Κι ὁ Βοσκόπουλος ἐπιστρέφει στὶς πίστες…

Βρὲ βρὲ βρέ, κάτι παλαιοὶ γνώριμοι…
Πολὺν καιρὸ εἴχαμε νὰ ἀκούσουμε γιὰ τὸν μεγάλον αὐτὸν ἀοιδό μας (ποιός ἦλθε;)…
Νομίζω, ἐὰν θυμᾶμαι καλῶς, τὸν χάσαμε τότε ποὺ ἐκλήθῃ νὰ πληρώσῃ κάτι χιλιάρικα, λόγῳ φοροδιαφυγῆς…
Τότε καλέ, ποὺ ἡ ἐρίτιμος σύζυγός του παρητήθῃ…
Γιατί παρητήθῃ;
Ποῦ νά ξέρω ἐγώ;
Ἴσως γιὰ νὰ ξεχαστῇ τὸ θέμα… Ἴσως γιὰ νὰ κάνῃ συμβιβασμοὺς παρασκηνιακῶς…
Ἴσως διότι ἐθίγῃ, ὡς βο(υ)λευτίνα…
Δὲν εἶχα ἄλλους λόγους, ἐθνικοὺς ἄς ποῦμε, ἤ συνειδησιακούς, γιὰ νὰ παραιτηθῇ… Εἶχε λόγους οἰκογενειακοὺς ἤ οἰκονομικοὺς ἤ τέλος πάντων ἀσχέτους μὲ τὰ προβλήματα, τὰ ὁποῖα ἐκλήθῃ, ὡς βο(υ)λευτής, νὰ ἐπιλύσῃ.
Κι ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, ἀδιάφορον εἶναι τὸ γιατὶ χάσαμε τὴν κυρία τοῦ κυρίου.
Αὐτὸ ποὺ πρέπει νὰ μᾶς ἐνδιαφέρῃ εἶναι τὸ τὶ ἀπέγινε μὲ τὸ χρῆμα ποὺ χρωστοῦσαν.
Τό ἀπέδωσαν; Πότε; Πόσα; Ποῦ;
Θά μᾶς ἀπαντήσουν ἤ θά μᾶς φλομώσουν στήν διαφήμισιν γιά τήν ἐπανεμφάνισιν τοῦ ἀγαπητοῦ της συζύγου;

Ἔπισαν στά στενέματα τόν Τόλη;
Ζορίστηκε; Χμμμ… Διόλου δὲν λυπᾶμαι…
Νὰ πληρώσῃ πρῶτα, ἐὰν δὲν τὸ ἔχῃ κάνει, καὶ μετὰ νὰ στενευτῇ καὶ νὰ ξεστενευτῇ ὅσο τοῦ ἀρέσει…
Ὄχι ὅμως μὲ πονηριὲς καὶ συμβιβασμούς…
Ὅλο τὸ ποσόν… ΟΛΟ ΛΕΜΕ!!!

Το “παρόν” στην πρεμιέρα έδωσε και η Άντζελα Γκερέκου

Επιστρέφει ο Βοσκόπουλος στην αθηναϊκή νύχτα

Παρέα με τον Μίμη Πλέσσα – Στο Baraonda κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα έχοντας στο πλευρό του τον Μίμη Πλέσσα. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ο δημοφιλής ερμηνευτής και ο γνωστός συνθέτης θα βρίσκονται στο Baraonda για να θυμηθούν και να θυμίσουν στο κοινό τους αγαπημένες μουσικές στιγμές από το παρελθόν!

Συγκεκριμένα, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Μίμη Πλέσσα στο Baraonda, παρουσία της συζύγου του Τόλη, Άντζελας Γκερέκου.

Το Baraonda ήταν κατάμεστο από κόσμο, τα «φιλαράκια» του, όπως αποκαλεί το πιστό κοινό του ο κορυφαίος ερμηνευτής που απόλαυσαν αυτή την ιδιαίτερη, μαγική και ατμοσφαιρική βραδιά με έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Ήταν μία πραγματικά υπέροχη βραδιά, που επιφύλασσε πολλές μουσικές εκπλήξεις και κέρδισε επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Μια μεγάλη μουσική βόλτα στο καλό ελληνικό τραγούδι με την εκπληκτική φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου και την εμβληματική μουσική του Μίμη Πλέσσα.

Το «παρόν» στην πρεμιέρα έδωσαν, εκτός από τη σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου Άντζελα Γκερέκου με την κόρη τους Μαρία, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα Λουκίλα Καρρέρ παρέα με την αδερφή της και τον αδερφό της Εδουάρδο Καρρέρ, τη Νόνικα Γαληνέα, τη Λόλα Νταιφά, τη Χριστίνα Λαμπίρη με τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο, τον Δημήτρη και την Πέγκυ Ρίζου, ο Νίκος Βέρτης παρέα με τον προπονητή της εθνικής ποδοσφαίρου Φερνάντο Σάντος, η Νίνα Βλάχου με τον σύζυγό της, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, η αρμενοκύπρια σχεδιάστρια Levinia Konyalian και πολλοί άλλοι.

Το Baraonda, με την υπέροχη new baroque αισθητική, έχει ειδικά διαμορφωθεί σύμφωνα με την δική του επιθυμία και είναι το ιδανικό περιβάλλον για να τους υποδεχθεί και να αγκαλιάσει το όραμά του. Κόκκινο βελούδο, κεριά που γλυκαίνουν το σκοτάδι, ήχος ατόφιος μουσικός χωρίς ηλεκτρονικά φτιασίδια, και ατμόσφαιρα παρέας όπου δεν ξέρεις ποια από τις κλασσικές επιτυχίες να ζητήσεις και να τραγουδήσεις!
πρῶτο θέμα

Κι ἐφ΄ ὅσον θυμήθηκα τὴν φοροδιαφυγὴ Βοσκοπούλου, νομίζω πὼς ἔφθασε ἡ στιγμὴ νὰ θυμηθῶ καὶ τὴν φοροδιαφυγὴ Νταράλα.
Μέ αὐτό τό φροῦτο τί ἀπέγινε;
Χάσαμε καὶ τὴν κυρά του, ἡ ὁποία κτίζει βίλλες στὰ νησιά μας, ἀλλά, ἐξ ὅσων γνωρίζω, ἀκόμη ἀπλήρωτα τὰ ἔχει τὰ χρέη τοῦ συζύγου της.
Νά μᾶς ἐνημερώσῃ κάποιος παρακαλῶ πολύ;

Φιλονόη

Υ.Γ. Σὲ ἐμέναν ζητοῦν νὰ τοὺς πληρώσω ἀκόμη καὶ τὸν ἀέρα ποὺ ἀναπνέω καὶ αὐτοὶ σφυρίζουν ἀδιάφορα. Ὄχι καλά μου… Ὅλοι μαζὺ στὰ ἴδια σκ@τ@ σας θὰ πορευθοῦμε. Δὲν τὰ φάγατε ἐσεῖς γιὰ νὰ πληρώσω μόνον ἐγώ. Κι ἐγὼ θὰ πληρώσω, ἐφ΄ ὅσον πιάστηκα κορόιδο, μὰ περισσότερα ὅλων θὰπληρώσετε ἐσεῖς. Κατακάθια τοῦ Τιποτιστᾶν….

σχετικά:

Τὸν Τόλη τὸν «ἐτσίμπησαν». Τὸν Γιῶργο πότε θὰ τὸν «τσιμπήσουν»;

Εἶσαι καλλιτέχνης καὶ χρωστᾶς; Κᾶνε τὴν κυρά σου ὑπουργό καὶ καθάρισες!!!

«Κοινή» λογική καὶ κοινὴ ἠθική!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply