Καληνύκτα στὰ Βουλγαρικά…

Καληνύκτα στὰ Βουλγαρικά...3Ἡ σημερινὴ ἀνάρτησις περιλαμβάνει κάποια μηνύματα, ποὺ ἔλαβα τὶς τελευταῖες ἡμέρες, ἀπὸ τὸν Ἐλευθέριο Ῥῆνο καὶ τὸν Γιῶργο Γιαλτουρίδη.
Ἀρχικῶς σκέφθηκα νὰ μὴν τὰ ἀναπαράξῳ, διότι ἀφ΄  ἑνὸς ἐμπεριεῖχαν προσωπικὰ στοιχεῖα καὶ δεδομένα, ἀλλὰ κι ἀφ΄  ἑτέρου,  ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ἐμπλέκονται διαφόρων εἰδῶν χαρακτηρισμοί, ἐπιλέγω νὰ μὴν συμμετέχῳ.
Κι ὅσον ἀφορᾶ στὸ πρῶτο μέρος τῶν μηνυμάτων, ποὺ σχολιάζει ὁ Γιῶργος γιὰ τὶς μ@λ@κίες, δὲν ὑπῆρχε πρόβλημα, διότι πράγματι αὐτὰ ποὺ διαβάζουμε παρακάτω εἶναι μ@λ@κίες. Καὶ φυσικὰ οἱ χαρακτηρισμοὶ ἀφοροῦν σὲ πράξεις/δημοσιεύσεις κι ὄχι σὲ πρόσωπα.

Κι ἐν ᾦ ἑτοιμαζόμουν νὰ προχωρήσῳ στὴν ἀναδημοσίευσιν, διατηρῶντας ἀρκετὲς ἐπιφυλάξεις, μὲ πρόλαβαν τὰ γεγονότα.
Ἄρχισαν νὰ καταφθάνουν κι ἄλλα μηνύματα, ποὺ ἔφθασαν στὸ σημεῖον νὰ μὲ ἐξοργίσουν.
Ἀπὸ ἕνα σημεῖον καὶ μετά, κάποιοι τὸ παρατραβοῦν. Ξεφεύγουν ἀπὸ τὶς ἁπλὲς λεκτικὲς ἐπιθέσεις, ὅπως ὄφειλαν νὰ εἶναι, μὲ στοιχεῖα καὶ ἀποδείξεις,  καὶ ἀφήνουν πολλὰ ὑπονοούμενα, γιὰ πιὸ …δραστικὲς κινήσεις. Δῆλα δὴ ἔχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ  ἀπειλές…
Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα δῆλα δὴ  ἡ ὑπόθεσις «χόνδρυνε» πολύ.
Ἔχουμε πλέον ἀπειλές, ἄμεσες κατὰ προσώπων καὶ αὐτὸ ξεκινᾶ νὰ γίνεται ἐπικίνδυνον.
Κι ἔτσι, ἐφ΄ ὅσον βεβαιώθηκα πὼς οἱ ἐμπλεκόμενοι δὲν ἔχουν ἐπιχειρήματα, στοιχεῖα, ἀντίλογο παρὰ μόνον ἀπειλὲς κι ἐκφοβισμούς, παρέκαμψα τὶς ὅποιες μου ἀναστολὲς καὶ προχωρῶ στὴν δημοσίευσιν.
Αὐτὰ ποὺ θὰ διαβάσετε ξεφεύγουν τῆς συνήθους …διαλεκτικῆς καὶ ἀπαιτοῦν παρέμβασιν εἰσαγγελέως. 
Ἐλπίζω κι εὔχομαι νὰ ἔχῃ ξεμείνει κάποιος τίμιος δικαστικός, μήπως καὶ ἀναλάβῃ νὰ «ξεφλουδίσῃ», νομικῶς κι ἀμετακλήτως, ὅλην αὐτὴν τὴν φούσκα καὶ τοὺς ἐπιδόξους …Ῥᾶμπο καὶ …μπρατσαράδες της.
Υ.Γ. Γνωρίζω διαφόρων εἰδῶν ἀπειλὲς καὶ προειδοποιήσεις ποὺ ἔχουν κι ἐμέναν ὡς ἀποδέκτη. Ἐδῶ εἶμαι… Περιμένω… Φαντάζομαι πὼς δημιουργοῦν …στρατιὲς τέτοιων …«ἑλληναράδω» πρὸ κειμένου νὰ φιμώσουν κάθε ἀντίλογο…
Καὶ ψίτ… Κύριοι τῆς …«διασώσεώς» μας… Μὴν ξεφεύγετε τόσο εὔκολα σὲ χαρακτηρισμούς. Μὲ τόσα δισεκατομμύρια μᾶς βάζετε σὲ …πειρασμὸ νὰ σᾶς μηνύσουμε καὶ νὰ ἀξιώσουμε σοβαρότατες ἀποζημιώσεις. Προσωπικῶς τὸ σκέπτομαι σοβαρῶς!!! Καὶ μάλιστα τώρα μὲ τὴν κρίσιν, ἔ… νὰ ἐπιτύχουμε τοὐλάχιστον νὰ ἐπιβιώσουμε κι ἐμεῖς!
Πρῶτο μέρος

Ρε Πισατίδη,

θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.

Αυτές τις μ@λ@κίες ποιος τις σκέφτεται;

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

Το Τ.Χ.Σ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ……ΤάΧαΣε !Καληνύκτα στὰ Βουλγαρικά...1Καληνύκτα στὰ Βουλγαρικά...2

Μαίανδρος και Διόνιος Το Τ.Χ.Σ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ……ΤάΧαΣε ! ! ! ! ! ! !
ΤΑ-μείο
ΧΡΗ-ματοπιστωτικής
ΣΤΑ-θερότητας
ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ: ……..ΤΑ.ΧΡΗ.ΣΤΑ. ! ! ! ! ! ! ! ! !Δηλαδή καταλάβατε τι έπαθαν τα μόγκολα;
συγχώνευσαν όλες τις τράπεζες σε πέντε κι έβαλαν ότι η κάθε μια τραπεζική μετοχή έχει 1ευρώ ! ! ! ! ! ! ! ! !
μετά έκαναν και μια έκπτωση 37% και η τιμή πήγε στα 63 λεπτά ! ! ! ! ! ! !
και βγαίνει να κάνουν όλες οι τράπεζες μαζί 50.000.000.000 ! ! ! ! ! ! ! !
και πάνω που ήταν έτοιμα τα άλλα μόγκολα να ψωνίσουν τσάμπα ……………..
τσαααααααααααακ ρε παιδάκι μου σκάει μύτη ο ΑΡΤΕΜΗΣ με το ….πακέτο
και τους δίνει τα διπλάσια 100.000.000.000 για να αγοράσει όλες τις τράπεζες ! !Καληνύκτα στὰ Βουλγαρικά...3
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΓΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ή ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ή ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
ΑΑΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΑΑΑΑΧΧΧΟΟΟΥΥΥΥΧΧΧΑΑΑΚαληνύκτα στὰ Βουλγαρικά...4
Δεύτερο μέρος
Α φίλε Γιώργο θα σε μαλώσω…
Γιώργο παίζεις με το παιδί μας, τον Πλάτωνα Πισσσσσσατίδη που έχει το alfeiospotamos.gr, τον άνθρωπο που συνεργεί στη συκοφαντική δυσφήμιση και την αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος; Κανονικά, δεν πρέπει να παίζουμε μαζί του, αλλά τώρα θα χορέψουμε όλοι στο ταψί
Να σου πω ρε Καλογερόπουλε, έχω την εντύπωση ότι με απειλείς. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Δεν πιστεύω εσύ τόσο καλό παιδί να κάνεις τέτοια ή μήπως κάνεις; Έπεσε στην αντίληψη μου ότι ανέβασες το τηλέφωνο των γονιών μου στο FB και έγραψες κάτι ψιλοαπειλές. Δεν το περίμενα από σένα, πέφτω από τα σύννεφα! Φαντάζεσαι να πάθω τίποτα ε…
Στον μόνο που θα πω μια κουβέντα είναι στο Λαμπράκη. Να ξέρει ότι ως συνάδελφο δεν τον “ξέσκισα” ενώ μπορούσα τόσο καιρό, όπως και τους περισσότερους από την κλίκα. Δεν φταίω εγώ Μανώλη Λαμπράκη. Ο Καλογερόπουλος, ο Μπαλαντίνας και ο Σωτήρας φταίνε που θα γίνει προσωπικό.
Και μια και θα σας βάλουνε βραχιολάκια και αυτό πλέον θα μετατραπεί από πλάκα σε προτεραιότητα μου, να ξέρετε ποιόν θα βρίζετε, μην κάνετε κανένα λάθος και βρίζετε εμένα ε… 
Βίκυ, όταν κάνει τόσο κρύο όσο λέει ο Mulligan στο γράμμα που καταθέσατε στο δικαστήριο, θα χρειαστούν κανένα λέβητα από τα Μπαλαντινάκια για να ζεσταθούν; Είχε πολύ χιόνι λέει. 
Τελικά σου αρέσει το κλαρίνο Μπαλαντίνα και το λες, το ξαναλές. Τόσο πολύ σου αρέσει το κλαρίνο; Άντε να σε δω με το κλαΡΗΝΟ λοιπόν, για να δεις τι ωραία που θα νοιώσεις. Να σου πω ρε Μπαλαντίνα αγνό και καλό παιδί. Πατριώτη μου εσύ. Μια εταιρεία που πουλάει λέβητες την ξέρεις; Έχει κάποιους Χρήστο Μπαλαντίνα και Γιώργο Παπαδόπουλο (ωραίο όνομα) σαν ειδικούς λεβητο-καθαριστές. 
Να σου πω ρε πατριώτη μου Μπαλαντίνα και λοιποί όλοι εσείς πατριώτες της END. Την εταιρεία σου ρε Μπαλαντίνα στη Βουλγαρία την έχεις, κοντά στη Σόφια; Εσύ στην Καρδίτσα δεν μένεις και το παίζεις και εθνικός ήρωας, πατριώτης και σωτήρας του Έθνους; Και την κοπάνησες για ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ; Πολύ πατριώτης είσαι ρε Μπαλαντίνα. 
Και καλά ρε Μπαλαντίνα, όχι μόνο η έδρα της εταιρείας σου είναι στη Βουλγαρία και δεν κόβεις ΦΠΑ, αλλά και τα προϊόντα είναι ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ; ΟΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ρε πατριώτη, αρχηγέ και περήφανε; Νόμιζα μένεις στην Καρδίτσα ρε Μπαλαντίνα. Ή μένεις στη Βουλγαρία γιατί με μπέρδεψες. Τα δελτία αποστολής που λένε πάνω Βουλγαρία, από την Καρδίτσα τα στέλνεις ομορφούλη; Είσαι πολύ πατριώτης ρε Μπαλαντίνα.
Πως το γράφεις να δεις στο https://www.facebook.com/Balantinas/info:
“Επειδή η εταιρία μας έχει έδρα στην Βουλγαρία, δυνητικοί πελάτες που έχουν επιχείρηση κιι κατά συνέπεια την δυνατότητα να τους κοπεί τιμολόγιο αγοράς, απαλλάσσονται της επιβάρυνσης του ΦΠΑ 23%”
Και αφού ο Σώρρας ξέρει με ποιόν συνεργάζεται και σε έχει να τριγυρνάς σε κανάλια και ραχούλες, άρα και αυτός γνωρίζει ότι έχεις σχέση με Βουλγαρία. Τι λέγατε για χαζάρους και τέτοιους; Εθνοπατέρες με βουλγάρικες διασυνδέσεις και δεν φτάνει που είσαι επενδυτής στη γείτονα χώρα, έχεις και εταιρεία για να διώξεις κι άλλες εταιρείες από την Ελλάδα και να τις πας στη Βουλγαρία. Ο πολύ πατριωτισμός θα σε φάει και σίγουρα τα ξέρει ο Σώρρας που σε επέλεξε. Καλά ρε Μάκη με τέτοιους θα κάνεις δουλειά;
Και εσύ έβρισες τη δική μου μάνα Μπαλαντίνα, με ποιό δικαίωμα ρε μάγκα; Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε κακομοίρη; Τοσο άντρας είσαι που βρίζεις 80χρονες μάνες τόσο αισχρά; Να σε χαίρονται!
Άντε να δείτε στο επόμενο άρθρο τι γέλιο θα έχει.
Τρίτο μέρος (μὲ ἀπειλές)

Ψευτόμαγκα με την εταιρεία στη Βουλγαρία που κάνεις και διευκολύνσεις για να αποφύγεις το ΦΠΑ,

όταν λες ότι θα «φάτε πολύ σφαίρα ρε προδότες» μήπως με απειλείς ότι θα με σκοτώσεις; Θα «πεθάνω» στα γόνατα και θα με «απελευθερώσεις» λοιπόν…

Όταν ο άνθρωπος γίνεται ζόμπι... απειλεί να σκοτώσει...

Όταν ο άνθρωπος γίνεται ζόμπι… απειλεί να σκοτώσει…

 

Σε αυτό εκφράζεις μόνο την προσωπική σου άποψη ή έχεις πάρει εντολές από άλλους στην εγκληματική οργάνωση;
Γενικά μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα ρε μάγκα, μήπως χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια; 
Δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα και να τα πιστεύεις. Εγώ «νταβατζή» δεν έχω και δεν είχα ποτέ. Εσύ προσκυνάς το Σώρρα μπας και σε σώσει με τα ανύπαρκτα λεφτά. «Αφεντικό» σου δεν είναι ο Σώρρας; Ποιός έχει «νταβατζή» λοιπόν.
Για ποδίτσες και σαχλαμαρίτσες, τον Paul Terzakis εννοείς; Δικός σας δεν είναι αυτός; Όχι μάγκα εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι σαν μερικούς ψευτόμαγκες σαν του λόγου σου. Τις ποδίτσες και τις περιτομές σας τις χαρίζω, εσείς έχετε σχέσεις με αυτούς. Αν θες να στου πω και ονόματα.
Δείχνεις πραγματικά το επίπεδο το δικό σου και των υπόλοιπων απατεώνων που έχετε μαζευτεί γύρω από το Σώρρα.
Σε λυπάμαι.
(Visited 533 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Καληνύκτα στὰ Βουλγαρικά…

Leave a Reply