Τῶν FEMEN τὸ …κάγκελο!!!

H διάσημη 18χρονη Τυνήσια Ακτιβίστρια των FEMEN του …Soros, AMINA SBOUI, παραιτήθηκε πέρσι από τις FEMEN, καταγγέλλοντας την ομάδα των FEMEN ως Ισλαμοφοβική, που δεν σέβεται τις θρησκείες (εννοείται όλες τις άλλες εκτός της θρησκείας του Soros).

Επίσης κατήγγειλε ότι δεν κατάφερε ποτέ να μάθει την πηγή της χρηματοδότησης των FEMEN και δεν ήθελε πλέον να συμμετέχει σε κάτι που δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται από πίσω.
Μάλιστα άφησε ΣΑΦΕΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ για χρηματοδότηση από το ΙΣΡΑΗΛ!

ΤΩΝ FEMEN ΤΟ ...ΚΑΓΚΕΛΟ!!!2Κι εκεί που ανέβηκε στην εκτίμησή μας, στις 7 Ιουλίου εφέτος,καταγγέλλει ότι της επιτέθηκαν ΠΕΝΤΕ άντρες Μουσουλμάνοι, στο Παρίσι, οι οποίοι την κούρεψαν και της ξύρισαν τα φρύδια,  στο όνομα του Αλλάχ.
Κρίμα σκεφτήκαμε…

Μία εβδομάδα μετά  η Amina Sboui συλλαμβάνεται για καταγγελία ψευδών συμβάντων, αφού από τις κάμερες στην περιοχή δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό και η μαρτυρία της σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση που δέχτηκε περιείχε πολλές ανακρίβειες.

Η Amina Sboui είναι 18-19 ετών.
Τα σιωνιστικά ΜΜΕ φρόντισαν να βρεθεί το γυμνό της κορμί στις σελίδες όλων των περιοδικών και των εφημερίδων του κόσμου.
Ως γνωστόν όλες οι δράσεις που χρηματοδοτούνται από τον Σιωνισμό, όσο μικρές κι ασήμαντες μπορεί να είναι, γνωρίζουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεγάλη προβολή για ευνόητους λόγους.
Μάλλον στην Amina έλλειψε η προβολή από τα ΜΜΕ κι αποφάσισε να την πετύχει επινοώντας φανταστικά γεγονότα

.Το ξαφνικό πέρασμα στην απόλυτη αφάνεια, από την εύκολη δημοσιότητα που της προσέφερε το δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ του πλανήτη, δεν ήταν προφανώς εύκολο να το αποδεχτεί.
Σε έναν πλανήτη που σχεδόν ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΘΕ ΗΧΟΣ και ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ φιλτράρονται από εταιρείες σιωνιστικών συμφερόντων, είναι πολύ εύκολο να καθοριστεί από τους επικυριάρχους το τι είναι είδηση και τι θα θα παραμείνει στο σκοτάδι.
(Aναλυτική λίστα από σιωνιστική ιστοσελίδα εδώ)

Αν τρεις FEMEN κάνουν τα τσισάκια τους σ’ ένα στενό δρομάκι κάπου στην Ευρώπη,  θα το μάθει όλος ο πλανήτης.

Αν 40.000 Μακεδόνες διαδηλώσουν στην Μελβούρνη για την Μακεδονία, δεν θα το δείξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΑΝΑΛΙ!!!
(κι όμως συνέβη το Νοέμβριο του 2007).
Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply