Ἔξω οἱ νεοναζί, μέσα οἱ Ζουλοῦ…

Τις προάλλες, με αφορμή την δολοφονία ενός Πακιστανού στην μέση του δρόμου, σε χρόνο ρεκόρ, με την συνδρομή Συριζα-Ανταρcia και λοιπών αγνώστου χρηματοδοτήσεως ΜΚΟ, διοργανώθηκε αντιρρατσιστική πορεία-συναυλία κτλ.

Ξεχύθηκαν λοιπόν στους δρόμους οι γνωστές  θολοκουλτουριάρικες φυσιογνωμίες, ξέρετε από αυτές με τα ράστα μαλλιά..γένια…χἰπι-άπλυτο look  και χοροπηδούσαν στο κέντρο των Αθηνών ως νεοζουλού, υπό τους ήχους των Αφρικανικών τυμπάνων που βαρούσαν οι εξ Αφρικής «σύντροφοι»!

(φυσικά αν τους έλεγες να χορέψουν κάποιον παραδοσιακό χορό του δικού μας τόπου,το πολύ πολύ να σε έλεγαν φασίστα…sic).

 (δείτε το βίντεο!Περιέχει σκηνές απείρων…κάλων) 

( σ.σ.Στο βίντεο,προς το τέλος περίπου, θα δείτε να απευθύνει δημόσιο χαιρετισμό και να μιλάει για τον αντιρρατσισμό και άλλα πολλά χαριτωμένα,γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων της κρατικής τηλεοράσεως. 

Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα της Ελληνικής βουλής;; Είναι.. 

Αν η ΧΑ λοιπόν, είχε διοργανώσει μια πορεία-συναυλία για ένα από τα χιλιάδες θύματα των αλλοδαπὠν εγκληματιών που δρουν στην χώρα μας και είχε παραβρεθεί για να  χαιρετίσει την πορεία,δημοσιογράφος της κρατικής ή και της ιδιωτικής τηλεόρασης, τι ακριβώς θα είχε του είχε συμβεί την επόμενη μέρα;; 

Ρητορικό το ερώτημα όπως καταλαβαίνετε… 

Αυτά, για να ξέρουμε ποιούς εννοούμε όταν μιλάμε για ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ φασίστες!) 

Και συνεχίζω.. 

 Απορία: 10.000 (λέμε τώρα) «αντιφασίστες», κατέβηκαν στους δρόμους, να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία του Πακιστανού από δύο Έλληνες.. 

Πόσοι είπαμε από αυτούς, κατέβηκαν στους δρόμους, για εκείνο το άμοιρο 15χρονο, που χαροπαλεύει επί 8 μήνες και ποιός ξέρει πόσους ακόμα, από την επίθεση του Πακιστανού στην Πάρο;;

-Για την δολοφονία του Μανώλη για μια κάμερα;;

-Για την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα από Αφγανούς, για έναν σκύλο;;

– Για την δολοφονία…εκείνου …κι εκείνου…κι εκείνου…και πάει λέγοντας…;; 

Αντιφασίστες μόνο όταν αφορά λαθρομετανάστες,ενώ όταν  αφορά Ελληνες…τι;;

Απλά ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;;

Παλεύουν λοιπόν οι εν λόγω «ανθρωπιστές», για μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου όλες οι φυλές τις γης, θα μας φέρουν εδώ τον πολιτισμό και τα φώτα τους (σαν αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω) και όλοι μαζί αδελφωμένοι κι αγαπημένοι ώς μια ενιαία κοινωνία θα προχωρήσουμε στο μέλλον, χωρίς σύνορα, χωρίς ιστορία, χωρίς παρελθόν (και πιθανότατα χωρίς μέλλον). 

Και ζήσαν αυτοί  καλά κι εμείς….θα δούμε πως θα την παλέψουμε,μέσα στην ίδια μας την χώρα… 

Σεμέλη.

Αφρικανός παντρεμένος με 7 γυναίκες (+ 2 στην Ελλάδα) ασελγεί σε 13χρονα κοριτσάκια…!!!

Καταγγελία, που χρήζει έρευνας σε βάθος από τις Αρχές έκανε στην Αμαλιάδα αλλοδαπή γυναίκα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της 

Η καταγγελία αφορά 50χρονο αλλοδαπό μετανάστη από χώρα της Αφρικής που διαμένει στην Καλαμάτα, ο οποίος «επιβιώνει» δημιουργώντας δεσμούς με γυναίκες ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο μετανάστης έχει φτάσει στο σημείο να ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια.

 Συγκεκριμένα, η αλλοδαπή γυναίκα μιλώντας σε τοπική εφημερίδα δήλωσε: «Ας σταματήσει κάποιος αυτό το τέρας προτού ασελγήσει και σε άλλα 13χρονα κορίτσια. Είναι παντρεμένος στη χώρα του με εφτά γυναίκες, έχει άλλη μία στη Βέροια, ακόμα μία στην Αθήνα αλλά και στην Καλαμάτα, όπου μάλιστα εκεί, έχει κάνει και δύο παιδιά με άλλη γυναίκα. Με αυτό τον τρόπο ζει, ενώ εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια με την υπόσχεση ότι θα τα βοηθήσει. Επιτέλους, αυτό πρέπει να σταματήσει. Ας κάνει κάποιος κάτι».
protothema.gr
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply