Δὲν μπορεῖ, ἡ ΕΥΠ μᾶς κάνει πλάκα!

Δὲν μπορεῖ, ἡ ΕΥΠ μᾶς κάνει πλάκα!Ψάχνοντας λίγο για τον νυν Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, «έπεσα»  επάνω στο βιογραφικό του. Πραγματικά έμεινα με ανοικτό το στόμα… Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι κάποιοι πρέπει να έχουν υψηλή κι αρρωστημένη αίσθηση χιούμορ… Διαβάστε το βιογραφικό του νυν Διοικητή της Ε.Υ.Π. κ. Θεόδωρου Δραβίλλα: 

«Ο κ. Θοδωρής Δραβίλλας είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 
Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στις Ψηφιακές Επικοινωνίες από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων, από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι γνώστης της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας. 

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε επί μία δωδεκαετία στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, καταλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. 

Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση σημαντικών μελετών και στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλής τεχνολογίας, συνεργαζόμενος με διεθνείς οίκους. Παράλληλα, διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση ανθρώπινων πόρων, το σχεδιασμό και την αναδιοργάνωση διοικητικών δομών καθώς και στη διαχείριση κρίσεων. 

Προηγούμενες δημόσιες θέσεις που κατείχε ήταν αυτή του Αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (που αποτελεί Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή), καθώς και εκείνη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού.» 

Εν τάξει… Είπαμε: η κυβέρνηση έχει χιούμορ (αφού πιστεύει ότι θα σωθεί η Ελλάδα με το εγκληματικό μνημόνιο), αλλά ο διορισμός του εν λόγω προσώπου στη διοίκηση του Εθνικού φορέα αντικατασκοπείας, καταντάει αρρωστημένη αίσθηση χιούμορ. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ…

Γεώργιος Μεταξᾶς

φωτογραφία

(Visited 292 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Δὲν μπορεῖ, ἡ ΕΥΠ μᾶς κάνει πλάκα!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Δὲν μπορεῖ, ἡ ΕΥΠ μᾶς κάνει πλάκα! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Δὲν μπορεῖ, ἡ ΕΥΠ μᾶς κάνει πλάκα! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

  3. Δὲν ἀντιλαμβάνομαι ποῦ τὸ μεμπτὸν ἐν προκειμένῳ, Φιλονόη. Καλύτερα προσόντα διὰ τὴν θέσιν αὐτὴν δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ὑπάρχουν.

    • Λές βρέ Νικόλαε; Κι ἀπό ἄλλα προσόντα; Ὅπως γιά παράδειγμα αὐτά τῆς ἐθνικῆς συνειδήσεως; Ἔχουμε κάποιες προτιμήσεις;

Leave a Reply