Ὅταν ὁ Βλαδίμηρος συνηντήθη μὲ τὴν Ἀνγκέλα.

Προχθὲς ὁ Ὄθων ἐπανεδημοσίευσε μίαν φωτογραφία τοῦ Πούτιν μὲ τὰ σκυλιά του…

Τοῦ ὑπέδειξα, γιὰ νὰ γελάσῃ, τὴν φωτογραφία ποὺ εἴχαμε δημοσιεύσῃ κι ἐμεῖς, στὴν ὁποίαν ὁ Βλαδίμηρος εἶχε ἕνα χαιρέκακον ὑφάκι, τὴν στιγμὴ ποὺ τὸ ἀγαπημένο του Λαμπραντὸρ ἐμύριζε τὴν Ἀνγκέλα…

Εἶναι νὰ μὴ τοῦ μπῇ ἡ ἰδέα τοῦ Βλαδιμήρου νὰ …παίξῃ!!!

Καὶ φυσικὰ τότε ἡ Γιῶτα (Χουλιάρα) μᾶς ἔδωσε περισσότερα στοιχεῖα γιὰ τὸ περιστατικό.
Τὴν εὐχαριστοῦμε.

Φιλονόη

Ήταν Ιανουάριος του 2006, όταν η Άνγκελα Δωροθέα Μέρκελ, η κόρη του πάστορα από την Ανατολική Γερμανία επισκέφτηκε το Κρεμλίνο.
Τότε ο Πούτιν της έκανε δώρο ένα λούτρινο σκυλάκι.Η Δωροθέα του αποκάλυψε ότι φοβόταν πολύ τα σκυλιά, από τη δεκαετία του ’90 όταν την είχε δαγκώσει ένα. Ναι, αυτή η ισχυρή γυναίκα, η πρώην γραμματέας, υπεύθυνη για θέματα προπαγάνδας και νυν καγκελάριος της Γερμανίας( στις 22 Νοεμβρίου του 2005 ανέλαβε το αξίωμα και έκτοτε δε λέει να το αποχωριστεί) είχε μια αδυναμία.Μια αδυναμία που έκανε τολάθος να την εξομολογηθεί στον Βλαδίμηρο, τον πρώην Διοικητή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας και της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας.Ο Πούτιν δεν το ξέχασε και ένα χρόνο αργότερα, στην επόμενη συνάντησή τους, στη θερινή κατοικία του στη Μαύρη Θάλασσα τον Ιούνιο του 2007, ο Πούτιν μπροστά στους δημοσιογράφους και τους ανταποκριτές, άφησε ελεύθερη την Koni, ένα μαύρο Λαμπραντόρ, που του είχε χαρίσει το 1999 ο στρατηγός Σεργκέι Σόιγκου.
«Δεν σε ενοχλεί το σκυλί;» της είπε ο Βλαδίμηρος !!! «Είναι πολύ φιλική και είμαι βέβαιος που θα συμπεριφερθεί σωστά, αγαπάει τους δημοσιογράφους».
Τότε η Δωροθέα του απάντησε στα ρώσικα που μιλάει πολύ καλά( είπαμε υπεύθυνη προπαγάνδας, Ανατολική Γερμανία) : «Τουλάχιστον δεν τους τρώει».
Η Koni την μύρισε και κάθισε ανάμεσά τους. Η Δωροθέα είχε παγώσει στην κυριολεξία, ενώ ένα σαρδόνιο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του Βλαδίμηρου.Αυτή είναι η μιkρή ιστορία των παραπάνω φωτογραφιών.

Γιῶτα Χουλιάρα

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὅταν ὁ Βλαδίμηρος συνηντήθη μὲ τὴν Ἀνγκέλα.

Leave a Reply