Ξέρουν πὼς ἔκαναν λάθος, ἀλλά…

Ξέρουν πὼς ἔκαναν λᾶθος, ἀλλά...Ξέρουν ότι έκαναν  «λάθος», το ομολογούν και το παραδέχονται, αλλά ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!

Αναρωτηθήκατε το γιατί;
1) Θέμα ψυχικού πολέμου και βίας, θέμα επιβολής σε μπανανία, σε κατεχόμενη χώρα, σε αιχμαλώτους πολέμου: Θα κάνετε ό,τι σας ζητάμε, ακόμα κι αν σας λέμε πως είναι λάθος, γιατί ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
Η πλήρης ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ και το σπάσιμο του ηθικού (η τσαμπουκά αν προτιμάτε)

2) Το πείραμα: Κάνουν λάθος, το παραδέχονται, αλλά επιμένουν για να δούνε πόσο θα αντέξει ο …ασθενής στην εντατική προτού τα τινάξει! Απλά πράγματα!

3) Το «λάθος» είναι κάτι σαν «μας συγχωρείτε, σας βομβαρδίσαμε κατά λάθος» (άλλωστε το συνηθίζουν και τους είναι προσφιλής η τακτική αυτή) και σαφέστατα, έγινε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, προκειμένου να επιτευχθεί η ΥΦΑΡΠΑΓΗ, Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά σε συνδυασμό με τις δύο παραπάνω εκδοχές, συμπληρώνεται το πακέτο της αχρειότητας αλλά και της επίθεσης που δέχτηκε και δέχεται η χώρα μας, από αλλότριους εχθρούς σε συνεργασία με σύγχρονους ταγματασφαλίτες που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Ευστρατία Σουράβλα.

 φωτογραφία

(Visited 13 times, 1 visits today)
Leave a Reply