Σέ τί ἀκριβῶς χρειάζονται οἱ ἀποκωδικοποιητές;

Σέ τί ἀκριβῶς χρειάζονται οἱ ἀποκωδικοποιητές;Τί νά σᾶς πῶ;
Τηλεόρασι δὲν βλέπω. Μὰ βλέπουν σχεδὸν ὅλοι γύρω μου.
Ἤμουν παρούσα λοιπὸν κατὰ τὴν διάρκεια τοῦ μεγάλου τους πανικοῦ, ποὺ τσακίζονταν νὰ προλάβουν γιὰ νὰ μὴν ξεμείνουν ἀπὸ τὰ γλεκόλογα τῆς Τρέμη, ἀπὸ τὰ ναζάκια τῆς Στάη κι ἀπὸ τὶς τσαχπινιὲς τοῦ Τσίμα.
Ἀλλὰ πέραν τῶν ὅσων ἀποδεχόμαστε ὥς «ἀναγκαῖα κακά» καὶ πέραν τῶν ὅσων μᾶς ἔχουν πείσῃ πὼς εἶναι «ἀναγκαῖα κακά», ὑπάρχουν καὶ κάποια ἄλλα, ποὺ ἐκτὸς ἀπὸ τὴν αἰσχροκερδεια ἔχουν νὰ κάνουν καὶ μὲ τὴν ὑγεία μας. Πόσο λοιπόν σχετίζονται οἱ ἀποκωδικοποιητές μέ τήν ὑγεία μας;

Θὰ τὸ θέσω διαφορετικῶς.
Ἐπεὶ δὴ ὅπου ἀποκωδικοποιητὴς θὰ πρέπει νὰ βλέπουμε τὸν μηχανισμὸ τῆς λογικῆς πομπός-δέκτης, κατὰ τὴν αὐτὴν λογικὴ μὲ τὸ κάθε σύστημα πομποῦ-δέκτου, καλὸ θὰ εἶναι νὰ ἐπανεξετάσουμε τὸ ἁπλούστερον, ποὺ λέγεται router, ῥίχνοντας μίαν ματιὰ στὸ παρακάτω,

Τὰ φυτὰ δὲν μεγαλώνουν πλάι σὲ Wi Fi router!!!

νὰ ἐρευνήσουμε περὶ τῆς ἀκτινοβολίας τῶν κινητῶν, τῶν κεραιῶν καὶ κατόπιν τούτου νὰ ξαναδοῦμε τὸ ἐὰν χρειαζόμαστε ἤ ὄχι ἀποκωδικοποιητές.

Σὲ κάθε περίπτωσιν, κάθε συσκευὴ τέτοιου εἴδους καλὸ θὰ ἦταν, γιὰ ὅλους μας, νὰ σβήνῃ τὴν νύκτα. Τοὐλάχιστον νὰ μειώνουμε τὴν ἀκτινοβολία κατὰ τὴν διάρκεια του ὕπνου μας.

Φιλονόη.

Υ.Γ. Τί στά κομμάτια χρειάζονται οἱ ἀποκωδικοποιητές ὅταν ἔχουμε ψηφιακό σῆμα ἀπό δορυφόρους; Δέν ἔχουν φτιάξῃ μηχανήματα πού νά τό ἀναγνωρίζουν; Ἤ μήπως αὐτό τό μηχάνημα εἰδικῶς μπαίνει μέσα στά ὑπνοδωμάτιά μας;

 

Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής Είναι Η Παγίδα Της Ψηφιακής Τηλεόρασης!


Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.
Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρουμε αποκωδικοποιητή, αλλά μία δορυφορική κεραία.

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο για μας και δεν θα χρειαζόταν η DIGEA να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για τις τοποθετήσεις των νέων κεραιών.

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα. Γιατί η DIGEA αφού τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά αλλά είναι ελεύθερα, παίρνει το ελεύθερο σήμα και το εκπέμπει κωδικοποιημένο; Η απάντηση είναι, για να γίνει υποχρεωτική η χρήση αποκωδικοποιητή.

Όλο αυτό το έργο της DIGEA φαίνεται εξαιρετικά ηλίθιο, διότι ξόδεψε εκατομμύρια για να τοποθετήσει κεραίες που κωδικοποιούν το σήμα χωρίς να πληρώνεται συνδρομές ή ποσοστά από τους αποκωδικοποιητές.

 

Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλει πολύ “κλι-κλικ”. Ή θα αλλάζαμε κεραία, χωρίς κόστος για την DIGEA ή θα παίρναμε υποχρεωτικά αποκωδικοποιητή, αφού η “έξυπνη” DIGEA χάλασε τόσα εκατομμύρια για να κωδικοποιήσει το σήμα. Αυτό όμως το έκανε για να εγκαταστήσουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αποκωδικοποιητή.

Όποιος νομίζει ότι αυτό έγινε για τα 30 ή 40 ευρώ είναι πολύ αφελής. Άλλωστε στην Αγγλία όταν έγινε αυτό, επειδή οι Άγγλοι δεν πήγαν να τους αγοράσουν, τους έδωσαν δωρεάν.
Το ίδιο θα γινόταν και δω αν δεν τους παίρναμε. Θα τους χάριζαν.Όλα έγιναν λοιπόν ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ. Που εκτός από την αποκωδικοποίηση του σήματος, που θα μπορούσε να γίνει με ένα απλό τσιπάκι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων.

Παλιότερα υπήρχαν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που εξέπεμπαν συχνότητες υπέρηχων για να διώχνουν κατσαρίδες και ποντίκια από τα σπίτια. Αυτές αποδείχθηκε ότι είχαν βλαβερές συνέπειες και στους ανθρώπους κι ας μην τις άκουγαν. 

Μια τέτοια συσκευή φαίνεται να είναι από ιδιωτικές μετρήσεις, ο φερόμενος ως “αποκωδικοποιητής” και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με μία ηλεκτρονική και ραδιοσυχνομετρική μέτρηση των συχνοτήτων που εκπέμπει. Και μπορεί να γίνει αυτό από ειδική ομάδα τεχνητών του πολυτεχνείου για να αποκτήσει εγκυρότητα.

Πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα, οι θεσμικοί και επιστημονικοί φορείς της χώρας, για ενημέρωση και προστασία των Ελλήνων.

 
Η ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ.

 
Σημείωση. Οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή προς όλους.

ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ τελείως τον αποκωδικοποιητή ή την τηλεόραση που τον έχει ενσωματωμένο, όταν δεν βλέπετε τηλεόραση και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

 
Χωρίς να χάσετε τίποτα, θα έχετε να κερδίσετε πολλά.
  


Ιωάννης Λαμπρόπουλος

πηγή

(Visited 163 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Σέ τί ἀκριβῶς χρειάζονται οἱ ἀποκωδικοποιητές;

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Σέ τί ἀκριβῶς χρειάζονται οἱ ἀποκωδικοποιητές; | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Δωρεὰν διαδίκτυο:Τὸ τελευταῖο βῆμα πρὶν τὴν δουλοποίησίν μας!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

 3. Ρε συ δεν διαφωνω σε πολλα σεναρια σχετικα με την παρακολουθηση και υποδουλωση μας, αλλα…οι αποκωδικοποιητες δεν ειναι ΠΟΜΠΟΙ!!!ΕΙναι ενας δεκτης(οπως ο εσωτερικος δεκτης της τηλεορασης) που απλα για να αποκωδικοποιησει το ψηφιακο σημα που το “κουβαλαει” το αναλογικο σημα εκπομπης των κεραιων ,εχει καποιο ηλεκτρονικο κυκλωμα.Δεν ΕΚΠΕΜΠΕΙ για να ειναι επιβλαβες για την υγεια.Απλα…λαμβανει και αποκωδικοποιει.Δεν ειναι σαν το κινητο που ειναι και δεκτης και πομπος.
  Τεσπα,ρωτα λιγο παραπανω οσο αφορα τεχνολογια και μην πανικοβαλεις τον κοσμο, εκει που δεν χρειαζεται.

  Φιλικα ,
  Κωστας

  • Ὁ ἀποκωδικοποιητής, καθὼς ἐπίσης καὶ κάθε μηχάνημα μετατροπῆς-μεταβολῆς ἠλεκτρομαγνητικῶν κυμάτων, δὲν παύει νὰ εἶναι μία πηγὴ ἐνεργειακή, μικρῆς ἤ μεγάλης ἐμβελείας, ποὺ ἐπηρεάζει τὸν ἄνθρωπο.

Leave a Reply