Παράνοια μΠατΣοΚων!!! Τώρα ὑπερασπίζονται τοὺς κατοίκους κατὰ τῶν χρυσοθήρων!!!

Μά καλά, αὐτοί δέν παρέδοσαν στούς χρυσοθῆρες, κάνοντας τά στραβά μάτια στίς ἐνέργειες Πάχτα, τά μεταλλεῖα; Ποῦ στό καλό κρύβονταν τόσον καιρό;
Ἤ μήπως τώρα ἀσκοῦν ἐσωτερική ἀντιπολίτευσι στόν Μπενοβούβαλο καί στόν Ἀντωνάκη;

Κάποιος νά τούς μαζέψῃ;
Ἤ θά καταλήξουμε νά συμπεριφερόμαστε ὅλοι μας σάν κι αὐτούς;

Δυστυχῶς, τὸ σήμερα, τὸ τώρα μας, ἐκφράζεται μόνον μέσα ἀπὸ τὴν ἀπόλυτο παράνοια!!!
Δυστυχῶς, γιὰ νὰ μπορέσουμε νὰ φθάσουμε στὴν ἄλλη ὄχθη, αὐτὴν τὴν παράνοια ὀφείλουμε νὰ ξεπεράσουμε…
Εὐτυχῶς, γιὰ τοὺς περισσοτέρους ἐξ ἡμῶν, εἶναι πλέον ἀναγνωρίσιμος!!!

Φιλονόη.

Υ.Γ.1.  Μόνον τὸ μπουμπούκι τὴν ἀπολαμβάνει!!!

ΠΑΣΟΚ: Δημοψήφισμα για τα μεταλλεία

«Οι κάτοικοι της Ιερισσού δεν είναι ούτε κακοποιά στοιχεία ούτε τρομοκράτες. Εδώ και πάνω από 10 μέρες η αστυνομία έκανε προσαγωγές. Καλά τις έκανε αλλά και εκεί έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο διότι δεν εξηγούσε στις οικογένειες τι και πώς έμπαινε μέσα στα σπίτια», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Δριβελέγκας που υπογράμμισε πως εδώ που έφθασαν τα πράγματα με ευθύνη και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, “τη λύση θα δώσει ένα τοπικό δημοψήφισμα“.
 
«Να δούμε αν το Ελ Ντοράντο έρχεται μέσα από το χρυσό», είπε ο κ. Δριβελέγκας και προσέθεσε ότι «ο χρυσός είναι ασφαλώς της χώρας αλλά πρωτίστως είναι της περιοχής και της κοινωνίας της Χαλκιδικής και καλά θα κάνουν κάποιοι να μας επιτρέψουν και εμάς να έχουμε άποψη για τον τόπο».
 
«Κανείς δεν αρνείται ότι η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αλλά όχι να φθάνουμε και στο σημείο να κάνουμε έρευνα στα σπίτια και να παίρνουμε μαθητές και μαθήτριες 15χρονες. Δεν είναι αυτό έρευνα. Χωριστήκαμε σε πράσινους και βένετους», είπε ο κ. Δριβελέγκας και εξέφρασε φόβους ότι θα θρηνήσουμε και θύματα.
Υ.Γ.2. Μά ποῦ πῆγε τό μπουμπούκι; Ἔπιασε τά χρυσορυχεία τῆς Θράκης τώρα; Ἔχει καὶ κάτι χρυσορυχεία στὴν Τουρκία. Δέν τόν στέλνουμε κι ἐκεῖ; Καὶ στὸ Μάλι ἔχει. Νά τόν στείλουμε ἀπ’ εὐθείας στίς ὑπηρεσίες τῶν Ῥότσιλντ γιά νά μήν κουράζεται μέ τίς διαμεσολαβήσεις;
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply