Μέ ποιό πνεῦμα τιμᾶτε τήν κατάντια σας;

Πρὶν σᾶς ἀφήσω μὲ τὸν Ἐλπιδοφόρο, μία μεγάλη συγγνώμη γιὰ τὴν καθυστέρησι τῆς δημοσιεύσεως. 
Παρὰ τοῦ ὅ,τι τὴν ἔχω λάβῃ ἐδῶ καὶ τρεῖς ἡμέρες, μόλις κατάφερα νὰ εὕρω χρόνο καὶ νὰ σᾶς τὴν παρουσιάσω.
Πιστεύω ὅμως πὼς ἀκόμη καὶ τώρα, παραμένει ἐπίκαιρος καὶ οὐσιώδης.
Μάλιστα, μετὰ ἀπὸ ὅλα αὐτὰ ποὺ συνέβησαν στὶς παρελάσεις, παρέα μὲ τοὺς ἀνεγκεφάλους καὶ τοὺς ἠλιθίους, τολμῶ νὰ ἰσχυριστῶ πὼς τὸ καλλίτερον, ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα, εἶναι νὰ ἀφήνουμε τοὺς ἠλιθίους νὰ παίζουν τὸ θεατράκι τους, ΜΟΝΟΙ τους ὅμως, κι ἐμεῖς νὰ κάνουμε σημαντικότερα καὶ οὐσιαστικότερα. 
Παράδειγμα; Οἱ προτομὲς τῶν ἡρώων μας περιμένουν μίαν ἐπίσκεψίν μας στὸ Πεδίον τοῦ Ἄρεως. 
Τὰ βιβλία μας περιμένουν ἕνα καλὸ ξεσκόνισμα γιὰ νὰ φρεσκάρουμε τὶς γνώσεις μας στὴν ἱστορία.
Τὰ παιδιά μας περιμένουν λίγο χρόνο γιὰ νὰ μοιραστοῦμε μαζύ τους μία βόλτα στὸ ἱστορικὸ Μουσεῖο τῆς πόλεῶς μας. 
Τί λέτε; Δέν εἶναι πολύ σημαντικότερα ἀπό τό νά ἀσχολούμαστε μέ τίς κουδουνίστρες καί τά μή-ἔργα τους;

Φιλονόη. 

25η ΜΑΡΤΙΟΥ !  ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ «ΤΙΜΗΣΕΤΕ» ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ; …

Χθες  η Ελλάδα, σήμερα η Κύπρος !

Γιατί γίνεται όλο αυτό το κακό ;  Διότι όποιος σκάβει τα θεμέλια της κατοικίας του, αυτή κάποια μέρα πέφτει  και τον πλακώνει .

Κάθε λαός σέβεται την ιστορία του . Είτε αυτή είναι καλή, είτε κακή, είτε μέτρια, οι λαοί την εξιδανικεύουν και  την  στηρίζουν με πάθος  στην παιδεία τους και στις καθημερινές τους πρακτικές.

Γι΄αυτό επιβιώνουν τα έθνη.  Διότι στηρίζονται στις πάτριες αξίες τους . Δηλαδή  στα πόδια τους, διότι έχουν  επίγνωση της ζούγκλας  που τους περιβάλλει.

Αυτή είναι η διεθνής πρακτική που διακατέχει όλους  τους  σοβαρούς  λαούς. Εκτός από μία  άθλια  και μοναδική  εξαίρεση  που κατάντησε να αποτελεί  το  άθλιο προτεκτοράτο και του τελευταίου λαθροεισβολέα  και του τελευταίου ηθικού και βιολογικού σακάτη την Ευρώπης .

Αυτή η εξαίρεση αποτελεί το πρότυπο αποτυχημένων γόνων πάμπλουτης οικογένειας που αδυνατούν λόγω επίκτητης εγκεφαλικής μαλάκυνσης, να σηκώσουν το βάρος της κληρονομιάς.

Εδώ οι γόνοι δεν σέβονται τους θησαυρούς πού κληρονόμησαν αλλά σέβονται τα σκουπίδια που τους έμπασαν οι πονηροί άρπαγες από Δύση και Ανατολή με σκοπό να τους φέρουν σε έριδες και να τους αρπάξουν τα συλλογικά πλούτη .

Επί δύο αιώνες έριδες, αιματηρές και διαλυτικές, αν πρέπει να ανήκουμε στην  Δύση η στην Ανατολή !

Επί δύο αιώνες τα κατακάθια της κοινωνίας, πήγαν έξω και σπούδασαν την τέχνη της καραπουτάνας την οποία με το χρήμα που πήραν από τους σκοτεινούς τους πελάτες, την έκαναν υψηλή,  …πνευματική επιστήμη με την οποία ήρθαν να θαμπώσουν και να μπολιάσουν τους αφελείς ιθαγενείς .

Όλοι αυτοί οι αρχιπόρνοι, που δεν είχαν καλές σχέσεις με την τίμια εργασία, πού το φτηνό χρήμα τους έδιναν την ευχέρεια να σκάβουν , να υπονομεύουν και να διχάζουν τις συνειδήσεις των αφελών, έγιναν αξίες και πραγματικοί ταγοί ενός ολόκληρου λαού.

Από τις θέσεις κλειδιά που κατέλαβαν μέσα από σκοτεινές επιδοτούμενες στρατηγικές, σκάβουν την ιστορία, ισοπεδώνουν τα θεμέλια σε όλα τα επίπεδα όπως το ιδεολογικό τους πρότυπο πριν λίγες εκατονταετίες, ο άθλιος και σατανικός αβάς που έσκαψε τις αρχαιότητες της Σπάρτης, της Κορίνθου και όλων των ιερών μας τόπων για να τις σβήσει από την μνήμη .

Αλλά οι πόρνοι, είχαν βαθιά στρατηγική !  Έφτιαξαν συμμέτοχους σε μικρότερης έκτασης πορνεία . Ο καθένας πούλησε το διπλανό του, μέχρι και το ίδιο του το παιδί για να πάρει μερίδιο στο πλιάτσικο του σπιτιού του  .

Κατάσταση απόλυτα άρρωστη. Απόλυτα αμαρτωλή. Απόλυτα ξευτίλα .

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, έτρεχαν τα κομματόσκυλα του Πασοκικού πτώματος να πάρουν ψήφους . Πολλοί από αυτούς έχουν σχέση με κάποιον δήμο . Είτε έκαναν σύμβουλοι, είτε δημαρχίσκοι , είτε επίδοξα δημ…αρχίδια, είτε έχουν σχέση με κάποια μεγάλη βρωμιά.

Να ο λαός  που έχει καταντήσει λαπάς, που πούλησε τα ακριβά με αντιπαροχή τα πάμφθηνα και γλοιώδη, που ανέχεται να στέλνει τα παιδιά του σε σχολεία Ρεπούστικα και Δραγωνοειδή, ενώ αντιδρά με καταλήψεις για τα ασήμαντα,  που δέχτηκε τους κλέφτες και τους άρπαγες της περιουσίας του, πού δέχεται να έχουν υποθηκεύσει το σπίτι του, που στέκεται απαθής στα ξένα ρεμάλια και αντί να ενωθεί με σκοπό να σώσει περιουσία, τιμή και ελευθερίες, κοιτά στα δόντια τον διπλανό του μήπως μιλά για ιστορία και σημαία ώστε έτσι να τον χαρακτηρίσει χουντικό και να τον απομονώσει, που δεν βλέπει ότι πρέπει να ξεχυθεί στους δρόμους ενωμένος για να διώξει τους δυνάστες αλλά αντιδρά μεμονωμένα και αποσπασματικά ώστε να διατηρήσει τα αγωνιστικά προσχήματα και να περισωθούν οι προδότες από το κομμάτιασμα των αντιστάσεων, που δουλεύει δουλικά για τους τοκογλύφους, που δέχεται να κυβερνάται από δημαρχίσκους οι οποίοι τα έχουν βρει με το σύστημα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιδεικνύουν τις σαπιοκοιλιές τους στις παρελάσεις και στις κοινωνικές εκδηλώσεις, που δέχεται να διαλύουν την χώρα του την οποία άλλοι του διασφάλισαν με το αίμα τους, που δέχεται να χαρακτηρίζονται φοροφυγάδες οι συνάνθρωποί επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τα υπέρογκα βάρη που τους φόρτωσαν !

Και σ΄ αυτή την εθνική εορτή, τιμάτε την ατομική και συλλογική σας απραξία ! Τιμάτε τις Ρεπουστηδες και τα κατακάθια  που σας κυβερνούν . Τιμάτε με υπερηφάνεια την ψήφο σας με την οποία αυτοκτόνησαν κάποιες χιλιάδες συνανθρώπων σας.  Τιμάτε την μαύρη σας κατάντια!

Και προσέξετε μην θίξετε και την αστυνομία, διότι εκεί υπηρετούν παιδιά του λαού πού για ένα ξεροκόμματο γίνονται εργαλεία των εχθρών και τσαλαπατούν τις ελευθερίες σας  !

Προσέξετε μην θίξετε την απραξία του στρατού τον οποίον  όλοι εσείς με τις αριστερές προβιές απαξιώνατε από την εποχή της προστυχιάς που ονόμασαν Πολυτεχνείο.

Έχει λόγο στην κρίση των αξιωματικών το τελευταίο κομματικό ρεμάλι που είτε έχει καταδικαστεί, είτε είναι μελλοντικά υπόδικο και δεν έχουν λόγο οι κανόνες της διαφάνειας και της αξιοκρατίας γεγονός πού άρεσε σε αριστερά και δεξιά αποκόμματα της συμφοράς τα οποία σας έχουν μαγέψει .

Έτσι και οι νενέκοι, για να ζήσουν τις οικογένειές τους πουλήθηκαν στους αραπάδες και ανάγκασαν τον απόβλητο από την Ρεπούστια ιστορία γέρο του Μοριά να εφαρμόσει το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» .

Αλλά θα ζήσετε σύντομα την σχεδιασμένη μεγάλη εθνική τραγωδία την οποία εφαρμόζουν με όργανα τα κομματικά σας αφεντικά μπροστά στην οποία το σημερινό δράμα θα μοιάζει με πταίσμα!

Και τότε, θα καταλάβετε αργά, για άλλη μία  φορά, ανιστόρητοι, ότι δεν υπάρχουν στον κόσμο προστάτες. Ούτε ηθικοί κανόνες. Υπάρχουν μόνον βάρβαροι ληστές και φονιάδες που καραδοκούν.

25η Μαρτίου ! Τρέξετε να τιμήσετε την κατάντια σας .

Σήμερα παρέα με την Κύπρο δίνετε το στίγμα  του Τιτανικού !

Αφού από «αριστερά» και από «δεξιά» υπονομεύσατε τις παραγωγικές δομές, αφού υπονομεύσατε στρατό και πολεμικές βιομηχανίες, αφού υπονομεύσατε συστηματικά κάθε μελλοντική προοπτική, σήμερα τρέμετε μην σας βγάλουν από την Ευρωμαντρί οι χασάπηδες της Ευρώπης !

Σήμερα, πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς, είναι ειδικά φτιαγμένοι για τα κεφάλια σας! Διότι οι «σύμμαχοί» σας, οι Τούρκοι, τον χρόνο πού τα νέα κομματικά σας αφεντικά εξόρκιζαν την εθνική μας άμυνα και διαλαλούσαν ότι το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», την ώρα που εσείς κολυμπούσατε στην κομματική αφροσύνη και μαλακία,  είχαν βάλει στο φουλ τις μηχανές τους και  έφτιαχναν πυραύλους και προχωρημένα πολεμικά συστήματα .

Σήμερα, δημοσίευσαν με υπερηφάνεια τον νέο χάρτη που έχουν από χρόνια σχεδιάσει και πλησιάζει στην υλοποίησή του . Με τά νησιά του Αιγαίου, την Θράκη, την Μακεδονία, την Κύπρο, την νότια Βουλγαρία και την Βόρεια Συρία δικά τους.

Αρωγοί τους στο έργο αυτό οι «σύμμαχοί» σας οι Γερμανοί, Αμερικανοί, οι Κούρδοι, το Ισραήλ και η πανίσχυρη πολεμική μηχανή πού βγαίνει από δικά τους χέρια.

Και εδώ, οι γενίτσαροι οπαδοί της «ειρήνης» με το κάθε «αναρχικό» κατασκεύασμα, αφού  βρώμισαν με κάθε τρόπο τους ιερούς χώρους των σπουδών,  έκαναν την χώρα περίγελω των Σκοπιανών, της Τουρκίας, του κάθε αυθάδη διεκδικητή και του κάθε εισαγομένου κακοποιού !

«Δημοκράτες»  της συμφοράς που χαρακτηρίζετε φασίστα όποιον εμμένει στις πάτριες αξίες μέσα στην χώρα, ενώ τα ιδεολογικά σας αφεντικά κάνουν τεμενάδες ακόμη και στο μεγαλύτερο πραγματικό φασιστόμουτρο των Σκοπίων !

Ουστ κατακάθια ! Σκλάβοι ! Δούλοι των ξένων σκοτεινών κέντρων που όταν οσφραίνεσθε σκάτε από τον πόλεμο πού έβαλαν οι εγγλέζοι στην προηγούμενη γενιά να κάνει εναντίον των συμπατριωτών τους, σας φέρνουν ανάσα ζωής !

Τρέξετε λοιπόν στην παρέλαση ζωντανά πτώματα ! Τρέξετε άλλοι για να «τιμήσετε» με υποκρισία αυτούς που δεν σας ταιριάζουν και άλλοι για να γιουχάρετε κερδίζοντας έτσι άλλον έναν τίτλο  «αγωνιστή» .

Αυτός σας είναι χρήσιμο εργαλείο για να αποκατασταθείτε στην σάπια πυραμίδα των σάπιων σας αξιών !

Έτσι για την ημέρα, να σας ευχηθώ στην γλώσσα της αλήθειας .

Και προσέχετε ! Η «Ευρώπη» πάνω από όλα και τα ποσοστά των (από)κομμάτων της ηθικής και ψυχικής σας τραγωδίας !

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

Θα μού πεις εσύ  Ελπιδοφόρε  τι έκανες στην ζωή σου ; Αν δεν είχα κάνει, τότε θα ήμουν  «επώνυμο» κατακάθι, «διανοούμενος» των τσοντοκάναλων και της συμφοράς,  που θα έτρεχαν να πάρουν την ευλογία μου … και επειδή οι λίγοι είναι οι εκλεκτοί, είμαι με τους λίγους τους «φασίστες» αυτούς που δεν πρόδωσαν την σημαία της πατρίδας τους και για την οποία αγωνίζονται σε κάθε στίβο .  Είμαι αυτός που παρόλα αυτά δεν έπαψα να μεταφέρω ελπίδα …

Ὑ.Γ. Κι ἐγὼ Ἐλπιδοφόρε, στὸ δικό σου στρατόπεδο συντάσσομαι. 

πηγή: μήνυμα

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply