Ὁ ἐχθρός δέν εἶναι ἡ Χρυσῆ Αὐγή

ἀναρχοφασίστες

«Πόσο ψέμα, πόση προπαγάνδα, πόσες παπαριές θα ακούσουμε την ώρα που τα κανάλια καλούν σε αυτοσυγκράτηση…δείχνοντας για ώρες τις κηλίδες αίματος του δολοφονηθέντος και συνδέοντας το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τη Χρυσή Αυγή …

Αμέτρητες φορές συνέλαβαν κανακάρηδες Βουλευτών, Υπουργών να τελούν ένοπλες ληστείες, να καίνε ξένες περιουσίες , να τραυματίζουν αστυνομικούς και πολίτες, να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και όπλων … αλλά το επιχείρημα ήταν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ …και μιλάμε για τα παιδιά των ανθρώπων του συστήματος.

Σήμερα η Ελληνόφωνη σπείρα που κυβερνάει τον τόπο …ανακάλυψε την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ευθύνη. Και το ΚΚΕ που ξεκίνησε τον εμφύλιο και ήταν απαγορευμένο κόμμα για 30 χρόνια …ζητάει σήμερα να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή. Το σύστημα αφήνει το θέατρο της δήθεν διαφορετικότητας και σαν μία παγκόσμια καλοκουρδισμένη ορχήστρα ταυτίζονται στο θέμα της Χρυσής Αυγής. Ο Δένδιας, ο Ευαγγελάτος, η Κανέλλη , οι δήθεν “αναρχικοί” , οι τοκογλύφοι , οι σιωνιστές, ο ΣΥΡΙΖΑ , οι Πασόκοι, οι Νεοδημοκράτες και ο ξένος τύπος (δηλαδή όλοι αυτοί που υποστηρίζουν τους μισθοφόρους σφαγείς των Συρίων) … ενώνουν τις δυνάμεις απέναντι στο “ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ” που εκπροσωπείται από τους φουσκωτούς νταλικέρηδες της Χρυσής Αυγής.

Το ίδιο είχε συμβεί με τις σφαλιάρες που έριξε ο Κασιδιάρης στην Κανέλλη … και ο κόσμος ….υποστήριξε την Χρυσή Αυγή παρά την κατακραυγή . Δυστυχώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος αρχίζει ενστικτωδώς να κινείται αντίθετα από εκεί που του υποδεικνύουν οι “σοφοί” μαϊντανοί των Δελτίων των 8 … 

Το μόνο κακό είναι ότι η Νέα Τάξη …μπορεί να καβαλήσει όλα τα άλογα για να προωθήσει τα σχέδια της…. ‘Ετσι καβάλησε όλες τις αυτοκρατορίες , όλα τα καθεστώτα, όλα τα πολιτεύματα . Είτε είναι μπολσεβίκοι είτε ναζί , είτε δημοκράτες … η Νέα Τάξη ισοπέδωσε κάθε εμπόδιο που βρήκε μπροστά της χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο “εχθρό”. Απλά κάθε φορά αλλάζει η αφορμή και η περιγραφή του εχθρού. Παλιά ήταν οι ναζί, μετά οι κομμουνιστές ,μετά οι φανατικοί μουσουλμάνοι , τώρα οι εθνικιστές στην Ελλάδα και οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι της Συρίας…που θέλει να τους βομβαρδίσει ο Νομπελίστας για την “Ειρήνη” Ομπάμα.

Κάπως έτσι στο 1984 του Όργουελ …οι σύμμαχοι γίνονταν εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι στα καλά των καθουμένων»

(Visited 13 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ὁ ἐχθρός δέν εἶναι ἡ Χρυσῆ Αὐγή

Leave a Reply