Λαὸς ποὺ ζητᾶ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ καταλήγει μέ…. ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ!!!

Οι Ισραηλινοί είχαν πει κάποτε στους …«Έλληνες»:  «Ορίστε την ΑΟΖ εσείς και θα την φυλάμε εμείς»
…μιας και η Ελλάδα ΟΥΤΕ μία βραχονησίδα δεν μπορεί να διατηρήσει Ελληνική, χωρίς την συνδρομή των επικυριάρχων.

Αυτοί που πανηγυρίζουν λοιπόν σήμαρα για την ανακήρυξη της ΑΟΖ είναι οι πράκτορες και οι ηλίθιοι.
Στην Κύπρο είχαν ήδη βρει τα τεράστια κοιτάσματα όταν τους ΚΟΥΡΕΨΑΝ τις καταθέσεις.
Οι γεωτρήσεις στην Κύπρο ξεκίνησαν σκόπιμα από «οικόπεδο» που συνορεύει με το Ισραήλ, καθώς υπάρχει συμφωνία τα κέρδη από τα κοιτάσματα να ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ 50-50 στα κράτη που συνορεύουν.

Επειδή όμως το οικόπεδο είναι της Κύπρου τα έξοδα …φυλάξεως  θα βαρύνουν τους Κυπρίους παρουσιάζεται μία ακόμα ευκαιρία για τα λαμόγια να πάρουν …μίζες!!!

Προμηθευτής των πλοίων για την φύλαξη…-ω, τι σύμπτωσις (!)-  το Ισραήλ.
Η εταιρεία που θα εξαγάγει το αέριο -ω,τι σύμπτωσις (!) – η DELEK από απ΄ το ΙΣΡΑΗΛ και η Noble, που ανήκει επίσης σε σιωνιστικά συμφέροντα.
Και ποιος θα ελέγχει ΠΟΣΑ είναι τα έξοδα και ΠΟΙΑ τα καθαρά κέρδη που θα πρέπει να πηγαίνουν στα ταμεία της Κύπρου;
Οι κυβερνήσεις ΑΝΑΝστασιάδη-SOROS;
Δεν θα μπορούν να ισχυρίζονται ότι συναντούν γρανίτη με απρόβλεπτα έξοδα, που στο τέλος να ….απορροφούν τα κέρδη από το αέριο μέχρι τελευταίου δολαρίου;

Ω…
Τι σύμπτωσις ξανά…
Και τα πετρέλαια της Κρήτης πάλι οι ….Ισραηλινοί θα τα βάλουν στο χέρι.

Από την υπόθεση των υδρογονανθράκων, όχι μόνο δεν θα μας αφήσουν κέρδη, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μας επιβαρύνουν με όλα τα σχετικά έξοδα εξορύξεως, ώστε οι επικυρίαρχο να μεγιστοποιήσουν τα δικά τους κέρδη!!!Από τη μεγάλη αρπαχτή θα φάνε και οι δημοσιογράφοι και οι γυρολόγοι, που παριστάνουν τους πανέξυπνους ειδικούς της στρατηγικής και.που ξέρουν να κάνουν τους …χαζούς, όταν τους ρωτήσει κάποιος να απαντήσουν επί της ουσίας.

Σημειώστε ότι το Ισραήλ χάραξε πολύ μικρά οικόπεδα στην ΑΟΖ του, ώστε ΚΑΜΜΙΑ γεώτρηση να μην συνορεύει με την Κύπρο και άρα ΔΕΝ υποχρεούται να μοιραστεί τα κέρδη με αυτήν. Αντίθετα στην Κύπρο τα οικόπεδα χαράκτηκαν τεράστια και οι γεωτρήσεις έγιναν σκόπιμα σε οικόπεδο συνορεύον με το Ισραήλ, ώστε ακόμα κι αν υπάρξουν ποτέ κέρδη, τα μισά να καταλήξουν και πάλι στους επικυριάρχους. Το αέριο θα μπορούσε να τραβηχτεί κι από άλλο οικόπεδο της ΑΟΖ της Κύπρου που να ΜΗΝ συνορεύει με το Ισραήλ.
Ούτε υπάρχει κανόνας που να ορίζει το μέγεθος των οικοπέδων.
Γι’ αυτό οι επικυρίαρχοι φροντίζουν να εκλέγονται κυβερνήσεις που ελέγχονται από αυτούς, .ώστε να συναλλάσσονται ΠΑΝΤΑ με δικούς τους ανθρώπους και πράκτορες ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ συμφερόντων.

Μετά τα …«δισεκατομμύρια» του Σώρρα, ετοιμαστείτε και για τα …«πετροδόλαρα» του Σαμαρά.Και προσέξτε..το Ισραήλ που χρηματοδοτεί τους δήθεν Ισλαμιστές ΗΔΗ «αγοράζει»,  .δηλαδή ΚΛΕΒΕΙ πετρέλαιο, που έχει βαφτίσει …ΚΟΥΡΔΙΚΟ.
Έτσι βλέπετε οι «σύμμαχοί» μας Ισραηλινοί ΟΧΙ μόνον ΔΕΝ επιβάλλουν κυρώσεις στους ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ, όπως κάνουν με τους Ρώσσους πελάτες μας, αλλά κανονικότατα τους νομιμοποιούν, μιλώντας για ΚΟΥΡΔΙΚΟ πετρέλαιο.

Οι επικυρίαρχοι σβήνουν κι επαναχαράσσουν κράτη στον χάρτη του πλανήτη σε χρόνο …μηδέν.

Σιγμα

Υ.Γ.1. Για τη Noble, που κάποιοι την αποκαλούν απλά …«αμερικανική».

ΒΗΜΑ

Υ.Γ.2. CASUS BELLI από τον Πάγκαλο προς την Τουρκία, αν απειληθούν τα …Ισραηλινά συμφέροντα!!! Αλλά την σημαία ΜΑΣ την …πήρε ο αέρας στα Ίμια  που είχε ΜΟΝΟΝ …Ελληνικά συμφέροντα!!!!

Υ.Γ.3. Για να ξυπνάμε και να ξέρουμε ότι αυτοί που ψηφίζουν υπηρετούν τον …Σιωνισμό μέχρι θανάτου!!!
…εννοείται του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ θανάτου…
  

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Λαὸς ποὺ ζητᾶ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ καταλήγει μέ…. ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ!!!

Leave a Reply