Ἀνακοίνωσις ἀπὸ τὸ κίνημα «Ὑπέρβασις» καὶ τὸν Κυριάκο Τόμπρα.

Ἀνακοίνωσις ἀπὸ τὸ κίνημα «Ὑπέρβασις» καὶ τὸν Κυριάκο Τόμπρα.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΊΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΩ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΦΟΥΤΟΥ Ή ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ Ή ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΣΧΗΜΑ, ΦΟΡΕΑ Ή ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ

(Visited 156 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἀνακοίνωσις ἀπὸ τὸ κίνημα «Ὑπέρβασις» καὶ τὸν Κυριάκο Τόμπρα.

 1. Τώρα τι να πω και τι να γράψω;

  Στο καταστατικό της “Υπέρβασης” ΔΕΝ αναφέρονται ούτε μιά φορά οι λέξεις “Εθνική κυριαρχία”, “μνημόνιο”, “μνημόνια”, “δανειακή σύμβαση”, “δανειακές συμβάσεις”.
  (το καταστατικό εδώ: http://kinima-ypervasi.gr/files/katastatiko.pdf ).

  Εντελώς συμπτωματικά, στα ιδρυτικά μέλη της “Υπέρβασης” συγκαταλέγεται ο κ. Βελόπουλος Κυριάκος, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα ΛΑΟΣ τον Μάϊο του 2012. Εώς τότε ψήφισε μνημόνια, δανειακές, εφαρμοστικούς, συγκυβέρνηση Παπαδήμου και δε συμμαζεύεται που προκάλεσαν/ενέτειναν τα προβλήματα όλων όσων … υπερασπίζεται η “Υπέρβαση”.
  (τα ιδρυτικά μέλη αναφέρονται εδώ: http://www.kinima-ypervasi.gr/attachments/article/42/%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97%20-%20%20%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%97%20%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3.pdf )

  Με αυτά τα “εχέγγυα” βράσε όρυζα…
  Τόσο σοβαρή είναι η “αναμονή μέχρι οι βολεμένοι, οι ψεκασμένοι κλπ. συνειδητοποιήσουν κλπ.”

  ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ, σε συνέχεια της “σοβαρότητας” που επιδείχθηκε κατά τον προεκλογικό αγώνα των Αν.Ελλ. το 2012!

  • Πολὺ σωστὲς οἱ παρατηρήσεις σου.
   Τὶς μεταφέρω καὶ περιμένω διευκρινήσεις ἐπίσης μαζύ σου.
   (Ὅσο γιὰ τὸν Βελόπουλο, ἄν καὶ προσωπικῶς εἶμαι τῆς λογικῆς πὼς «τὰ στερνὰ τιμοῦν τὰ πρῶτα», ὄχι, ἀκόμη δὲν τοὺ ἔχω ἐμπιστοσύνη. Κι ἐμέναν μὲ προβληματίζει ἡ συμμετοχή του!!!)

Leave a Reply