Εὐτυχῶς ποὺ ἔχουμε …Ἀνατολάκηδες…

Εὐτυχῶς ποὺ ἔχουμε ...Ἀνατολάκηδες...…Γιὰ νὰ …«ἀθωώνονται» οἱ Ἀρβανιτόπουλοι καὶ γιὰ νὰ διαθέτουν ἀφθονία ἀπὸ στρατιὲς …«ὑποστηρικτῶν» (ἤ καὶ ὑποτελῶν…) τὰ κουδουνισμένα.
Ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ γελᾶμε, μέσα στὴν τόσην παράνοια…

Ποιοί Ἀνατολάκηδες;
Μὰ αὐτοί….

Τί λέγαμε;
Οὔτε νά μιλήσῃ μπορεῖ;
Ναί… Οὔτε κι αὐτό…
Πολλῷ δὲ μᾶλλον νὰ ἀναλάβη κάποιαν θέσιν, ἀκόμη καὶ …κλητῆρος, σὲ ἕνα ὑπουργεῖν παιδείας…
Ἐὰν φυσικὰ ὑπῆρχε ὑπουργεῖον παιδείας… Διότι δὲν ὑπάρχει…
Ἐμεῖς διαθέτουμε ὑπουργεῖον ἀποδομήσεως τῆς παιδείας ἤ ἄλλως ὑπουργεῖον ἀπαιδείας.
Καὶ σὲ ἕνα τέτοιο ὑπουργεῖον εἶναι ἀπαραίτητα καὶ σημαντικὰ τέτοια ὄντα, πρὸ κειμένου νὰ ἐπαναλαμβάνουν αὐτὸ ποὺ ἔκαναν στὴν βο(υ)λή:

Δῆλα δὴ νὰ …μουγγρίζουν, ἐνθυμούμενοι τὴν …καταγωγή τους!!!

Ἤ σὲ πιὸ …ἐμπλουτισμένη ἔκδοσιν…

ΟΥΓΚ…

Καί τί κάνει αὐτό τό ὄν σήμερα;
Τὰ συνήθη…
Ὑπογράφει γιὰ τὴν ἠλιθιοποίησιν τῶν παιδιῶν μας…
Τὰ συνήθη…
Αὐτὰ ποὺ ἔκανε ἔως σήμερα…

Στο υπουργείο Παιδείας έχει διοριστεί ο «διανοούμενος»,πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ανατολάκης

Εὐτυχῶς ποὺ ἔχουμε ...Ἀνατολάκηδες...2Στο υπουργείο Παιδείας έχει προσληφθεί ο «άνθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων», πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ανατολάκης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος προφανώς θεωρεί σημαντική την προσφορά του παλαίμαχου αθλητή και πρώην βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ, στον χώρο της Παιδείας και για αυτό φρόντισε να τον διορίσει στο γραφείο του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Η είδηση μοιάζει για…αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

κουτὶ Πανδῶρας

Ο «Αργοναύτεις» Ανατολάκης διδάσκει σύγχρονη ελληνική μυθολογία

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία οι Αργοναύτες ήταν οι ήρωες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιάσωνα κι έλαβαν μέρος στην Αργοναυτική Εκστρατεία. Πήραν το όνομά τους από το πλοίο το οποίο επάνδρωσαν, την «Αργώ». Στη… σύγχρονη ελληνική μυθολογία οι Αργοναύτες δεν είναι πρόσωπα, αλλά ρήμα! Συγκεκριμένα, κλίνεται ως εξής: αργοναύτω, αργοναύτεις, αργοναύτει, αργοναυτούμε, αργοναυτείτε, αργοναύτουν. Πριν βιαστείτε να μας πάρετε με τις πέτρες σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε πως αυτός δεν είναι δικός μας νεολογισμός, αλλά του Γιώργου Ανατολάκη, του πρώην βουλευτή και νυν συμβούλου τού υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

To www.koutipandoras.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο κ. Ανατολάκης σε κάποια από τις όχι και τόσες πολλές δραστηριότητές του στο γραφείο τού κ. Αρβανιτόπουλου χρειάστηκε να γράψει τη λέξη «Αργοναύτης». Το εγχείρημα πρέπει να φάνηκε «Γολγοθάς» για τον άνθρωπο ο οποίος το μόνο που έχει διδαχθεί στη ζωή του είναι να κάνει «φονικά» τάκλιν στους αντιπάλους του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα κι ο οποίος είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το αν μας ψεκάζουν. Γι’ αυτό κι έγραψε «αργοναύτεις», δικαιολογώντας την ορθογραφία του με το ασύλληπτο επιχείρημα πως προέρχεται από το ρήμα «αργοναύτω», το οποίο στο β’ ενικό, όπως είναι «λογικό», κλίνεται «αργοναύτεις»!

Ο κ. Ανατολάκης, ωστόσο, έχει δείξει κι άλλα δείγματα της πνευματικής του συγκρότησης. Τον καιρό που περίμενε το διορισμό του ως σύμβουλος του υπουργού Παιδείας τηλεφωνούσε σε καθημερινή βάση στο γραφείο τού κ. Αρβανιτόπουλου προκειμένου να ενημερωθεί αν είχε δημοσιευτεί στο Φύλλο τής Εφημερίδας τής Κυβερνήσεως (ΦΕΚ). Κι όταν αυτό «επιτέλους» έγινε, έκανε την αμίμητη ερώτηση αν θα έπρεπε να κουβαλά παντού μαζί του το ΦΕΚ τού διορισμού του, σα να ήταν η αστυνομική του ταυτότητα! Μετά από όλα αυτά θα πρέπει να συμφωνήσετε πως ο κ. Ανατολάκης χαραμίζεται ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου όταν θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμος ως συστατικό τους…

κουτὶ Πανδῶρας

Τί λέγαμε;
Αὐτό τό οἰκοδόμημα θέλει γκρέμισμα;
Ἄν τὲ καλέ… Γκρέμισμα καὶ θάψιμο θέλει, ὄχι σκέτο γκρέμισμα…

Φιλονόη

Υ.Γ. Ὅλοι οἱ κουτσοί ποῦ πηγαίνουν; Ἔ… Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα θὰ λέμε πὼς ὅλοι οἱ Ἀνατολάκηδες στὸ ἀπαιδείας πηγαίνουν… Διότι ἐὰν δὲν ἔχουμε ἐπίγνωσιν, ἰδίως τοῦ εἴδους τῆς ἀπαιδείας μας, τότε τελειώσαμε…. Εἴπαμε, πάντα πρέπει νὰ γνωρίζουν τὰ θύματα τὸ ποιὸς εἶναι ὁ θύτης καὶ μὲ ποιὸν τρόπο σχεδιάζει νὰ τὸν ἀποτελειώσῃ!!!

Ἐγὼ δὲν θέλω πλέον νὰ μπουκάρω στὴν βο(υ)λή! Στὰ σχολεῖα θέλω νὰ μπουκάρω!

(Visited 57 times, 1 visits today)
Leave a Reply