Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;

Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;5Δὲν ξέρω πλέον…
Ἀντιλαμβάνομαι φυσικὰ πὼς ὅλοι οἱ ἡγέτες τῆς Εὐρώπης εἶναι μαριονέτες τῶν τραπεζῶν ἤ τῶν τραπεζιτῶν.
Μά νά μποροῦν πιά οἱ ΜΚΟ νά καθορίζουν τήν πορεία τόσων ἐκατομμυρίων ἀνθρώπων;
Οἱ ὑποτιθέμενες μή κερδοσκοπικές ὀργανώσεις, πού τελικῶς ὅμως καί κερδοσκοπικές εἶναι καί ἐλεγχόμενες καί μέ στοχευμένη δράσι;
Μά πόσο πιό χαμηλά πιά θά πέσῃ αὐτό τό τερατούργημα πού λέγεται «Ἡνωμένη Εὐρώπη»;
Ἡ μία ξεφτίλα της πίσω ἀπὸ τὴν ἄλλην…
Ἡ μία γελοιποίησις πίσω ἀπὸ τὴν ἄλλην…
Ἡ μία ἀποκάλυψις πίσω ἀπὸ τὴν ἄλλην…
Κι ἐμεῖς πιστεύουμε πὼς ἐκλέγουμε κυβερνήσεις, πὼς ἀποφασίζουμε γιὰ κυβερνητικὲς ἐπιλογὲς καὶ πὼς ἀσκοῦμε ἐπιῤῥοή, μὲ τὸν Ἄλφα ἤ τὸν Βῆτα τρόπο. Ἀφῆστε δὲ ποὺ μᾶς «φυτεύουν» κάθε τρεῖς καὶ λίγο «πρόσωπα κοινῶς ἀποδεκτά», ὅπως τὸ GAPατο, τὸ Ἀντωνάκι, τὸ Ἀλεξέι καὶ ὅλες τὶς συμμορίες τους.
Ἔχετε παρατηρήσῃ τίς μοῦρες τους; Ποιός λογικός ἄνθρωπος θά τούς ἔπαιρνε στά σοβαρά;
Κι ἐμεῖς τούς ἐπιλέγουμε γιά κυβερνῆτες;
Ἄμ κάτι μοῦρες σὰν τὴν Μέρκελ καὶ τὸν Ὀλάντ… Τί στά κομμάτια;
Χάθηκε ἡ πραγματική γοητεία τοῦ ἀνθρώπου ὡς χαρακτηριστικό; Χάθηκαν οἱ πραγματικά μορφωμένοι καί εὐαίσθητοι ἄνθρωποι ἀπό τήν «Ἡνωμένη Εὐρώπη» που ἐξελλίσσετε σέ Σοβιετία;
Τόσο ἐλεγχόμενοι καταντήσαμε;

Νομοσχέδιο οργουελικής έμπνευσης προτάθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο από ΜΚΟ, που θέτει εκτός νόμου την ελευθερία του λόγου και στήνει γκουλάγκ για τους εγκληματίες σκέψης (video)

Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;1
Μια ΜΚΟ της ΕΕ πρότεινε ένα νόμο που θέτει την ελευθερία του λόγου εκτός νόμου, ζητώντας να δοθεί εντολή σε όλα τα σχολεία και τα μέσα ενημέρωσης να υποστηρίζουν την «ανοχή» και την «διαφορετικότητα». Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημόσια ή ιδιωτικά, θα πρέπει να αφιερώνουν υποχρεωτικά ένα ορισμένο χρόνο από το πρόγραμμά τους για να υποστηρίζουν την «πολυμορφία» και την «ανοχή». Όλα τα σχολεία, από το νηπιαγωγείο έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση απαιτείται να ταΐζουν τους μαθητές με μια ισχυρή δόση «διαφορετικότητας» και «ανοχής».
Η νομοθεσία εισάγει ασαφείς κυρώσεις σε όσους αντιτάσσονται στην «ανοχή» και την «διαφορετικότητα».
Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;2
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ (European Council On Tolerance and Reconciliation) είναι το πνευματικό τέκνο του πρώην σοσιαλιστή προέδρου της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου Moshe Kantor (φωτο). Ο νόμος γράφτηκε από πέντε «μελετητές», δύο εκ των οποίων δεν είναι καν από χώρες της ΕΕ!  Ο ένας είναι από το Ισραήλ και ο άλλος από την Ελβετία.
Ευτυχώς ένας μεγάλος αριθμός των ευρωβουλευτών που κυμαίνονται από  σοσιαλιστές έως δεξιούς αντιτάχθηκαν στην προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου η ελευθερία του λόγου .
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του British National Party :
Είδαμε τι έγινε σήμερα το πρωί, στην συνεδρίαση της επιτροπής της ΕΕ για τις Πολιτικές Ελευθερίες, την Δικαιοσύνη και τις Εσωτερικές Υποθέσεις στις Βρυξέλλες.
Όπως έχουμε τονίσει ξεκάθαρα, οι ξένοι απατεώνες σχεδιάζουν να εισάγουν κάθε είδους οργουελιανό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την κατάρρευση της πολυπολιτισμικότητας που βιώνουν σήμερα όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.
Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;3
Αυτό το κουτί της Πανδώρας της καταπίεσης θα ανοίξει πάνω από τα κεφάλια των αυτοχθόνων λαών της Ευρώπης με κάθε λογής φασιστικούς περιορισμούς, από την αναγκαστική πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις προπαγάνδας στα μέσα ενημέρωσης, έως τα γκουλάγκ για τους «εγκληματίες σκέψης».
Στο  βίντεο παρακάτω, που έρχεται από την καρδιά του ευρω-φεντεραλιστικού κτήνους, βλέπουμε τους δύσμοιρους υποστηρικτές αυτού του παραπλανητικού και διαβολικού σχεδίου να εκτίθενται από πατριώτες ευρωβουλευτές .
Στο νόμο έκτρωμα μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
Τμήμα 7. Ποινικές Κυρώσεις
(α) Οι ακόλουθες πράξεις θα πρέπει να θεωρούνται ποινικά αδικήματα που τιμωρούνται ως εγκλήματα :
(i) Τα εγκλήματα μίσους, όπως ορίζονται στο τμήμα 1 (γ).
(ii) Η υποκίνηση σε βία εναντίον μιας ομάδας, όπως ορίζεται στο άρθρο 1 (α).
(iii) Λόγος μίσους κατά συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 (β).
(iv) Έκδηλα έγκριση ολοκληρωτικής ιδεολογίας, ξενοφοβίας και αντισημιτισμού.
(v) Δημόσια έγκριση ή άρνηση του Ολοκαυτώματος.
(vi) Δημόσια έγκριση ή άρνηση κάθε άλλης πράξης γενοκτονίας η ύπαρξη της οποίας έχει καθοριστεί από διεθνές ποινικό δικαστήριο.
Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;4
Επεξηγηματική σημείωση:
Η υπο-ενότητα ορίζει πράξεις που τιμωρούνται ως εγκλήματα. Η υποπαράγραφος (vi) δεν επηρεάζει τις δημόσιες (ή ιδιωτικές), συζητήσεις και διαφορές απόψεων ως προς το εάν άλλες πράξεις – που δεν καλύπτονται από αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων – και το ποσό είναι ή αδυνατούν να ανέλθουν σε γενοκτονία.
(β) Ανήλικοι που καταδικάζονται για τη διάπραξη εγκλημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο (α) θα πρέπει να υποβάλλονται σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει μέσα τους μια κουλτούρα ανοχής.
(γ) τα εγκλήματα που αναφέρονται στην παράγραφο (α) δεν θα θεωρούνται πολιτικά αδικήματα για τους σκοπούς της έκδοσης.
(δ)
(ε) Τα θύματα των εγκλημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο (α) θα έχουν νομική υπόσταση για να φέρουν μια υπόθεση εναντίον των δραστών, καθώς και το δικαίωμα προσφυγής.
(στ) Δωρεάν νομική βοήθεια θα προσφέρεται στα θύματα των εγκλημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο (α), ασχέτως να πληρούν τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν ενδεείς.
Το “team” των «μελετητών» που συνέταξε το νομοσχέδιο είναι:
Καθηγητής Yoram Dinstein (Ομότιμος Καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Ισραήλ) (πρόεδρος;), Δρ Ugo Gensio (συνταξιούχος δικαστής, ιταλικό ακυρωτικό δικαστήριο), καθ. Rein Mullerson (Πρύτανης του Πανεπιστημίου Nord, στο Ταλίν, Εσθονία), καθ. Daniel Thürer (Ομότιμος Καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, Ελβετία) και καθηγητής Rȕdiger Wolfrum (Διευθυντής, Ινστιτούτου Max Planck για το Συγκριτικό Δημόσιο Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο, Heidelberg, Γερμανία).

Μὴν μοῦ πεῖτε ὅμως…
Πρῶτα καὶ κύρια ἐδῶ δροῦν οἱ «Μπίζνες Καλὰ Ὀργανωμένες».
Ἐδῶ, στὸ Ἑλλαδοκαφριστάν, ὅποιαν πέτρα κι ἐὰν σηκώσῃς, μία «Μπίζνα» θὰ κρύβεται ἀπὸ κάτω.
Ὅποια «Μπίζνα» κι ἐὰν ἐλέγξῃς, ἕνας «ἀνθρωπιστὴς» θὰ κρύβεται ἀπὸ πίσω.
Ὅποιον «ἀνθρωπιστὴ» κι ἐὰν ἐρευνήσῃς, ἐκτὸς ἀπὸ τὶς βίλες καὶ τοὺς φουσκωμένους λογαριασμούς, ὅλο καὶ κάποιες γερὲς διασυνδέσεις θὰ ἔχῃ μὲ κάθε κατακάθι τοῦ πλανήτου.
Καὶ μετὰ μοῦ λέτε…

Φιλονόη

Υ.Γ.1. Ψᾶξε, λέει, νὰ βρῇς ποιὸς κερδίζει καὶ τότε θὰ καταλάβῃς τὸ γιατὶ συμβαίνουν αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν… Νά τό ψάξουμε λοιπόν λίγο περισσότερο;

Υ.Γ.2. Πάντως ἀπὸ τὴν Ῥωσσία πῆραν τὸν κλῶτσο τους. Μήπως θέλει κάτι νά πῇ ὁ …ποιητής Πούτιν;;;

Σχετικὰ θέματα (καὶ πολὺ σημαντικά):

Ἡ Γενοκτονία τῶν Λαῶν τῆς Εὐρώπης. Σχέδιο Coudenhove – Kalergi

Τὸ σχέδιον «Εὐρώπη» καὶ ἡ δουλοποίησις τῶν λαῶν της.

Ὄχι, τὸ ΔΝΤ δὲν τὰ ἔκανε θάλασσα μὲ τὸ ἑλληνικὸ χρέος. Τὰ ἔκανε ὅπως ἔπρεπε!!!

Οἱ Καλλέργηδες, οἱ Τσουδεροὶ καὶ ὁ περίεργός τους ῥόλος στὴν παγκοσμιοποίησι.

Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

 

φωτογραφία

(Visited 144 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Τελικῶς τήν Εὐρώπη οἱ ΜΚΟ τήν κυβερνοῦν;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τώρα κι ἐπισήμως θὰ μᾶς παρακολουθοῦν ἀπὸ τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἔνωσι. | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply