Θά παγώση ὁ …κ@λος τῶν Εὐρωπαίων;

Θά παγώση ὁ ...κ@λος τῶν Εὐρωπαίων;2ΓΛΕΝΤΙΑ….ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΡΥΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε…

Από έγγραφο που διέρρευσε την Παρασκευή, επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσσίας από την Ε.Ε, αφορούν σε Rosneft, Gazprom Neft, Transneft.

Am δήλωσε ότι την Δευτέρα (εχθές) θα ανακοινωθούν κυρώσεις που θα περιλαμβάνουν διευκρίνιση ότι οι αποπληρωμές των δανείων από τα Κράτη της Ε.Ε προς τη Ρωσσία θα εξακολουθούν να επιτρέπονται (Κύπρος)

Διακόσια μέτρα ἐμπρὸς
(διὰ Peter Spiegel) 

Προειδοποίηση Μεντβέντεφ για “ασύμμετρη απάντηση” της Μόσχας νέες κυρώσειςΘά παγώση ὁ ...κ@λος τῶν Εὐρωπαίων;

Ο πρωθυπουργός της Ρωσσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η απάντηση της Μόσχας σε τυχόν νέες κυρώσεις εις βάρος της θα είναι “ασύμμετρη” και πιθανόν θα έχει ως στόχο τις πτήσεις στον εναέριο χώρο της, αν οι δυτικοί της εταίροι επιμείνουν “στον πειρασμό της χρήσης βίας στις διεθνείς σχέσεις”.

Σε συνέντευξή του στη ρωσσική εφημερίδα Vedomosti, η οποία δημοσιεύεται σήμερα, ο Μεντβέντεφ λέει: “Αν υπάρξουν κυρώσεις που αφορούν τον ενεργειακό τομέα ή περαιτέρω περιορισμοί στον οικονομικό τομέα της Ρωσσίας, θα πρέπει να απαντήσουμε ασύμμετρα”.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε στην επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Ρωσσίας, οι οποίες θα τεθούν σήμερα σε εφαρμογή, αλλά είπε ότι ενδεχομένως να ανασταλούν ώστε να επιτραπεί στη Μόσχα να δείξει ότι κινείται προς την επίλυση της ένοπλης σύγκρουσης που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής την ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους κι έχει προκαλέσει την χειρότερη κρίση στις σχέσεις Ρωσσίας-Δύσεως μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Την Παρασκευή συμφωνήθηκε εκεχειρία μεταξύ της Ουκρανίας, των φιλορώσσων αυτονομιστών, της Ρωσσίας και του ΟΑΣΕ, αλλά η ισχύς της ήδη δοκιμάστηκε από αιματηρές συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία.

Ο Μεντβέντεφ είπε ότι μαίνεται η κρίση και ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα πρέπει να υιοθετήσουν τις προτάσεις του ειρηνευτικού σχεδίου που παρουσίασε ο πρόεδρος Πούτιν, το οποίο θα άφηνε τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της ανατολικής Ουκρανίας στους φιλορώσσους αυτονομιστές.

“Δυστυχώς, η ουκρανική κρίση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, κάτι που είναι μία φρικτή τραγωδία. Καλώς εχόντων θα επιλυθεί, με την προϋπόθεση οι Ουκρανοί ηγέτες να επιδείξουν καλή θέληση και να υιοθετήσουν τις προτάσεις που παρουσίασε η Ρωσσία”, είπε ο Μεντβέντεφ.

καθημερινή

Διότι ὡς γνωστόν, τῶν πολιτῶν ὁ …κ@λος θὰ παγώση….
Αὐτοὶ θὰ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ νὰ πληρώσουν τὰ διαρκῶς αὐξανόμενα κόστη τῶν καυσίμων…
Διότι ὡς γνωστὸν στόχος ΔΕΝ εἶναι ἡ ἐξαφάνισις τοῦ κάθε Ποῦτιν ἀλλὰ ἡ ΑΠΟΛΥΤΗ Δουλοποίησις ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
Ἐὰν ἀδυνατῷ νὰ πληρώσῳ τὰ ἀναγκαῖα γιὰ τὴν ἐπιβίωσίν μου, ὑπάρχει περίπτωσις  νά προλαβαίνῳ νά σκεφθῷ κάτι γιά ἐλευθερία;
Διότι ὡς γνωστόν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ εἴχαμε στὸ Ἐλλαδοκαφριστάν, ἀλλὰ καὶ στὴν Εὐρώπη, ἐθνικὲς κυβερνήσεις.
Ὑπαλλήλους τῶν τραπεζῶν εἴχαμε… Καὶ σιγὰ σιγὰ ἀρχίζουμε νὰ τὸ συνειδητοποιοῦμε!

Φιλονόη

(Visited 26 times, 1 visits today)
Leave a Reply