Μὰ δὲν θὰ δακρύσω πιὰ γιὰ ‘σένα…

Λογικά, κάποια στιγμή θα γίνουν  εκλογές…κάποια…
Όχι ότι θα αλλάξει κάτι ,άλλως τε αν οι εκλογές άλλαζαν ουσιαστικά πράγματα στο σύστημα, κάποιο τρόπο θα είχαν βρει για να τις κηρύξουν παράνομες..
Αλλά ας παραβλέψουμε αυτό κι ας επικεντρωθούμε στα των εκλογών καθαρά…

Τα κόμματα, έχουν μπει σε προεκλογικό πυρετό…Υπόσχονται…υπόσχονται…όχι όπως άλλες φορές, λαγούς με πετραχήλια..όχι..πάνε αυτά…

Ο Βενιζέλος τις προ άλλες υποσχέθηκε πως το ΠΑΣΟΚ, είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί, έστω κι αυτόν τον μισθό των ….200€ τον μήνα,(!!!!!!) σε αντίθεση με την ΝΔ, που προφανώς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα πάει παρακάτω!!Πλέον μιλάμε ξεκάθαρα για πλήρη ”Κινεζοποίηση”  της εργασίας..

Αλλά βλέποντας αυτές τις εικόνες, όχι αυτών των επίορκων πολιτικών, που ορκίστηκαν να φυλάγουν πίστη στην πατρίδα και κατέληξαν  να φυλάγουν πίστη στην Παγκόσμια τάξη…δεν σκέφτομαι αυτούς, αλλά ΑΥΤΟΝ ΕΚΕΙ τον λαό!

Ευτυχισμένες χαρούμενες φάτσες, που σφίγγουν το χέρι αυτών που υπέγραψαν το ξεπούλημα των πάντων, έμψυχων  τε και  άψυχων σε αυτή τη χώρα…και δεν μπορώ να διανοηθώ πως είναι δυνατόν, σε αυτήν εδώ την στιγμή της ιστορίας μας που ζούμε, όπου η καθημερινότητα μας, αποτυπώνεται ως εξής :

-2000 σχεδόν συμπολίτες μας, αυτοκτόνησαν (ΠΟΛΥ κακώς μεν, αλλά έτσι είναι) από απελπισία ..Μια μικρή κωμόπολη.
Σχεδόν κάθε μέρα και κάποιος θα φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.
-που υπάρχουν χιλιάδες οικογενειών που στέλνουν τα παιδιά τους νηστικά στο σχολείο, εν έτι 2012!!
-που γέροι άνθρωποι στην δύση του βίου τους, ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό..
-που ο ανθός αυτής της χώρας, φεύγει χιλιάδες χιλιομέτρων μακριά από εδώ, την πατρίδα του, για ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ,γιατί εδώ δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ…
-Που όσοι μείναμε πίσω, βλέπουμε το θέατρο του παραλόγου…
Έναν οικονομικό δολοφόνο, ονόματι Τόμσεν, αγνώστων λοιπών στοιχείων, να μας λέει ότι πρέπει να ζούμε με τιμές Ελλάδας και μεροκάματα Βουλγαρίας στο εξής, και ότι έτσι απλά, τέλειωσε η ζωή ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ για  να αποκτήσουμε..

  Και μετά απ’ όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα, να βλέπεις αυτές τις χαρούμενες φάτσες, να χειροκροτούν, αυτούς που ΨΗΦΙΣΑΝ, που έδωσαν την συναίνεση τους δηλαδή για τα παραπάνω και όχι μόνο αυτό.. Ο Χ Ι μόνο αυτό, αλλά ετοιμάζονται να τους ξαναδώσουν ψήφο εμπιστοσύνης!
Και ανεχόμαστε επιπλέον και μια κάποια Λαγκάρντ, να μας εκβιάζει στυγνά και να μας υποδεικνύει τι θα ψηφίσει αυτός ο λαός!

ΑΝ  λοιπόν, στις επερχόμενες εκλογές, αυτά τα δύο κόμματα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, πάρουν την ψήφο αυτού του λάου, σε ποσοστό επιεικώς 20% και τα δύο, τότε πέραν από κάθε αμφιβολία πλέον, μπορούμε να μιλάμε για έναν λαό με ανήκεστο βλάβη .
Έναν λαό, συνειδητοποιημένα  λοβοτομημένο και  είναι δόκιμος ο όρος στην περίπτωση αυτή. Αναμένω με πολύ αγωνία αυτές τις εκλογές, γιατί θέλω ιδίοις όμμασι να δω, αυτό που διαπιστώνω δύο χρόνια τώρα.
Ότι αυτός ο λαός, που πριν επτά μόνο δεκαετίες, οι ήρωες πολεμούσαν σαν αυτόν κι όχι αυτός σαν ήρωας…κατέληξε τελικώς ο πιο εύκολος αντίπαλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και μετά θα σιωπήσω..δεν θα δακρύσω πια για σένα…

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply