Περὶ τῆς «εἰδικοῦ» ἐπὶ θεμάτων Ὁλοκαυτώματος.

Περὶ τῆς «εἰδικοῦ» ἐπὶ θεμάτων Ὁλοκαυτώματος.Δὲν ἔχω κάτι καλὸ ἤ κακὸ νὰ ἀναφέρω γιὰ τὰ διάφορα ὁλοκαυτώματα ἤ «ὁλοκαυτώματα» τοῦ πλανήτου. Τὸ μόνον μου πρόβλημα παραμένει στὸ γεγονὸς πὼς ἐδῶ δὲν ἔχουμε νύχια νὰ ξυστοῦμε καὶ ἀνεχόμαστε τὸν κάθε Ἀβραμό…. νὰ διορίζῃ ἐκλεκτοὺς κι ἐκλεκτὲς ὁπουδήποτε, πρὸ κειμένου νὰ πάρουν ὅλοι μεζὲ ἀπὸ τὸ πτῶμα τοῦ Ἑλλαδοκαφριστᾶν.
Ἀπὸ τὴν ἄλλην, οὔτε μίαν ἤ ἕναν ἐκπρόσωπο διεκδικήσεως κι ἀποκαταστάσεως θεμάτων γενοκτονίας δὲν εἴδαμε κάπου. (Ἐννοεῖται πὼς κάτι τέτοιον δὲν ἀναμενόταν ἀπὸ τὸν Ἀβραμό….!!!) Μέ ποιάν λογική μᾶς φόρτωσαν ἀκόμη ἕνα νεοταξίτικο κατασκεύασμα λοιπόν; Μέ τήν λογική τοῦ κεφαλιοῦ τοῦ Κασίδη; 
Κι ὁ κάθε Ἀβραμό….; Ἔως πότε θά ἁλωνίζῃ ἐλεύθερος; 
Μά καλά; Πόσο πιό παγκοσμίους ἠλιθίους κι ἀνικάνους πιά θά μᾶς φορτώσουν; Συλλογή κάνουμε;

Φιλονόη.

Διορθώνοντας την σημείωση κάτω από το άρθρο προηγούμενου email, η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόρη της Φωτεινής Τομαή αλλά της δημοσιογράφου Λίνας Αλεξίου .

Ως γνωστόν ,ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες!

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έχει μεν ένα παιδί αλλά έχει κάνει τρεις γάμους .Η Ζωή λοιπόν είναι κόρη του από τον πρώτο γάμο με την Λίνα Αλεξίου.

Αυτά για να μην υπάρχουν λάθος πληροφορίες και ευχαριστώ τον αγαπητό συνάδελφο και  γνωστό συγγραφέα που μου το επεσήμανε. ‘Οσοι φίλοι έχετε προωθήσει το μήνυμα ,προωθείστε παρακαλώ και την διόρθωση αυτή.

Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν . ‘Εχουμε  κρατικούς αξιωματούχους που πληρώνουν οι ‘Ελληνες φορολογούμενοι για την προβολή του ολοκαυτώματος (λες και δεν υπάρχουν Εβραίοι ιστορικοί  και πάμπλουτες οργανώσεις τους να το κάνουν αυτό) αλλά όχι ειδικούς απεσταλμένους  για την γενοκτονία π.χ  των Ποντίων ,ούτε για το μείζον θέμα της διεκδίκησης των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία .Οι πολιτικοί μας προτιμούν να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό ,φτάνει να μαζέψουν εύσημα για την περαιτέρω πολιτική τους καριέρα!

Λιάνα. 

“Ειδική απεσταλμένη για θέματα ολοκαυτώματος” διόρισε ο Αβραμόπουλος στο ΥΠΕΞ!!!

Μια νέα δημόσια θέση (προφανώς επ’ αμοιβή…) έφτιαξε ο… καγκελάριος Δημητράκης Αβραμόπουλος, για να βολέψει μια «εκλεκτή» του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αλλά και για να γλύψει τον διεθνή σιωνισμό.  Μας πληροφορεί σχετικώς το καθεστωτικό «Βήμα»:
 
«Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος η κυρία Φωτεινή Τομαή, εμπειρογνώμονας πρεσβευτής Α’ και ιστορικός, συνεργάτης του «Βήματος της Κυριακής», με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Την απόφαση αυτή ο Έλληνας ΥΠΕΞ κοινοποίησε με επιστολή του προς όλες τις διπλωματικές αποστολές και διεθνούς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει η χώρα μας αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αποκατάσταση της μνήμης του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, ειδικά σε μια εποχή που εμφανίζονται οργανωμένες φωνές αντισημιτισμού και ξενοφοβίας. Αντίστοιχη αρμοδιότητα μέχρι σήμερα προβλεπόταν σε υπουργεία Εξωτερικών μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ. 

 
Η κυρία Τομαή, που υπηρετεί στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών από το 1985, έχει διακριθεί στη διατήρηση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος και στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού με το πολυετές συγγραφικό και υπηρεσιακό έργο της σε ελληνικά και διεθνή φόρα αναφορικά, όπως οι εκδόσεις «Έλληνες στο Άουσβιτς – Μπίρκεναου», «Οι Έλληνες Εβραίοι – Στοιχεία της ιστορίας τους μέσα από διπλωματικά και ιστορικά έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών». 

 
Και ορισμένα πρόσθετα στοιχεία, τα οποία έχουν τη σημασία τους, γι’ αυτό τα αποκρύπτει η καθεστωτική εφημερίδα: 

 
1ον) Η Φωτεινή Τομαή ανήκει στον «περιούσιο» λαό. 

 
2ον) Είναι πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου του Συνασπισμού (νυν ΣΥΡΙΖΑ) και του… Παναθηναϊκού, Ν. Κωνσταντόπουλου, με τον οποίο χώρισαν τα τσανάκια τους προ ολίγων ετών, αφού τον κατήγγειλε δημοσίως ότι την κακοποιούσε. Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντόπουλος παρέδωσε τα ηνία του ΣΥΝ στον Α. Αλαβάνο κι εξαφανίστηκε από την πολιτική ζωή της χώρας…

πηγή

(Visited 39 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Περὶ τῆς «εἰδικοῦ» ἐπὶ θεμάτων Ὁλοκαυτώματος.

  1. Ὁρθῶς τὸ ἐπεσήμανες Φιλονόη. Ναί, μὲ τὴν λογικὴν τοῦ κεφαλιοῦ τοῦ Κασίδη. Μήπως καὶ αὐτὸς τὴν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων δὲν εὐαγγελίζεται;
    Ἐν πάσει περιπτώσει πάντως, κάποια Ὁλοκαυτώματα (ἄνευ εἰσαγωγικῶν) μὲ ἐνδιαφέρουν ὡς ἀπόγονον Ποντίων!

Leave a Reply