντε αιώνες ισλαμικής τυραννίας υπό τον τουρκικό ζυγό και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε στο BBC. Πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη».

Ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού του αντέταξε ότι η θέση αυτή φαντάζει ισλαμοφοβική και εκτός πραγματικότητας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά η απάντηση του Σεραφείμ «έκανε εμφανείς και άλλες προκαταλήψεις».

«Δεν είμαστε πολυπολιτισμική χώρα», απάντησε ο Σεραφείμ. «Είμαστε ένα ελληνικό έθνος και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν εφεύρημα της “νέας τάξης” του σιωνισμού. Προσπαθούν να διαφθείρουν τον χαρακτήρα μας»[4].

ΤΟ ΒΗΜΑ

[1] Χαῖρε θράσος ἀμέτρητον ἀνθρωπίνοις λογισμοῖς.  Κανεὶς δὲν τοῦ ἐζήτησε νὰ ἔλθη εἰς τὴν χώραν, ἀντιθέτως μάλιστα εἰσῆλθε παρανόμως. Μήπως θέλει καὶ μερικοὺς ἀράπηδες νὰ τοῦ κάνουν ἀέρα;

[2] Οὔτε νεοφασιστικὴ εἶναι οὔτε ἄλλα τοιαῦτα κουραφέξαλα. Σατανιστικὸν παρακλάδι τοῦ Γερμανικοῦ Ροδοσταυρισμοῦ εἶναι καὶ ἕνας ἀπὸ τοὺς ρόλους της εἶναι καὶ αὐτός. 

[3] Ἐκεῖνο τὸ ὁποῖον παραλείπει νὰ ἀναφέρῃ τὸ BBC εἶναι ὅτι δὲν πρόκειται περὶ ἀπλοῦ τζαμιοῦ ἀλλὰ περὶ τεμένους, ἤγουν σὺν τοῖς ἄλλοις ἐργοστασίου παραγωγῆς χοτζάδων καὶ μουλάδων!

[4] Εὐτυχῶς ὑπάρχουν ἀκόμη Ἕλληνες ὅπως ὁ ἐξαίρετος αὐτὸς ἱεράρχης!

Νικόλαος

(Visited 30 times, 1 visits today)
One thought on “«Δέν εἴμαστε πολυπολιτισμική χώρα»…«Εἴμαστε ἕνα ἑλληνικό ἔθνος καί ὅλα τα ὑπόλοιπα ἀποτελοῦν ἐφεύρημα τῆς «νέας τάξεως» τοῦ Σιωνισμοῦ

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: «Δέν εἴμαστε πολυπολιτισμική χώρα»…«Εἴμαστε ἕνα ἑλληνικό ἔθνος καί ὅλα τα ὑπόλοιπα ἀποτελοῦν ἐφεύρημα τῆς «νέας τάξεως» τοῦ Σιω

Leave a Reply