Ἐπειδὴ οἱ ἀλήθειες καὶ τὰ αὐτονόητα ΔΕΝ εἶναι ποτὲ πρωτοσέλιδα!

Ο «δαιμονικός» Τσαουσέσκου …ξεχρέωσε ΕΝΤΕΛΩΣ την Ρουμανία με την πιο απλή μέθοδο που γνωρίζει κι ο τελευταίος άνθρωπος επάνω στη Γη. Σταμάτησε να εισάγει και επέβαλε τις εξαγωγές.
Δηλαδή φρόντισε η χώρα του να έχει περισσότερα ΕΣΟΔΑ από ότι ΕΞΟΔΑ.

Μήνες αφότου εξόφλησε το Δημόσιο Χρέος, με μία μαϊμού επανάσταση, τον ανέτρεψαν και τον εκτέλεσαν παραδειγματικά, φροντίζοντας να τον δυσφημίσουν και να τον μετατρέψουν σε απόλυτο σύμβολο του Κακού.
Ότι ακριβώς έκαναν και με τον Χίτλερ …συμπτωματικά πάντα τα ΙΔΙΑ Τοκογλυφικά και Σιωνιστικά κέντρα.

Οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι, πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους ξένους τοκογλύφους, ΜΕΙΩΣΑΝ τους μισθούς, το εργατικό κόστος δηλαδή, προκειμένου να μπορέσουν να αυξήσουν τον φόρο στους μικρούς επιχειρηματίες.
Δηλαδή αφαίρεσαν χρήματα από τις τσέπες των εργαζόμενων (με υπογραφή της αριστεράς ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ) για να τα βάλουν στο χέρι μέσω νέων φόρων που επέβαλαν στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Επειδή φυσικά δεν τους ενδιέφερε να προκόψει η οικονομία μας αλλά να καταβαραθρωθεί, αύξησαν κατακόρυφα και το κόστος της ενέργειας, οπότε παρά την μείωση του εργατικού κόστους, οι φόροι πρακτικά ανέβασαν το κόστος παραγωγής και έτσι μείωσαν τις εξαγωγές μας.

Έτσι απογείωσαν την ανεργία, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, κατέστρεψαν εκατομμύρια νοικοκυριά, προκάλεσαν την φτωχοποίηση στα 2/3 των πολιτών και αντί να τους εκτελέσουμε τους ...ακούμε να πανηγυρίζουν για τα ΝΕΑ δάνεια από τις αγορές με επιτόκια Πιστωτικής Κάρτας.
Ο πίνακας με τις πληρωμές του κράτους στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ είναι ενδεικτικός για να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ μας ρουφούν το αίμα.

Και για να ΜΗΝ μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε, να ενωθούμε και να στοχοποιήσουμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εχθρό και τους πραγματικούς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της δυστυχίας μας, οι πράκτορες της αριστεράς φροντίζουν για την έξαρση της εκληματικότητας, την δημιουργία τρομοκρατικού κι εμφυλιακού κλίματος, τον αποπροσανατολισμό των πολιτών που οδηγούνται στο να πιστεύουν ότι ο χοντρούλης ουρακοτάγκος της Χρυσής Αυγής απειλεί το υπάρχον πολίτευμα, μέσα στο οποίο οι ψεύτικοι επαναστάτες των ξένων υπηρεσιών … λειτουργούν κι αισθάνονται μια χαρά
…ενώ εμείς δεν δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας από τις αλυσίδες.

Ο πράκτορας Μαζιώτης (αν τελικά ήταν αυτός), με τα 75 κιλά εκρηκτικών και υπό την υπογραφή του Επαναστατικού Αγώνα,  εννοείται πως ΔΕΝ στοχοποίησε το σύστημα με τις φλυαρίες του αλλά τα δύο φτωχόπαιδα που πέθαναν χωρίς λόγο αλλά «δίκαια».

Βλέπετε δηλαδή ξεκάθαρα ότι το σύστημα, το MEGA, το ΣΚΑΙ, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ο ΔΟΛ έχουν ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ εχθρούς με τον Μαζιώτη και το Λόμπυ.
Και φυσικά οι «αυθόρμητοι» τρομοκράτες αρκέστηκαν να σκοτώσουν τον Σωκράτη Γκιόλια, ιδιοκτήτη ενός SMART,  έναντι χρημάτων, αντί να στοχοποιήσουν τους ελληνόφωνους πράκτορες που παριστάνουν τους μεγαλοδημοσιογράφους, ειδικούς στο να αποπροσανατολίζουν τα θύματα των τοκογλύφων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

8 thoughts on “Ἐπειδὴ οἱ ἀλήθειες καὶ τὰ αὐτονόητα ΔΕΝ εἶναι ποτὲ πρωτοσέλιδα!

  1. Επειδή δε μπορώ να διασταυρώσω τα γεγονότα μένω στην ουσιά: Γιατι; Γιατί ρε γαμώτο όπως λες δεν κάνουμε αυτό που κι ένας βλάκας θα έκανε; Και εδώ μπαίνουμε στην πραγματικότητα της σαπίλας. Προφανώς γιατί θα θικτεί το δίκαιο των πλούσιων που γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι με την κρίση. Παιδικές σκέψεις θα μου πεις. Ας είναι. 😉

    • Νά τό …ἐμβαθύνῳ λίγο περισσότερο;
      Νά ἀναρωτηθῷ γιά τό ἐάν ΜΠΟΡΟΥΜΕ, πόσοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ καί τί ΜΠΟΡΟΥΜΕ νά κατανοήσουμε, πρό κειμένου νά λειτουργοῦμε μέ ἐνεργή μνήμη κι ὄχι μέ παθητική;
      Δῆλα δή…
      Γιὰ νὰ μὲ ξεγελάσουν, γιὰ κάτι, ὁ,τιδήποτε, πρέπει πρωτίστως νὰ τοὺς τὸ ἐπιτρέψῳ ἐγώ. Δῆλα δὴ νὰ μὴν μπορῷ νὰ συνεκτιμήσῳ ΟΛΑ τὰ στοιχεῖα.
      Μὰ αὐτὸ ὀφείλεται στὴν ἀσθενική μου μνήμη κι ὄχι στὴν ἀπουσία δεδομένων.
      Ἄρα…
      Ἐπανέρχονται τὰ ἐρωτήματα…

  2. Θεωρώ δεδομένο πως ένας άνθρωπος που έχει πιστεύω μπορεί. Το θέμα είναι και να το θέλει. Και όσο οι συνειδήσεις θα είναι αποπροσανατολισμένες, τόσο δε θα γίνεται τίποτα. Μακαρί να μην μιλάω σωστά αλλά αυτήν την αίσθηση έχω. Επιλεκτική μνήμη θα έβαζα ίσως.

Leave a Reply