Ἡ παγκόσμια ὀρχήστρα τοῦ Σιωνιστικοῦ Τύπου …ἐν δράσει!!!

Aνοικτή επιστολή Bild προς Έρντογάν: Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ!

Την ίδια ώρα η Κοινότητα των Αλεβιτών διοργανώνει στην πόλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχουν περίπου 30.000 άτομα.«Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ!», είναι ο τίτλος ανοιχτής επιστολής που απευθύνει η γερμανική εφημερίδα Bild στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει της ομιλίας του στην Κολονία.

Στην επιστολή της, η οποία δημοσιεύεται στα γερμανικά και στα τουρκικά, η Bild αναφέρεται στη συμπεριφορά του κ. Ερντογάν μετά το δυστύχημα στο ορυχείο της Σομά, στην απαγόρευση που επέβαλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις αποκαλύψεις που αφορούν διαφθορά μελών της οικογένειάς του, στις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, αλλά και στην κριτική που άσκησε στον Γερμανό Πρόεδρο Γιοάχιμ Γκάουκ.«Στην Κολονία κάνετε σήμερα προεκλογική εκστρατεία ενώπιον 18.000 Γερμανοτούρκων. Ίσως να πείτε ό,τι είπατε και τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο: “Να είστε περήφανοι για τη γλώσσα, για τη σημαία, για τον πολιτισμό σας” – και με αυτά να μην εννοείτε τα γερμανικά. Ή όπως το 2008 στην Κολονία: “Η αφομοίωση είναι έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας”» τονίζει η εφημερίδα και καταλήγει: «Η Γερμανία είναι μια ελεύθερη χώρα, όπου όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, ως εκ τούτου δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να σας απαγορεύσουμε την επίσκεψη. Ωστόσο, ένα είναι σαφές: Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ!». 

Επισήμως ο κ. Ερντογάν επισκέπτεται την Γερμανία με αφορμή την 10η επέτειο από την ίδρυση της Ένωσης Ευρωπαίων-Τούρκων, την οποία στηρίζει το κόμμα του Τούρκου πρωθυπουργού. Στην ουσία πρόκειται για προεκλογική ομιλία ενόψει των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου Αυγούστου, καθώς στη Γερμανία ζουν περίπου 1,3 εκατομμύρια άτομα τουρκικής καταγωγής.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός πάντως διαμήνυσε ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από την απόφασή του να επισκεφθεί την Κολονία. «Μερικοί λένε: ‘Λοιπόν, αξιότιμε πρωθυπουργέ μου θα ήταν καλό να μην πηγαίνατε στη Γερμανία. Μην πηγαίνετε’. Αλλά θα πάμε» δήλωσε ο Ερντογάν την Παρασκευή μιλώντας για τον εαυτό του στον πρώτο πληθυντικό.

Την ίδια ώρα, η Κοινότητα των Αλεβιτών διοργανώνει στην πόλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχουν περίπου 30.000 άτομα.

Τα νήματα κινούνται από τουρκόφωνους, γερμανόφωνους κι ελληνόφωνους υπηρέτες του Σιωνισμού και δεν πρέπει να θεωρούμε τα μεγάλα ΜΜΕ κάθε χώρας ως εκφραστές της απόψεως των λαών.
Όπως MEGA και Ελληνες… καμμία σχέση δηλαδη.
Και οι ομόλογοί τους, οι ελληνόφωνοι «έγκριτοι» μας την πασάρουν σαν ακόμα μία φωνή «σοβαρότητας» και λογικής:

Σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει και η Bild

Μία ημέρα μετά την πρωτοφανή «σύσταση προς τους ψηφοφόρους» των Financial Times Deutschland και η γερμανική ταμπλόιντ Bild απευθύνει επιστολή προς τους Έλληνες.

Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ και προσβλητικό τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».

 

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Αγαπητοί Έλληνες,​

Είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.​ 

Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.​

Η BILD σάς λέει: Είναι στο χέρι σας.​

Έχει διαφορά.​

Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.​

Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.​

Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.​

Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.​

Εάν εσείς αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε εμείς το θέλουμε.​

Είναι στο χέρι σας.​

Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.​

Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.​

Φιλικά,

Η Bild σας».

πηγή

Ο δε «άξιος» πρωθυπουργός μας παραχωρεί συνεντεύξεις στην «έγκριτη» BILD…

Σαμαράς στην Bild: Δεν επιθυμούμε νέο πακέτο βοήθειας

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, ο κ. Σαμαράς μίλησε με πάθος για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν

Για «εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση με την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του» και «πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν» κάνει λόγο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Bild» Κάι Ντίκμαν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε συνέντευξη από τον Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα. Επίσης, τον περιγράφει ως αγωνιστή που προσπαθεί για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας του.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν επιθυμεί νέο πακέτο βοήθειας. Το ίδιο ανέφερε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Σε βίντεο που αναρτάται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας με τίτλο «Έτσι ήταν η συζήτηση με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά» γίνεται αναφορά στη συνάντηση που είχαν ο κ. Ντίκμαν και ο δημοσιογράφος Πάουλ Ροντσχάιμερ με τον έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο συντάκτες να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Ο κ. Ντίκμαν σημειώνει ότι ήταν η δεύτερη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος γνωρίζει ότι η εφημερίδα Bild είναι ένας από τους πιο δριμείς επικριτές του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, καθώς εξακολουθεί να πιστεύει ότι η χώρα είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Επισημαίνει ότι είναι εντυπωσιακή η αυτοπεποίθηση με την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του και το πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν, ενώ ο κ. Ροντσχάιμερ τονίζει ότι ο κ. Σαμαράς διέθεσε αρκετό χρόνο στη συζήτηση και εξέθεσε τις απόψεις και τους στόχους του για τα επόμενα χρόνια.

Ακόμη, επισημαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς είναι καλά ενημερωμένος και γνώριζε τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (ενν. το πρωτοσέλιδο της Bild που υποστήριζε ότι οι Έλληνες είναι πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς) για τα οποία συζήτησαν, καθώς και για την πρόταση περί επιβολής φόρου επί των περιουσιακών στοιχείων. Ο κ. Σαμαράς αμφισβήτησε τα στοιχεία που ανέφερε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχετικά με τον υπολογισμό του ύψους των περιουσιακών στοιχείων και εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν επιθυμεί νέο πακέτο βοήθειας.

Ο κ. Ντίκμαν σημειώνει ότι ο κ. Σαμαράς αγωνίζεται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας και αναφέρει ότι τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας είναι σήμερα καλύτερα σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, καθώς και ότι κανένας, πλέον, δεν μιλά για διάλυση της Ευρωζώνης.

Στουρνάρας: «Δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο, θέλουμε επιμήκυνση»

Παράλληλα, ο ΥΠΟΙΚ Γ.Στουρνάρας ανέφερε σε συνέντευξή του στη FAZ που προδημοσιεύεται την Παρασκευή πως δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο αλλά κάλεσε σε μέτρα ελάφρυνσης του βάρους του ελληνικού χρέους.

«Έχουμε αρκετά χρήματα» ανέφερε ο Γ.Στουρνάρας στη FAZ, «το πρωτογενές μας πλεόνασμα είναι πολύ υψηλότερο από το αναμενόμενο». Αν και δεν μίλησε με αριθμούς, ο υπουργός είπε πως «θα είναι μεγάλη έκπληξη, όταν άκουσα για πρώτη φορά το νούμερο, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ωστόσο, συνεχίζει η εφημερίδα, ο Γ.Στουρνάρας συνέχισε λέγοντας πως, με επιμήκυνση στα δάνεια στήριξης, οι χώρες της Ευρωζώνης θα μπορούσαν να στείλουν έναν μήνυμα που θα αποκλιμακώσει την κατάσταση πριν τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές.

«Για εμάς είναι σημαντικό να μην περιμένουμε περισσότερο για την απόφαση σχετικά με τη διάρκεια αποπληρωμής» τόνισε ο υπουργός.

«Έχουμε ήδη πίσω μας το 85% της απόστασης, θα ήταν άσχημο να χάσουμε την εμπιστοσύνη του λαού στο τελευταίο 15% του δρόμου» είπε χαρακτηριστικά.

Το αποτέλεσμα;
Οι ελληνόφωνοι βρίζουν τους Γερμανούς και οι γερμανόφωνοι τους Έλληνες,  φροντίζοντας να κρατούν ΕΚΤΟΣ κάδρου τους τοκογλύφους.
Οδηγούν τους Γερμανούς να μισούν τους Έλληνες και τους Έλληνες να μισούν τους Γερμανούς, ενώ και οι δύο λαοί είναι θύματα των ίδιων κέντρων.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply