Δικαίωμα στήν ἰθαγένεια;; Ἀπό ποῦ κι ὡς ποῦ;;

Με μία …«συγκινητική» καμπάνια, η (στάνταρ) αροστερόστροφη και πιθανώς κρατικοδίαιτη ΜΚΟ, «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου»,προωθεί τα …«δικαιώματα» (!!!!!!!!!!!!!)  στην Ελληνική ιθαγένεια, των αλλοδαπών παιδιών που απλά γεννήθηκαν εδώ…!!(και που οι γονείς τους το πιθανότερο εισήλθαν παρανόμως στην χώρα μας πριν χρόνια)..

«Δικαίωμα»… χμμμ μάλιστα…!

Κι επειδή λοιπόν γεννήθηκαν εδώ, μιλάνε Ελληνικά και πηγαίνουν στο σχολείο, θα πρέπει για έναν ανεξήγητο λόγο να δηλωθούν στο γένος Έλληνες….! Αναντάμ παπαντάμ Έλληνες δηλαδή, πάππου προς πάππον!!
Το να πάρουν απλά την πολιτική ταυτότητα του κράτους που τους φιλοξενεί,δηλαδή την υπηκοότητα,τους πέφτει λίγο;;

Κι αν ναι, γιατί;; αφού με την υπηκοότητα, αποκτούν αυτό που θέλουν, δηλαδή  πρόσβαση σε όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες γηγενείς ή μη!
Στην περίθαλψη, στην εκπαίδευση, στην εργασία και στην νομιμότητα στην χώρα.

Το να δηλωθεί ο πχ Πακιστανός με το που θα γεννηθεί εδώ,Έλληνας στο γένος, που θα τον ωφελήσει παραπάνω και κόπτονται όλοι οι υπηρέτες της Νέας Τάξης για την απόδοση ιθαγένειας;
Και για να φτάσουμε στο resume της υπόθεσης…

  • Σε ποιόν ανήκει το δικαίωμα να δίνει σωρηδόν την Ελληνική ιθαγένεια κατά το δοκούν;;
  • Ποιός του έχει δώσει το δικαίωμα αυτό;;
  • Και στην τελική ποιός έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όφελος από αυτήν την πέρα για πέρα άδικη νομοθεσία για τους γηγενείς Έλληνες, που δεν θα ξέρουμε δηλαδή σε λίγα χρόνια ποιός είναι πραγματικά Έλληνας στο γένος και ποιός όχι;; …Κουίζ…

(Διαβάστε και κλάψτε από συγκίνηση και ρίγος)

Σεμέλη

Το βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά μεταναστών που διεκδικούν το δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που τους την αρνούνται

Με κεντρικό μήνυμα «Τα παιδιά των μεταναστών που έχουν φέρει τη ζωή τους στην Ελλάδα δικαιούνται την Ελληνική ιθαγένεια», κυκλοφόρησε το βίντεο της καμπάνιας της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Στο βίντεο, που ήδη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε παιδιά μεταναστών να μιλάνε στην κάμερα, σε άπταιστα ελληνικά, ενώ τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από (αχρείαστους) υπότιτλους. Δείτε το βίντεο παρακάτω και αναρωτηθείτε: είναι δυνατόν κάποιοι να λένε ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα;

πηγη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply