Ἄγονος κηρύχθηκε καί πάλι ὁ διαγωνισμός γιά τό τέμενος

Δρᾶσις

Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013, συγκεντρωθήκαμε έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών (Ε.Υ.Δ.Ε.Κ.), στην οδό Βατάτζη 37, για να διαμαρτυρηθούμε για τον διαγωνισμό που διενήργησε η υπηρεσία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για ακόμη μία φορά κηρύχθηκε ΑΓΟΝΟΣ και έχουν κατατεθεί σχετικές αιτήσεις από πλευράς μας και για την επίσημη κοινοποίηση του αποτελέσματος. Η υπηρεσία προβλέπεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναλάβει την προκήρυξη του διαγωνισμού και να διενεργηθεί για 3η φορά. 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!  ……..

Την διαμαρτυρία μας «συνόδευαν» δύο διμοιρίες της Υ.Μ.Ε.Τ., μία εκ των οποίων παρατάθηκε μπροστά στην είσοδο της υπηρεσίας με την προοπτική, υποτίθεται, να συνοδεύσει τους εκπροσώπους των εταιρειών που θα προσέρχονταν για να καταθέσουν προσφορές, σε περίπτωση που παρακωλυθούν. Ίσως να «φοβήθηκαν» την κα Ελένη, ετών 68, η οποία παρ’ όλα τα χρόνια της ήλθε με ταξί για να διαμαρτυρηθεί κι αυτή για τον διαφαινόμενο διαμελισμό της Πατρίδας μας. Ίσως από την άλλη να «φοβήθηκαν» την κα Σταυρούλα, ετών 57, η οποία είχε τόση δυναμική που ίσως και να μην γλίτωναν από τα χέρια της. Μάλλον «φοβήθηκαν» τους άνεργους νέους που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν και των οποίων το μάτι γυάλιζε γιατί έχουν αρχίσει και συνειδητοποιούν ποια είναι η κατάσταση στην οποία θέλουν να μας φέρουν οι ταγοί της πολιτικής. Οι καθ’ όλα ειρηνικώς συγκεντρωμένοι όμως, διαμαρτυρήθηκαν για το αυτονόητο: την παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος, την παροχή θρησκευτικού ασύλου σε παράνομους ισλαμοέποικους αγνώστων λοιπών στοιχείων και την νομιμοποίηση αλλοδαπού φθηνού εργατικού δυναμικού.

Από νωρίς είχαμε και την παρέα 12 «νεαρών» (με μούσια, ταγάρια, σανδάλια, κινητά τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά ένα φρεντοτσίνο στο χέρι), οι οποίοι στάθηκαν 50 μέτρα μακριά μας και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του φασισμού. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ασχοληθούμε πολύ, καθ’ ότι η μουσική επένδυση της συγκέντρωσής μας από Πατριωτικά τραγούδια όπως το «Πότε θα κάμει ξαστεριά…», το «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί», «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», «Πουλημένοι», το «Αχ Ελλάδα, Σ’ αγαπώ», ο «Ξεριζωμός» και φυσικά το «Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω»… ήταν η καλύτερη απάντηση σε αυτά που είχαν βάλει στο μυαλό τους και ξαφνικά κατάλαβαν ότι το «φασίστες-κουφάλες» δεν απευθύνεται σε όλους. Φρόντισαν βέβαια να μας επιτεθούν από την αντίθετη ακριβώς πλευρά, ακόμη και με ρίψη μερικών πετρών, αλλά η άμεση αντίδρασή μας και η περιφρούρηση με την βοήθεια των ανδρών της Υ.Μ.Ε.Τ. τους απώθησε και διαλύθηκαν.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, κατετέθη ΨΗΦΙΣΜΑ διαμαρτυρίας από πλευράς μας κατά του διαγωνισμού ανεγέρσεως του μουσουλμανικού τεμένους, το οποίο υπεγράφη από όσους Έλληνες πολίτες είχαν παραμείνει στον χώρο.

Σήμερα επετεύχθη μία ακόμη ΝΙΚΗ κατά της ανεγέρσεως του τεμένους!

ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 
ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ»
κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης
μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού

(Visited 15 times, 1 visits today)
Leave a Reply