Τὰ πραγματικὰ ἐγκλήματα πολέμου ἁπλῶς …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Τὰ πραγματικὰ ἐγκλήματα πολέμου ἁπλῶς ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!Το 1997 στο Μόναχο πραγματοποιήθηκε μία έκθεση που προσπάθησε να αποδείξει ότι οι Γερμανοί διέπραξαν εγκλήματα πολέμου μέσα από …επιστολές (!) Γερμανών στρατιωτών!
Τόσο δύσκολο ήταν να αποδειχθούν ή να …βρεθούν πραγματικά κι ατράνταχτα στοιχεία παράβασης των διεθνών κανόνων διεξαγωγής πολέμου, που έπρεπε να θεωρηθούν ως …αποδείξεις, διάφορες επιστολές και φωτογραφίες, που μπορεί να παραχαράξει κι ένας έφηβος γραφίστας.

Τα πεντακάθαρα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του Κεμάλ Ατατούρκ που πουλούσε ακόμα και τα κόκκαλα των νεκρών,  τον κατέστησαν …υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης με την στήριξη του Ελ.Βενιζέλου!
Ο αφανισμός 300.000 άμαχων Γιαπωνέζων, με ατομικές βόμβες, ήταν επίσης έργο βραβευμένων με …νόμπελ Φυσικής.
Οι αυταπόδεικτες γενοκτονίες των Παλαιστινίων, των Συρίων, των Σέρβων, των Ιρακινών, των Βιετναμέζων κλπ ουδέποτε θεωρήθηκαν εγκλήματα πολέμου...
Κανένας δεν πλήρωσε, κανένας δεν αποζημιώθηκε.

Οι Γερμανοί φορολογούμενοι καλούνται πάλι να αποζημιώσουν αυτές τις ημέρες, και 70 χρόνια μετά, άλλους ….56000 υπέργηρους «επιζήσαντες» του Ολοκαυτώματος, που δεν λένε να εγκαταλείψουν αυτόν τον μάταιο κόσμο.
576.000 παιδάκια που σκότωσε ο ΟΗΕ στο ΙΡΑΚ, με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, δεν θα αποζημιωθούν ποτέ κι από κανέναν!!!!!

«Στην έκθεση, εκτίθενται φωτογραφίες και επιστολές από στρατιώτες που επιβεβαιώνουν ότι ο τακτικός στρατός, η Βέρμαχτ, όπως επίσης και οι μονάδες των Ες Ες, έφεραν ευθύνη για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχτηκαν, καθώς μετείχαν σε μαζικές δολοφονίες εβραίων και άλλες βιαιοπραγίες.»

Σίγμα

 

Εκθεση για τα εγκλήματα του Χίτλερ

Τουλάχιστον 90.000 άνθρωποι έχουν επισκεφθεί μέχρι τώρα στο Μόναχο, την έκθεση για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχτηκαν από τον στρατό του Χίτλερ και η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις των τοπικών συντηρητικών πολιτικών και των νεοναζί προς την έκθεση αυτή, προσέλκυσαν περισσότερο κόσμο, ενώ σε προηγούμενες εκθέσεις σε 16 γερμανικές και αυστριακές πόλεις είχε δεχτεί συνολικά 130.000 επισκέπτες.

Εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου του Μονάχου ανακοίνωσε ότι κατά μέσο όρο 2.000 άνθρωποι επισκέπτονται την έκθεση καθημερινά. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς είναι προετοιμασμένοι να σταθούν για ώρες στην ουρά.

Σημειώνεται ότι το Μόναχο είχε ιδιαίτερη σημασία για τους ναζί του Χίτλερ, οι οποίοι είχαν απονείμει στην πόλη αυτή τον τίτλο της “Πρωτεύουσα του Κινήματος”.

Στην έκθεση, εκτίθενται φωτογραφίες και επιστολές από στρατιώτες που επιβεβαιώνουν ότι ο τακτικός στρατός, η Βέρμαχτ, όπως επίσης και οι μονάδες των Ες Ες, έφεραν ευθύνη για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχτηκαν, καθώς μετείχαν σε μαζικές δολοφονίες εβραίων και άλλες βιαιοπραγίες.

Οι Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας, εταίροι στον συνασπισμό του καγκελάριου Χέλμουτ Κολ, τάχθηκαν εναντίον της έκθεσης, όπως και οι τοπικές ομάδες των νεοναζί, ενώ αριστερές ομάδες πραγματοποίησαν διαδηλώσεις εναντίον τους.

Η έκθεση θα μεταφερθεί στη Φρανκφούρτη μετά το Σαββατοκύριακο, ενώ θα εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις έως το τέλος του 1999.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Germany to provide $1 billion in home care to Holocaust victims

The Conference on Jewish Material Claims against Germany (Claims Conference) has announced that, over the next four years, Germany will provide $1 billion for the home care of Holocaust survivors throughout the world.

(Visited 58 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τὰ πραγματικὰ ἐγκλήματα πολέμου ἁπλῶς …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Leave a Reply