Κάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!!

Κάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!!1Ἀπὸ τὴν μία οἱ κάθε λογῆς ἠλίθιοι κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ κάθε λογῆς ξεπουλημένοι ἤ ἐξαγορασμένοι.
Ἀπὸ τὴν μία ἕνας λαὸς ποὺ τὸν καταληστεύουν καθημερινῶς κι ἀπὸ τὴν ἄλλην αὐτοὶ ποὺ τσακίζονται νὰ κερδίσουν καὶ νὰ βγάλουν κι ἀπὸ τὶς μυΐγες κι ἀπὸ τὰ μυρμήγκια, ἀκόμη κι ἀπὸ τὶς κατσαρῖδες, ξύγκι.

Παραλλήλως βάπτισαν ὅλες τὶς πράξεις πλιάτσικου ὡς ἐπενδύσεις καὶ πορεύονται μὲ τὰ πανηλίθια χαμόγελα στολισμένα στὶς ἀσχημόφατσές τους.

Θέλετε ἀκόμη ἔνα παράδειγμα ἀνεντίμου, ἀνθέλληνος καί βαθύτατα ἠλιθίου;
Ἰδοῦ:

O Moυρούτης χαίρεται που ζημιώνεται το δημόσιοΚάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!!2

Ένα σβησμένο tweet από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Μουρούτη τα λέει όλα. Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού της χώρας τουιτάρει περιχαρής για την νίκη της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έναντι του δημοσίου. Δηλαδή, ο εκπρόσωπος τύπου του επικεφαλής του κράτους τουιτάρει κατά του δημοσίου.

Συγκεκριμένα, η δικαίωση της εταιρείας προέκυψε από το διαιτητικό δικαστήριο του Λονδίνου, όταν η εταιρεία διαχείρισης του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος προσέφυγε εκεί λόγω της νομικής διαφοράς που είχε προκύψει με το δημόσιο και που αφορούσε σε καταλογισθέν ποσό ΦΠΑ ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 1998-2009, το οποίο λόγω των προσαυξήσεων είχε ανέλθει στο ποσό των 163 εκατομμυρίων ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Διεθνής Αερολιμένας είχε καταβάλει το ποσό των 44 εκατομμυρίων ευρώ και μετά προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο του Λονδίνου.

Λίγη ώρα μετά, το tweet του κυρίου Μουρούτη εξαφανίζεται από το timeline του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Ενδεχομένως κάποιος του είπε να τιθασεύσει τον αυθορμητισμό του.

Το εν λόγω tweet, αν και σβησμένο, εν τούτοις παραμένει ορατό στο politwoops.igraphics.gr, site που ειδικεύεται στην ανάκτηση σβησμένων tweets πολιτικών. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το site, ο Εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, όντας απολύτως σίγουρος για τις απόψεις του, τοποθέτησε ένα μηχανισμό στον προσωπικό του λογαριασμό ώστε να σβήνονται τα παλιά του tweets. Μάλλον και ο ίδιος έχει διαπιστώσει ότι είναι καλύτερα να μασάει πάρα να μιλάει. ÁÈÇÍÁ-ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ÍÄ ÓÔÏ ÓÕÍÔÁÃÌÁ.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

 

Κουτὶ Πανδώρας

Γιατί τούς ἀποκαλῶ ἠλιθίους, ἄν καί φαίνονται ὡς πανέξυπνα ἁρπακτικά;
Μὰ διότι μόνον ἠλίθιοι ἐπιλέγουν νὰ τάσσονται μὲ τὸ ἀνήθικον καὶ τὸ παράνομον. Ἰδίως σὲ αὐτὴν τὴν περίοδο ποὺ διανύουμε, διότι τώρα πιὰ εἶναι ἀργὰ γιὰ δάκρυα…
Ὅσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν…
Οἱ ἄλλοι εἴπαμε, ψυχανθῆ!

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. Τί εἶναι τά ψυχανθῆ; Τὸ καλλίτερο λίπασμα!!! Ῥωτῆστε στὴν Γεωπονική! Αὐτοὶ ξέρουν!

Υ.Γ.2. Κρατᾶ καὶ τὴν σημαία… Τρομάρα του!

φωτογραφία

(Visited 32 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Κάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!! | Φιλονόη καὶ φίλοι......

Leave a Reply