Τί ἀποδεικνύει ἡ συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη;

Και όχι μόνο…
Μη ξεχνάμε ότι ο Μπαλτάκος, ως νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, είπε στο βίντεο ότι τους έβαλαν στην φυλακή διότι τους παίρνουν ψήφους από την ΝΔ.

Για να καταλάβουμε και περί «θεωρίας των δυο άκρων», τότε και που στόχευε: στο να μείνουν μόνο δυο κόμματα –ένα του Σαμαρά και ένα του Ευάγγελου Βενιζέλου, ως απόλυτοι υπηρέτες των μεγάλων συμφερόντων- όπως και μια «κομουνιστική» παρωδία που ακούει στο όνομα Κανέλη, να σεκοντάρει σε όλα τον κάθε Βορίδη, ώστε να δώσει μια ψεύτικη εντύπωση «αριστεράς».

Και μετά από όλες τις αποκαλύψεις ακόμα τους αφήνουν τα άλλα κόμματα να μιλάνε εκεί σε αυτή την κυβέρνηση της πολιτικής αποστασίας για την δημοκρατία και για σεβασμό προς τους θεσμούς;;; Και ποιος σας είπε ότι ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ -ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ- ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ;;; ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ!!! ΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ σας θεωρώ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!
Δίχως άλλο.

ΚΑΡΜΕΝ ΓΛΙΓΛΗ

Το σημερινό video της συνομιλίας του γραμματέα της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χ.Α. κ. Κασιδιάρη, εάν υπάρχει έστω και ίχνος αλήθειας σ΄αυτό, θέτει ευθέως ζήτημα κατάχρησης της κυβερνητικής εξουσίας με σκοπό τη δίωξη πολιτικών αντιπάλων της για να αποκομίσει εκλογικό όφελος. Θέτει επίσης σοβαρότατα ζητήματα για τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στέφανος Μάνος

Θέτω το εξής υποθετικό ερώτημα: Αν εμφανιζόταν το καλοκαίρι μαγνητοσκοπημένη συνομιλία, στην οποία ο ΓΓ του Υπουργικού Συμβουλίου έλεγε ότι η κυβέρνηση ελέγχει την εισαγγελέα του ΑΠ και δικαστικούς λειτουργούς και οι υπουργοί Δένδιας Αθανασίου, σε γνώση του πρωθυπουργού, παρενέβησαν σε δικαστικούς λειτουργούς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ στελέχη της ΧΑ, ενώ υπήρχαν στοιχεία, θα έβγαινε ΕΝΑΣ από σας που σήμερα λέτε “το ότι το λέει ο Μπαλτάκος δεν σημαίνει τίποτε” να πείτε το ίδιο; ΕΝΑΣ! θα έβγαινε ΕΝΑΣ από σας να πει “καλώς δεν τους ασκείται δίωξη και καλώς δεν προφυλακίζονται”, όπως λέτε σήμερα “καλώς τους ασκήθηκε δίωξη και καλώς προφυλακίστηκαν”; ΕΝΑΣ!

Ἀντύπας Καρύπογλου

μὲ ἐντολὴ Σαμαρᾶ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply