Κάποιοι ὑποδαυλίζουν νέο ἐμφύλιο πόλεμο;

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Νεοταξικὰ στοιχεῖα ὑποδαυλίζουν Νέο Ἐμφύλιο Πόλεμο!!!

(Απάντηση στον Μιχάλη Ιγνατίου)
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Παρακολουθώ αναλύω και ερευνώ τις πολιτικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εντατικά από το 2009 μέχρι σήμερα και το αρχείο που διαθέτω είναι tera(s). Από όλη αυτή την έρευνα εξάγονται συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα τα περνάμε μέσα από ένα ειδικό «φίλτρο» που το ονομάζουμε «γενικό συμφέρον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού» και καταγράφουμε τις επιδιώξεις και τις προθέσεις των εξουσιαστών μας, όχι βέβαια με τα λεγόμενα τους, αλλά με τα έργα τους.

Μπορούμε λοιπόν να πούμε σήμερα με μεγάλη ασφάλεια, πως γνωρίζουμε τις προθέσεις και τα σχέδια που έχουν για την Ελλάδα και παρακολουθούμε τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να τα προωθήσουν, επεμβαίνοντας στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται.
Την φωνή μας βέβαια και τις παρεμβάσεις μας δεν τις φιλοξενούν τα «μεγάλα» μέσα «ενημέρωσης». Αυτά προωθούν και προβάλλουν κάθε ανθελληνική , κάθε αντιδημοκρατική και κάθε διαλυτική για την χώρα άποψη, όσο αισχρή και να είναι, από όσο σκουληκιασμένα μυαλά και αν προέρχεται, αρκεί αυτή να εξυπηρετεί τα υποχθόνια σχέδια τους.

Με αυτό θέλω να επισημάνω πως εμένα δεν μου προκάλεσε ούτε σάλο ούτε και έκπληξη, το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στο «Έθνος» του Μπόμπολα, γιατί από την έρευνα και από τα στοιχεία που έχω από το 2009, γνωρίζω ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης επιδιώκουν μεταξύ των άλλων και έναν ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ στην Ελλάδα για να την διαλύσουν ολοκληρωτικά.

Το εφάρμοσαν βέβαια με επιτυχία στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Συρία και τελευταία στην Ουκρανία, αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ αν δεν τον δημιουργήσουν και στην Ελλάδα, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Σατανικής Τάξης.
Βάζουν λοιπόν συνεχώς διάφορους νεοταξίτες «παπαγάλους», να προωθούν το σχέδιο του ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, προτρέποντας τον λαό σε αιματηρά έκτροπα. Και μέσα στα άρρωστα και σκουληκιασμένα μυαλά τους, αυτό το ζητούν στο όνομα της ….Δημοκρατίας.

Αποθρασύνθηκαν όμως πάρα πολύ αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια της λεγόμενης «δημοσιογραφίας» και παρακαλώ τους αναγνώστες να συγχωρήσουν αλλά και να καταλάβουν το σκληρό ύφος μου. Δεν είναι πλέον δυνατόν να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με το «σεις και με το σας», όλα αυτά τα υποχθόνια σκουλήκια που σκάβουν το λάκκο της Ελλάδος και επιθυμούν να δουν την χώρα κομματιασμένη και πνιγμένη στο αίμα για να χαρούν.

Λυπάμαι αλλά θα τους στενοχωρήσω όμως, γιατί όπως όλοι αυτοί οι ανθέλληνες θεωρούν δικαίωμα τους να θέλουν την καταστροφή της πατρίδας μου, έτσι και εγώ θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου να την υπερασπιστώ, με τα ίδια «όπλα» που τις επιτίθενται. Με την «πέννα».

Για να ασχοληθούμε τώρα και με αυτό το εμετικό δημοσίευμα του Μιχάλη Ιγνατίου από το «Έθνος της Κυριακής» που ούτε λίγο ούτε πολύ, προτρέπει το ΚΚΕ και τους «αντι-χρυσαυγήτες» να πάρουν τα «όπλα», για να ξεκαθαρίσουν τα στελέχη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ της «χρυσής αυγής». Παρακινεί δηλαδή κάποιους εξτρεμιστές να προβούν σε δολοφονικές ενέργειες κατά μελών και ψηφοφόρων της «χρυσής αυγής», στο όνομα της …Δημοκρατίας.

Για να καταλάβουμε όμως τον ΔΟΛΟ και την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ του δημοσιεύματος ας δούμε και να θυμηθούμε τα εξής: τώρα προτρέπει το ΚΚΕ και τους «αντι-χρυσαυγήτες» να πάρουν τα «όπλα» κατά των Χρυσαυγητών, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6 / 4 /2014 σε άλλο δημοσίευμα έλεγε: «η Χρυσή Αυγή είναι άκρως επικίνδυνη οργάνωση, και βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας για να αιματοκυλίσει τον τόπο».
Εν τέλει ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ κ. Ιγνατίου; Οι «χρυσαυγήτες» ή οι «αναρχοκουκουέδες»;

Αυτά είναι ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ρόλος τους. Στο ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ τους «χρυσαυγήτες» ενώ στο ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ «αναρχοκουκουέδες». Ρίχνουν δηλαδή βολές και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Γιατί για τους ανθέλληνες, δεν ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιος θα ξεκινήσει τις δολοφονίες. Αρκεί κάποιος να τις ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

Και μετά από τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ βάζουν τους μισθωμένους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ να χτυπάνε και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ, για να νομίζουν οι ΜΕΝ ότι τους χτυπούν οι ΔΕ, μέχρι να ανάψει η φωτιά. Αυτό έκαναν και στη Συρία και στην Ουκρανία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΒΡΩΜΑ τους και η ΜΠΟΧΑ τους έχει «ΜΥΡΙΣΕΙ». Θέλουν να χυθεί ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΑΙΜΑ στην Ελλάδα και σχεδιάζουν συνθήκες ΕΜΦΥΛΙΟΥ από το 2010. Πρωτομίλησε για αυτόν, η σημερινή βουλευτής της ΝΔ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, που τότε ήταν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Ήταν ημέρα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τότε «ALTER» που είπε πως θα γίνει ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στην Ελλάδα. ΞΕΡΟΥΝ τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ να «ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ» αυτά που ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, αφού τα γνωρίζουν τα σχέδια τους.

Θα πω όμως και θα ΦΩΝΑΞΩ στον Μιχάλη Ιγνατίου και σε όλα τα ανθελληνικά σκουλήκια που επιβουλεύονται την ΕΙΡΗΝΗ στην πατρίδα μου και κάνουν ΣΧΕΔΙΑ για ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, με το ΣΥΜΠΑΘΙΟ δηλαδή, αλλά να πάρετε τα σχέδια σας και να τα βάλετε στον κ…. σας, γιατί στην πατρίδα μου, δεν θα αφήσω να χυθεί Ελληνικό αδελφικό αίμα.
Και κάτι άλλο θα σας πω βρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, όπου και να βρίσκεστε και όσο ΨΗΛΑ κι αν είστε. Κρυφτείτε μέσα στις τρύπες σας, όσο έχετε χρόνο ακόμα. ΕΧΘΕΣ 29 ΜΑΪΟΥ… ΞΥΠΝΗΣΕ – ΑΕΤΟΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ που ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟ και ΡΟΜΦΑΙΑ. Κρυφτείτε γιατί τώρα θα νοιώσετε τι σημαίνει ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ και ΑΤΣΑΛΙ.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί. Τα σχέδια τους τα ξέρουμε και δεν πρέπει να πέσουμε στις παγίδες τους. Αν επιχειρήσουν δολοφονικά χτυπήματα θα είναι από μισθοφόρους προβοκάτορες, για να δημιουργήσουν εστίες Φωτιάς εμφυλίου. Αυτό επιδίωκαν και με τις προηγούμενες δολοφονίες. Εμείς να παραμένουμε ψύχραιμοι γιατί υπάρχουν παντού προβοκάτορες που θα επιδιώκουν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Υπάρχουν ακόμα και επαγγελματίες «σχολιαστές». Να προσέχουμε τα πάντα.

Η Δημοκρατία δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Καμμία ιδεολογία δεν αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία. Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο δεν είναι Δημοκράτες. Κρύβουν φασισμό μέσα τους όπως ο Μιχάλης Ιγνατίου και μάλιστα πολύ επικίνδυνο φασισμό, που μπορεί να διαλύσει ολόκληρο έθνος. Αν δεν ήταν ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ δεν θα τα έλεγε αυτά, γιατί πολύ απλά θα θυμόταν πως μέχρι το 1974 το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου και διωκώμενο με ιδεολογία ακραία και επικίνδυνη για τα τότε Ελληνικά δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που ήξερε πολύ περισσότερα, το νομιμοποίησε ως κόμμα και το έβαλε και μέσα στη Βουλή.

Από εκείνη τη στιγμή το ΚΚΕ έπαψε να αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία, γιατί όσο ακραία και επικίνδυνη για την Δημοκρατία ιδεολογία και να έχει ως κόμμα, μέσα στην δημοκρατία ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ και είναι υποχρεωμένο να λειτουργεί με τους όρους της Δημοκρατίας.
Η Δημοκρατία λοιπόν δεν φοβάται καμμία ιδεολογία όσο ακραία και να είναι. Οι Καθεστωτικές και φασιστικές αντιλήψεις ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τις αντίθετες ιδεολογίες , και γι’ αυτό τις καταδιώκουν με οποιοδήποτε τρόπο.
Αυτό από μόνο του μας επιβεβαιώνει αλλά και μας αποδεικνύει πως στην κυβέρνηση βρίσκονται άτομα με καθεστωτικές και φασιστικές αντιλήψεις, που επιθυμούν τον διωγμό νόμιμων πολιτικών σχηματισμών και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Θέλω να ζητήσω από όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και από όλους τους Έλληνες πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής. Αντιμετωπίζουμε μία επικίνδυνη κυβέρνηση που αφ’ ενός κοροϊδεύει και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον λαό, αλλά ούτε και για τις ένοπλες δυνάμεις και ειδικά σε μία περίοδο με ανεξέλεγκτες Τουρκικές προκλήσεις και αφ’ εταίρου επειδή διακατέχεται από καθεστωτική αντίληψη και έχει στραφεί κατά ενός πολιτικού κόμματος , που έχει εκλεγεί νόμιμα εντός της βουλης, δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες διχασμού των Ελλήνων.
Δημιουργεί και υποθάλπτει δηλαδή απολύτως συνειδητά συνθήκες νέου ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Όλες τους οι ενέργειες έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της εθνικής προδοσίας και βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και κυβερνούν, επειδή δεν μπορεί να τους δικάσει η δικαιοσύνη, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Να είμαστε λοιπόν σε αυξημένη ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ γιατί οι ημέρες είναι κρίσιμες. Έχουν πάρει εντολές από την Τρόϊκα να προχωρήσουν σε πολύ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ γιατί θέλουν να δημιουργήσουν κοινωνική έκρηξη για να την διαχειριστούν, ενισχύοντας το κλίμα διχασμού.

Οι Τούρκοι περιμένουν αυτήν την κοινωνική έκρηξη, το κλίμα διχασμού και την πιθανή ακυβερνησία για να μας επιτεθούν, και η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να τους προσφέρει αυτές τις συνθήκες.
Εμείς να βρισκόμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Να θυμόμαστε πως ΑΛΛΟΙ είναι οι ΕΧΘΡΟΙ μας.

ΌΧΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

Τὰ ἄρθρα τοῦ Μιχάλη Ἰγνατίου:

Μια προσωπική μαρτυρία για τη Χρυσή Αυγή

Την περασμένη Τετάρτη επέλεξα να παρακολουθήσω από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ τη στημένη συνέντευξη Τύπου της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όχι από μαζοχισμό αλλά από καθαρά δημοσιογραφικό καθήκον. Διότι μελετώ εδώ και τρία χρόνια τη συγκεκριμένη οργάνωση, διαβάζω για την πορεία των ηγετικών στελεχών της και πρέπει να υπενθυμίσω πως τη χαρακτήρισα κίνδυνο για τη Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος του ενδιαφέροντος ήταν το «μπλέξιμο» με τους ναζί ενός νεαρού φιλικού προσώπου, που ερχόμενος στην Αθήνα για σπουδές από το νησί, μετετράπη μέσα σε μερικούς μήνες σε ένα άβουλο άτομο.

Ενώ ήταν αστέρι στο σχολείο στην Κύπρο, γρήγορα παράτησε τα όνειρά του και έγινε δούλος αυτών των φασιστών, τρέχοντας από εκδήλωση σε εκδήλωση, εγκαταλείποντας τα όνειρά του. Σας ομιλώ από καρδιάς και με όλη την ειλικρίνειά μου. Βλέποντας τα πρόσωπα του Παναγιώταρου, του Κασιδιάρη και της συζύγου του Μιχαλολιάκου είδα αυτούς που έθαψαν (ευτυχώς όχι για πάντα) τα οράματα ενός νέου, που τον μετέτρεψαν για έναν χρόνο σε πειθήνιο όργανό τους. Δεν περίμενα τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του «Εθνους» για να σχηματίσω γνώμη για την εγκληματική Χ.Α. Γνώριζα από πρώτο χέρι…

Προκαλεί απέραντη θλίψη η διαπίστωση, μέσω της εκλογικής διαδικασίας παρακαλώ, ότι η οργάνωση των ναζί ενίσχυσε τη δύναμή της στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Είναι μια πραγματικότητα και δεν πρόκειται για φαινόμενο περαστικό, όπως συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα πολιτικά κόμματα, που με τα λάθη και τις παραλείψεις τους έδωσαν την ευκαιρία στη Χ.Α. να εκμεταλλευθεί την οικονομική κρίση. Τα ανώτερα στελέχη της οργάνωσης δεν είναι πια εύκολοι αντίπαλοι και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι τα δημοκρατικά κόμματα απαξιώθηκαν στη συνείδηση των πολιτών. Εκτός του ΚΚΕ, που έχει μία σταθερότητα και συνέπεια στις θέσεις του, όλα τα υπόλοιπα κόμματα -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- έδειξαν να «λιγουρεύονται» τους ψηφοφόρους της ναζιστικής οργάνωσης.

Είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι που συνειδητά αυτή τη φορά -όχι από οργή και αγανάκτηση, όπως λέγαμε στις προηγούμενες εκλογές- υποστήριξαν τη Χ.Α., ψήφισαν τους υποψηφίους της και τις ιδέες της. Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Τόσο απλά…

Μιχάλης Ἰγνατίου

Ο «πολυπράγμων» και οι νεοναζί

Ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο πολυπράγμων αυτός κομματικός αστέρας της χώρας, που έστησε με τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη αυτό το βρώμικο παιχνίδι εναντίον της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι συνομιλούσε με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής «για το καλό της παράταξης και της χώρας». Η δικαιολογία του είναι έωλη, εξωφρενική και απαράδεκτη. Διότι εάν ο κύριος αυτός, που αντιπροσώπευε και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ως ένας εκ των παλαιοτέρων συνεργατών και φίλων του, εισήλθε σε διαπραγματεύσεις με τους Ελληνες ναζί για οποιονδήποτε λόγο και στόχο, έχουμε τεράστιο πρόβλημα ως χώρα, ως κοινωνία και ως η αρχαιότερη Δημοκρατία.

Ο κ. Μπαλτάκος, δηλωμένος «αντικομμουνιστής» σε μια εποχή όπου ούτε κομμουνισμός υπάρχει, ούτε κινδυνεύει κανείς από το σοβιετικό έκτρωμα, προκάλεσε τεράστια ζημία όχι μόνο στην Ελλάδα, στον πρωθυπουργό της και στο δημοκρατικό πολίτευμα αλλά και σε όσους από εμάς πιστεύουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι άκρως επικίνδυνη οργάνωση και ότι βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας για να αιματοκυλίσει τον τόπο.

Τα στελέχη της «ξερνούν» μίσος για όσους αντιστέκονται και οι οποίοι έχουν από πολύ καιρό προειδοποιήσει για τα σχέδια των χρυσαυγιτών εναντίον της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος.

Εχοντας προσωπική άποψη για την κτηνώδη συμπεριφορά της ηγεσίας και των υποστηρικτών της ΧΑ, δεν έχω την παραμικρή αμφιφολία ότι όσα ακούμε και διαβάζουμε για τη ναζιστική συμμορία είναι η αλήθεια. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα χουντικών ή συγγενών τους, φανατικών οπαδών της δικτατορίας, την οποία αγωνίζονται και παλεύουν για να την αναβιώσουν. Τους ακολούθησαν, δυστυχώς, πολλοί ακροδεξιοί νοικοκυραίοι, που ψήφιζαν τη Νέα Δημοκρατία στην πλειονότητά τους, απλώς για να τιμωρήσουν το κόμμα τους και τον αρχηγό τους, καθώς νιώθουν ότι τους αποκοίμισαν και τους επέβαλαν μέτρα τα οποία κατέστρεψαν τις ζωές τους, τον οικογενειακό ιστό του ελληνικού λαού.

Η ναζιστική Χρυσή Αυγή δεν θα διαλυθεί με τις μεθόδους του κ. Μπαλτάκου. Θα εξαφανιστεί και αυτή και θα διαλυθούν και οι υπόλοιποι ακραίοι σχηματισμοί μόνο με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των Ελλήνων και με το ξεπέρασμα της κρίσης, για την οποία βεβαίως ευθύνονται οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αυτή την ερμαφρόδιτη κατάσταση εκμεταλλεύονται οι νεοναζί της ΧΑ. Όχι δεν πρέπει να επικρατήσουν και ναι πρέπει να παραμείνουν στη φυλακή, διότι αποτελούν κίνδυνο και όνειδος για την Ελλάδα.

Μιχάλης Ἰγνατίου

Σημείωσις

Ἄν καὶ ὁ τρόπος ποὺ τοποθετεῖται ὁ κύριος Λαμπρόπουλος εἶναι ἰδιαιτέρως ἐπιθετικός, δημοσιεύω τὰ παραπάνω γιὰ τοὺς ἐξῆς λόγους:

  • Πρέπει ΜΟΝΟΙ μας νὰ ἀρχίσουμε νὰ ξεκαθαρίζουμε μέσα μας τὸ τὶ συμφέρει καὶ τὸ τὶ δὲν συμφέρει τὴν Πατρίδα μας, μὲ ἐντιμότητα, διαύγεια καὶ καθαρότητα σκέψεως.
  • Οἱ ἀκραῖες πράξεις, ἀπὸ ὅπου κι ἐὰν προέρχονται, ἀκόμη καὶ ὡς παραίνεσις, φανερώνουν ἄτομα μὲ χαμηλὴ νοημοσύνη, ἀπολύτως ἐλεγχόμενα ἀπὸ τὰ πάθη τους ἤ τὰ ἀφεντικά τους.
  • Γιὰ ὅσους αἰσθάνονται δημοκράτες, ἤ γιὰ ὅσους σέβονται τὸν συνάνθρωπό τους, εἶναι δεδομένον πὼς χῶρο ὑπάρξεως ἔχουν στὸ πολιτικὸ σκηνικὸ ΟΛΟΙ αὐτοὶ  ποὺ σέβονται τοὺς κανόνες του.
  • Ἐὰν ὁ Ἰγνατίου… Ἤ ἐὰν τὸ ΚΚΕ (Κανέλλη)  ἤ ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ ἤ ὁ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ἤ ὁ τΣΥΡΙΖΑ ἤ ὁ Σαμαρᾶς, γιὰ παράδειγμα, δίδουν συνθήματα ἐμφυλιακῶν κινητοποιήσεων, ὀφείλουμε καὶ νὰ τοὒς ἀγνοήσουμε καὶ νὰ τοὺς περιθωριοποιήσουμε.
  • Ὀφείλουμε στοὺς ἑαυτούς μας, ἀλλὰ καὶ στὰ παιδιά μας, νὰ παραμένουμε ψύχραιμοι, διαυγεῖς καὶ νὰ ἀπέχουμε ἀπὸ κάθε πράξιν ἤ σκέψιν φανατισμοῦ.
  • Κύριο μέλημά μας ὀφείλουμε νὰ εἶναι ἡ σωτηρία τῆς Πατρίδος μας κι ὄχι ἡ ἐξυπηρέτησις τῶν παγκοσμίων τοκογλύφων.

Κι ἐπεὶ δὴ ὁποιαδήποτε σύγκρουσις, τοὐλάχιστον σὲ αὐτὴν τὴν περίοδο ποὺ διανύουμε, ἐξυπηρετεῖ τοὺς παγκοσμίους τοκογλύφους, καλὸ εἶναι νὰ ἔχουμε ὅλες μας τὶς αἰσθήσεις τεταμένες καὶ σὲ ἑτοιμότητα.

Κι ἐπεὶ δὴ πολλὰ συμβαίνουν έπὶ τῶν ἡμερῶν μας σὲ ΟΛΟΝ τὸν πλανήτη, ἄς θυμηθοῦμε κι ἕνα ἀκόμη ἄρθρον τοῦ Μιχάλη Ἰγνατίου.
Αὐτὸ τὸ ἄρθρον συνέδεε τὴν τρομοκρατία μὲ τὴν Χρυσῆ Αὐγή. Ἔτσι… Γιὰ τὸ ἀρχεῖο μας…

Η κρίση «τρέφει» την τρομοκρατία

Το φαινόμενο της τρομοκρατίας, που εμφανίστηκε στην Ελλάδα μετά την κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας υπό το βάρος της προδοσίας εναντίον της Κύπρου, είναι μέρος της ζωής μας. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι διώκτες των τρομοκρατών, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και τον λαό.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι πρέπει να μελετήσουν τα αίτια της ανάπτυξης της τρομοκρατίας, που έπαψαν να έχουν ισχυρό το στοιχείο της πολιτικής και της ιδεολογίας. Τα αίτια είναι πλέον οικονομικά και είναι η κρίση χρέους που εκμεταλλεύεται η νέα γενιά των τρομοκρατών. Και η διαπίστωση αυτή δείχνει και κάτι άλλο, που πρέπει να είναι η βάση των σκέψεων των αυτοαποκαλούμενων «ειδικών» για την τρομοκρατία: ότι θα είναι πιο εύκολο να κερδίσουν «οπαδούς» των πράξεών τους, οι οποίες θα δικαιολογούνται στο όνομα της πάλης του λαού εναντίον των δανειστών. Το όνομα αυτό καθαυτό του ΔΝΤ αρκεί για να θυμώσουν οι πολίτες, παρά το γεγονός ότι στο Ελλη­­­­­­­νικό Πρόγραμμα -ακόμα και αν «δαιμονοποιήθηκε» ο Πολ Τόμσεν- οι πλείστοι γνωρίζουμε ότι η καταστροφή επήλθε από τους Ευρω­παίους εταίρους, συμμάχους και φίλους, που αποδείχθηκαν άφιλοι. Η τρομοκρατία «τρέφεται» από τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Μετά την πτώση της χούντας, οι εγκέφαλοι της 17Ν σχεδίασαν την οργάνωση με τρόπο που τονιζόταν ο αντιαμερικανισμός, ο οποίος τότε έφτασε μέχρι το μεδούλι των πολιτών, και η πάλη εναντίον όσων θεωρήθηκαν συνέχεια της δικτατορίας.

Σαράντα χρόνια μετά, η νέα γενιά θα εκμεταλλευθεί την οργή εναντίον των δανειστών και όσων συνεργάζονται μαζί τους στην Ελλάδα. Πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και γενικά όσοι θεωρούνται -στο μυαλό των τρομοκρατών- «συνεργάτες» θα βρεθούν στο στόχαστρο. Και λυπάμαι που το λέω, αλλά αν στοχεύσουν πρόσωπα που στο μυαλό των πολιτών θεωρούνται «μνημονιακοί», η πλειοψηφία του λαού δεν θα διαμαρτυρηθεί. Δυστυχώς.

Η τρομοκρατία και φαινόμενα όπως η ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» θα πολεμηθούν με ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας, αξιοκρατία, τιμωρία όσων προκάλεσαν την οικονομική τραγωδία και όσων αναμείχθηκαν σε σκάνδαλα. Εάν ο πρωθυπουργός έχει να προσφέρει το αντίδοτο, τότε οι ακραίοι θα εξαφανιστούν τόσο γρήγορα, όσο εμφανίστηκαν. Διαφορετικά θα γίνουμε μάρτυρες αιματηρών καταστάσεων…

Μιχάλης Ἰγνατίου

Ὑπάρχουν κι ἄλλα… ὅπως ἐκεῖνο ποὺ συνέδεε τὴν χρυσῆ αὐγὴ μὲ τὸν …Σῶῤῥα…
Μόνον ποὺ ἄν καὶ πράγματι κατωνόμαζε τὰ πλαστὰ ἔγγραφα τοῦ Σῶῤῥα, ἐν τοῦτοις δὲν παρουσίασε κάποιαν ἀπόδειξιν γιὰ τὴν σύνδεσίν του μὲ τὴν Χρυσῆ αὐγή. Κι αὐτὸ εἶναι κάπως …περίεργον.
Ἰδίως γιὰ ἕναν δημοσιογράφο τοῦ ὕψους τοῦ Ἰγνατίου.
Τὸ νὰ ἐκσφενδονίζουμε ἁπλῶς καταγγελίες, ἔτσι, δίχως ἀποδείξεις, εἶναι …κάπως ὕποπτον…
Ἐὰν ὅμως τὸ συνδέσῳ μὲ τὸ σημείωμα τοῦ Γιάννη παραπάνω, τότε γίνεται ἀκόμη πιὸ …ὕποπτον!!!

Ο Σώρρας, η Χρυσή Αυγή και τα ανύπαρκτα τρις

O εκ Πάτρας απένταρος… «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας είναι σίγουρα μια πολύ φαιδρή περίπτωση. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, θα γελούσαν μαζί του μόνο όσοι είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν στο μικρόκοσμο του χωριού του. Και χρησιμοποιώ τη λέξη «ατυχία», διότι, ενώ δηλώνει «τρισεκατομμυριούχος» σε… πετσετάκια, κάνει διάφορες αρπαχτές μέχρι να πάει… παρακάτω.

Εσχάτως καταφεύγει σε ηλίθιους -διότι πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω-, οι οποίοι του δίνουν 20άρικα για να ενισχύσουν τον… αγώνα του για «σωτηρία» της Ελλάδας. Θα αναρωτηθείτε γιατί ασχολούμαι με τον εν λόγω τύπο. Για πολλούς λόγους.

Πρώτον: Διότι είναι ένας ψεύτης που εκμεταλλεύεται τον πόνο του λαού για να θησαυρίσει. Ισχυρίζεται ότι διαθέτει ποταμούς δολαρίων, ενώ, αν τον γυρίσεις ανάποδα, θα πέσουν από τις τσέπες του μόνο κέρματα.

Δεύτερον: Διότι προσφέρθηκε να γίνει όχημα ώστε να βγει από το μεγάλο αδιέξοδο της η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Τρίτον: Επειδή σε μια συγκέντρωση ομογενών στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε απρόσκλητος, είπε αυτός ο θρασύδειλος ότι «θα με σπάσει στο ξύλο»… Ο τρίτος λόγος είναι ήσσονος σημασίας και τον αναφέρω απλά δια να αντιληφθείτε το μέγεθος αυτού του «γίγαντα», ο οποίος, ενώ δηλώνει πανέτοιμος να «σώσει» τον ελληνικό λαό, δεν αντέχει την παραμικρή κριτική.

Τα πράγματα είναι… απλά! Ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έγινε σε μια νύχτα «τρισεκατομμυριούχος» επειδή πήρε στο τηλέφωνο τον Μπαράκ Ομπάμα και του είπε πως έχει την αποκλειστικότητα μιας τεχνολογίας των αρχαίων Ελλήνων που θα επιτρέπει στα διαστημόπλοια να πετούν χωρίς καύσιμα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος τρελάθηκε από τη χαρά του, τον κάλεσε στο Λευκό Οίκο και του έδωσε ένα, κατ’ άλλους ΤΡΙΑ, τρισεκατομμύριο. Επειδή δεν είχε δολάρια σε μετρητά και επειδή δεν μπορούσε να τυπώσει χρήμα εκείνη την περίοδο, του έδωσε τα… τρισεκατομμύρια σε αμερικανικά ομόλογα.

Τα παραπάνω δεν τα λέω εγώ, αλλά οι οπαδοί του. Και υπάρχει βίντεο με τον υπαρχηγό του, Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος ισχυρίζεται αυτές τις μπούρδες. Βεβαίως δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στους ισχυρισμούς του φαιδρού Σώρρα και του πρωτοπαλίκαρου του, αντίθετα, όπως έχουν αποκαλύψει αρκετοί συνάδελφοι πριν από μένα, πρόκειται για απατεώνα περιωπής, ο οποίος, δυστυχώς, βρίσκει θύματα ανάμεσα στις χιλιάδες των απογοητευμένων και τους παίρνει «δωρεές» για να αναγκάσει δήθεν την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί τα 600 δις δολάρια που προσφέρει ο… άδολος αυτός άνδρας για να ξεπληρωθεί το αβάσταχτο χρέος. Και υπόσχεται στους φτωχούς και άμοιρους μερίδιο από τα τρισεκατομμύρια πετσετάκια!

Εν τω μεταξύ περιφέρει και μια έωλη απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, η οποία δήθεν πιστοποιεί ότι υπάρχουν τα δισεκατομμύρια και η οποία εκδόθηκε επειδή ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, που τον μήνυσε για διασπορά ψευδών ειδήσεων, βαρέθηκε να εμφανιστεί τη μέρα της δίκης. Έτσι ο δικαστής άκουσε ένα σωρό βλακείες από τους ψευδομάρτυρες του κ. Αρτέμιου Σώρρα και ο άνθρωπος επείσθη ότι το χρήμα είναι ζεστό και βρίσκεται σε μια ταχυδρομική θυρίδα κάπου στον Καναδά. Τώρα πώς μπορεί ένας Έλληνας δικαστής, που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του αμερικανικά ομόλογα -και δεν αναφέρομαι στα πλαστά του Σώρρα- να αποφασίσει ότι «τα τρισεκατομμύρια υπάρχουν» είναι μια άλλη ιστορία…

Στις σοβαρές χώρες θα είχαν μαζέψει τον Σώρρα μαζί με το επιτελείο του και θα τον είχαν χώσει στη φυλακή, εάν επέμενε δε στην ιστορία με τα διαστημόπλοια και την τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων, θα τον είχαν πάει σε τρελοκομείο. Στην Αμερική, π.χ., θα ήταν ομοσπονδιακό το έγκλημα, άρα μην τον είδατε τον Αρτέμιο…

Στην Ελλάδα τα αντιμετωπίζουμε όλα με ωχαδερφισμό και πλάκα. Αλλά δεν είναι καθόλου αστείο το , θέμα του εκ Πάτρας «τρισε-κατομμυριούχου». Ο εν λόγω κύριος έλαβε με έγκριση του υπουργού Πολιτισμού το Μέλαθρον Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει δήθεν χορευτικά συγκροτήματα της Μακεδονίας, του Πόντου και της Ηπείρου, ενώ στην πραγματικότητα θα μαζέψει κόσμο για να ανακοινώσει το κόμμα που πριν από τις ευρωεκλογές θα αποτελέσει το όχημα για τη ναζιστική οργάνωση, όταν απαγορευθεί και το νέο της όνομα. Είναι τόσο απλά, αλλά και τόσο σοβαρά, τα πράγματα. Ο εν λόγω κύριος, που βρίσκεται πίσω από την τεράστια απάτη των 600 δις δολαρίων, έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό μαζί με τον Μιχαλολιάκο, και όχι η ίδια η κυβέρνηση να του παραχωρεί ένα χώρο που ανήκει στο λαό για να δημοσιοποιήσει τις παρανομίες του…

Τα χρεόγραφα (ΙΒΟΕ) που έχει στα χέρια του ο Σώρρας ΔΕΝ είναι γνήσια. Είναι κατασκευάσματα ενός Αμερικανού απατεώνα ονόματι Stephen Louis Wonzy. Ο κύριος αυτός αναζητείται από τις αμερικανικές Αρχές και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με τα πλαστά ΙΒΟΕ, αναφέροντας ότι όλα τα ΙΒΟΕ που άρχισαν να κυκλοφορούν το 2001 είναι πλαστά. Αρα και του Σώρρα. Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν έχει συλληφθεί ο Σώρρας αφού τα ΙΒΟΕ που έχει είναι πλαστά χρεόγραφα.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει μια αποστομωτική απάντηση. Για να συλληφθεί ένα άτομο, πρέπει να έχει διαπράξει μια εγκληματική πράξη, δηλαδή να έχει βρει ένα θύμα και να έχει ανταλλάξει τα ψεύτικα ΙΒΟΕ με ομόλογα ή μετρητά. Έτσι ο Σώρρας έχει αρχίσει μια εκστρατεία για την ανταλλαγή των ψεύτικων ΙΒΟΕ με γνήσια κρατικά ομόλογα ή με υποθήκες ακινήτων από δήμους. Όταν ο Σώρρας καταφέρει να πραγματοποιήσει μια τέτοια απάτη, τότε θα δοθεί εντολή σύλληψης του, μια και θα έχει διαπραχθεί εγκληματική πράξη.

Είναι απορίας άξιον γιατί το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα. Ας δημοσιοποιήσει το ποινικό μητρώο και τις φορολογικές δηλώσεις του Σώρρα, ώστε και οι λίγοι φανατικοί οπαδοί του να πάψουν πλέον να ενοχλούν και να ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους Έλληνες.

Μιχάλης Ἰγνατίου

Ὅσα λοιπὸν διαβάζουμε μᾶς ξαφνιάζουν…
Καὶ κάτι τέτοιο, σὰν τὴν δευτέρα του σημείωσιν,  ἀποδεικνύει ἁπλῶς ἤ …προσωπικὴ ἐμπάθεια ἤ …μεθόδευσιν.
Κάτι φυσικὰ ποὺ δὲν μὲ ἀφορᾶ, ἐφ΄ ὅσον ἀγνοῶ τὰ κίνητρα,  ἀλλὰ μοῦ ἀποσαφηνίζει τὸ ἐὰν εἶναι, ἤ ὄχι, ἀδέσμευτος ὁ Μιχάλης Ἰγνατίου.

Κοκκίνισα, (Πλάγια γράμματα, κοκκινισμένα καὶ ὑπογραμμισμένα ἀπὸ ἐμέναν) γιὰ πᾶν ἐνδεχόμενον, τὰ σημεῖα ποὺ θεωρῶ πὼς ναί, πράγματι παίζονται εἰς βάρος μας προπαγανδιστικὰ παίγνια… Καὶ φυσικά…
Τὰ συμπεράσματα δικά σας…

Φιλονόη

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Κάποιοι ὑποδαυλίζουν νέο ἐμφύλιο πόλεμο;

Leave a Reply